Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse tavsiye

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

Naga'dan önce g500 kullaniyordum, her ikisinide tavsiye ederim,

Naga icin bizzat kullanici tavsiyesi olsun; G500'den daha kücük, benim gibi kücük elleri olanlara birebir, sayet el büyükse tavsiye etmem.

11-12 haric tüm tuslari rahatlikla kullanabiliyorum, hatta yanina n52te aldim fistik gibi oldu.

Aletin kalitesi gayet iyi, alirken aklimda bu kadar fazla tusu olan kücük bir alet efektif kullanildiginda ne kadar dayanir diye düsünmedim degil, ama kullaninca anliyorsun iyi oldugunu.
Sosyal ağlarda paylaş

gaming mouse zaten normal iste kullanılmıyo diye bisi yok.

genel kullanım mouseları uzun sure yüksek stresli mouse kullanımı için uygun değil. Ayrıca hepsi cözünrülükte, tepki süresinde patlıyo.

daha iyi bir arac gerektiği için gaming mouse diye bi sınıf var.
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

mamba alma review okumadan diyeyim sana, 10 tane review'ını okudum ve hoş şeyler yazmıyordu hiçbirinde =)

kabloluyken kabloyu çıkarıp oyuna devam etmeyi düşünüyosan hayal

böyle bir yorum da gelmiş ama tek bir yoruma baglı kalmak istemem
razer mamba buldum temiz 2. el falan 150-200 arası 0 fiyatları 300tl civarında cok tavsiye edilen bir fare gibi duruyor sizin düşünceleri alayım bakyım
http://www.sanalmarketim.com/urun/36e621e22083496d3fef5aacc2a64f83/RAZER-MAMBA-Kablosuz/Kablolu-5600-dpi-Gaming-Mouse
Sosyal ağlarda paylaş

ya 2senedır falan kablosuz kullanıyorum kopukluk sorunu hiç olmadı cok nadir delay sorunu oldu yani o da cok da onemli değil benım için çok aşırı fps oynadıgım söylenemez ortalama üstü bi fare arıyorum işte kablosuz da olunca aradıgım şey bu sefer düzgün fare bulamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yanı, 2 sene öncesinde iyi bir mouse kullandınmı mesela?

tadını almadan kolay kolay anlatılmaz cidden, g7 kullandım ben bi süre. Kablosuz mouselar arasında önde gelir mesela, maclerede uyumlu olduğu icin birazda. kablosuz olmasından olduğunu düşündüğüm bir delay sorunu vardı hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...