Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Command and Conquer serisinden 4 oyun bedava

Kaede

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

ne yalan söyleyeyim tiberian sun meh idi ama red alert.. hala duruyor rafta 15 yıllık disk. norak çok büyük günaha girmişsin, kirpiklerinle toplayacaksın o kitapçıkları ahirette. :(

yok yaw bende sakladım işte 15 sene hergün karşımdaydı, bide ben ufak eu kutularını sevmem, US olcak ille BOX kocaman :p oyunları dvdye patchi nocdsi vb çalıştıklarını test edip aktardığım için cdleri de atıyorum hep, 10 larca kutu 1000lerce cd vardı yer kaplıyodu :) artık 2-3 çanta dvd ediyor hepsi :)
Sosyal ağlarda paylaş

dimi işte :p aynı şekilde 93ten beri ülkedeki tüm oyun/pc dergileri vardı bide kutu kutu, bi kısmını kestim işime yarayacak sayfaları aldım (200+ sayı pc magazine 1 klasör etti misal) bi kısmını pdf dvd lerini verdiklerinde attım gene chip level falan, dergilerden bi gameshowlar ilk günkü gibi duruyor kutsal şekilde :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende de level'ın ilk sayısından 2006 civarına 100'lerce dergi vardı cdleri, posterleri vs saklı olarak. sonunda bi eleman buldum da 5 yılını satmıştım gerisini de attım kütüphane rahatladı. ha gameshowların hepsi olsa sendeki gibi onları hayatım pahasına saklardım :p. son siyah kaplı sayıyı hatırlıyorumda okunmaktan yıpranmıştı resmen
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
DUNE 2 ILE BASLADI !!1111111

C&C 1 iyidir hostur ama pathing kotu, pass gec diyorum tavsiye isteyene

red alert her insan bi kez mutlaka oynamali

tiberian sun hikayesi guzel, videolar icin filan oynanir tek sorunu post starcraft bri dunyada ciktigi icin eski tas eski hamam begenilmemisti, cotka hype yapmislar oyun gecikmisti o yuzden hakki yenmis bir oyundur baya

red alert 2 arsivlik oyun zaten, C&C serisinin tepe noktasidir

generals single baya kotu, multi yuzunden tuttu oyun zaten dengeli baya

c&c 4 eski ruhu yakalamis, hikaye filan iyidir gene

red alert 3 de o tadi verdi bana, severek oynadim ama multisinde is yok

c&c 5 den kosarak uzaklas, hic oynama bu oyun serinin fanalri icin asla cikmadi, varligini reddediyoruz :p
Sosyal ağlarda paylaş

demian said:

en baştan başla işte, real time strategy kavramı C&C ve warcraft ile başlamış bir şey zaten. (dune serisi de aslandır kaplandır, yad etmeden bitirseydim bu mesajı testislerim düşerdi.)

ilk çıkan C&C diye hatırlıyorum, Tanya'nın yerine Commando vardı elinde uzi ile ve binalara patlayıcı koyabilirdi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...