Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sipeyskeyk said: red alert'ın trailerını izleyin bir de.çocukluğuna gitmeyen olursa gelsin ben götüreyim :D Lan o casus kaçırma bölümünü hala hatırlıyorumda, en güzeli, Sovyetlerin ilk bölümüydü, zevk olsun diye uçaklarla siviller ve evler dahil haritada ne varsa bombalatıyordum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Rts ye age of ve starcraftla başladığımdan mıdır bilmem,hiç bir zaman beceremedim bu serileri,hatta o kadar ki campaignlerini bile bitirememişimdir. Millet de bayılır ama damage ini sağlığını rakamsal olarak göremediğim üniteden bana hayır gelmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Sam said: ne yalan söyleyeyim tiberian sun meh idi ama red alert.. hala duruyor rafta 15 yıllık disk. norak çok büyük günaha girmişsin, kirpiklerinle toplayacaksın o kitapçıkları ahirette. :( yok yaw bende sakladım işte 15 sene hergün karşımdaydı, bide ben ufak eu kutularını sevmem, US olcak ille BOX kocaman :p oyunları dvdye patchi nocdsi vb çalıştıklarını test edip aktardığım için cdleri de atıyorum hep, 10 larca kutu 1000lerce cd vardı yer kaplıyodu :) artık 2-3 çanta dvd ediyor hepsi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 sakla sakla nereye kadar di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 dimi işte :p aynı şekilde 93ten beri ülkedeki tüm oyun/pc dergileri vardı bide kutu kutu, bi kısmını kestim işime yarayacak sayfaları aldım (200+ sayı pc magazine 1 klasör etti misal) bi kısmını pdf dvd lerini verdiklerinde attım gene chip level falan, dergilerden bi gameshowlar ilk günkü gibi duruyor kutsal şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bende de level'ın ilk sayısından 2006 civarına 100'lerce dergi vardı cdleri, posterleri vs saklı olarak. sonunda bi eleman buldum da 5 yılını satmıştım gerisini de attım kütüphane rahatladı. ha gameshowların hepsi olsa sendeki gibi onları hayatım pahasına saklardım :p. son siyah kaplı sayıyı hatırlıyorumda okunmaktan yıpranmıştı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 şöle bişimiydi, şimdi çektim resmi az tozlanmış altı sadece :) http://img404.imageshack.us/img404/2510/fot0005.jpg evt 1 in kutusunu atmamışım, 2.ninkini atmışım, shogun total war kutusunun yanına koydum rafa kırmızı kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 GameShow'lar burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 razzRaziel said: GameShow'lar burada uu kapaklardaki oyunlar baya iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Zamanında şu The First Decade pakedine 70 kağıt saymıştım. Şimdi o pakedin 15 lira falan oluşuna mı yaniim, ondaki 10-15 oyundan 4'ünün artık beleş oluşuna mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Bende de hepsinin orjinali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 sıkılmadığım tek seri c&c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şimdi bu seri ile ilgili bir tavsiye isticem. strateji oyunlarına civ 4 ile girdim. bunun dışında elimi sürmedim. civ'in hastasıyım. elimde 2 dvd'lik the first decade var. bu oyunun oynanması gerektiği fikrindeyim ve hangisini oynarsam severim, iyi bir başlangıç olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 en baştan başla işte, real time strategy kavramı C&C ve warcraft ile başlamış bir şey zaten. (dune serisi de aslandır kaplandır, yad etmeden bitirseydim bu mesajı testislerim düşerdi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 DUNE 2 ILE BASLADI !!1111111 C&C 1 iyidir hostur ama pathing kotu, pass gec diyorum tavsiye isteyene red alert her insan bi kez mutlaka oynamali tiberian sun hikayesi guzel, videolar icin filan oynanir tek sorunu post starcraft bri dunyada ciktigi icin eski tas eski hamam begenilmemisti, cotka hype yapmislar oyun gecikmisti o yuzden hakki yenmis bir oyundur baya red alert 2 arsivlik oyun zaten, C&C serisinin tepe noktasidir generals single baya kotu, multi yuzunden tuttu oyun zaten dengeli baya c&c 4 eski ruhu yakalamis, hikaye filan iyidir gene red alert 3 de o tadi verdi bana, severek oynadim ama multisinde is yok c&c 5 den kosarak uzaklas, hic oynama bu oyun serinin fanalri icin asla cikmadi, varligini reddediyoruz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Viktor said: c&c 3 eski ruhu yakalamis, hikaye filan iyidir gene & c&c 4 den kosarak uzaklas, hic oynama bu oyun serinin fanalri icin asla cikmadi, varligini reddediyoruz :p fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 emporer battle for dune'un da adı geçsin bir de mümkünse devamı gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 demian said: en baştan başla işte, real time strategy kavramı C&C ve warcraft ile başlamış bir şey zaten. (dune serisi de aslandır kaplandır, yad etmeden bitirseydim bu mesajı testislerim düşerdi.) ilk çıkan C&C diye hatırlıyorum, Tanya'nın yerine Commando vardı elinde uzi ile ve binalara patlayıcı koyabilirdi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sadece komandolar ve spy plane ile başladığımız bir bölüm vardı, sonradan power plantleri patlatınca paratroop alıyorduk falan fişmekan. kurayım c&c tekrar bari,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 FOR THE DUKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar