Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse tavsiye

EVIL_DeaD

Öne çıkan mesajlar

Silphatos said:
yıllardır mx5 serisi kullanıyorum, mx500, mx510 ve mx518 hiçbiri bozulmadı. 500'ü satmıştım, 510'u kullanıyordum sorunsuz ama beleş 518 kazandım ve 510'u da sattım bu yüzden. Son 4 yıldır 518 var ve memnunum. Ama hiç lazer kullanmadığım için bilmiyorum fakat fps'lerde optiklerin daha stabil olduğunu duymuştum, sen o tür oynamayacağın için fark etmez herhalde.

Ben de yaklaşık 6 yıldır MX510 kullanıyorum. X-Raypad Thunder 8 mouse pad ile mükemmel bir ikili. O kadar memnunum ki bozulsa gider 518 alırım hiç düşünmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:

kaça aldın naga'yı üzücü bir mouse çünkü o, harika sevgililer günü hediyesi olurdu esasında bana mmmmfff

Amerika'dan geldi. Türkiye'de bir kaç yerde var ancak fiyat 200 TL civarında. Ama tekrar ediyorum alıştıktan sonra inanılmaz faydalı bir mouse ve çok rahat. Şiddetle tavsiye edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

butun reviewlar bu yonde, yandaki tuslar kullanılmıyo diyo herkez.
12 tusun 6 sını kullanmak için sadece mouse kontorlunu kaybediyomussun, veya iyice kasıp elini ağrıtıyomussun.

o tusları kullanmıycaksanızda lachesis alın bari razer istiyosanız illa.

bana kalsa direk g9 tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Naga konusunda yazılanlara katılmıyorum.

Yani bu dedikleriniz kişiden kişiye değişir.

Mouse öyle büyük degil ve ergonomisi cok güzel. Tuş mevzusunda mouse kontrolünü hic kaybetmeden 12sini kullanmak mümkün olmayabilirde. 8-9unu aktif bicimde cok rahat kullanıyorum. WoW oynuyorum ve 12 tuşuda her raidde kullanıyorum , 7-8i çok aktif olmak üzere. Ki bu kadar tuşu üzerinde barındırabilen bir mouse daha var mı bu kadar kaliteli bilemiyorum. Alışması cidden zor olabilir. Zaten bunu kitapcıgında yazmışlar ve training stickerlar vermişler yanında. Kitapçığında yazdığı gibi 18-20 saatlik bir alışma süresi var. Bende yaklaşık bu kadarlık zaman diliminde mouse ile bütünleştim :)

Amacım kullandığım mouse diye gereksiz yere savunmak degil ancak bütçesi olanların , kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm bu mouse'a sahip olmasını sağlamak.

Bundan önce G5 kullandım ve memnundum. G9da kullandım ve o da çok güzel , rahat bir mouse. Fakat bana göre Razer'ın mouseları hepsinden daha üstün. Deathadder , Lachesis kullanan bir çok arkadaşım var hepsi evine işyerine bunlardan almış durumdalar :) Ancak Naga bunlara göre biraz daha yeni olduğundan dolayı kullanan sayısı biraz daha az tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

mamba alma review okumadan diyeyim sana, 10 tane review'ını okudum ve hoş şeyler yazmıyordu hiçbirinde =)

kabloluyken kabloyu çıkarıp oyuna devam etmeyi düşünüyosan hayal

denediğim yeni nesil mouselar arasında en memnun kaldığım, şiddetle tavsiye edeceğim:

Steelseries Xai Laser

100$ civarı ebayde (kargoyla 110$)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...