Mirage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Silphatos said: yıllardır mx5 serisi kullanıyorum, mx500, mx510 ve mx518 hiçbiri bozulmadı. 500'ü satmıştım, 510'u kullanıyordum sorunsuz ama beleş 518 kazandım ve 510'u da sattım bu yüzden. Son 4 yıldır 518 var ve memnunum. Ama hiç lazer kullanmadığım için bilmiyorum fakat fps'lerde optiklerin daha stabil olduğunu duymuştum, sen o tür oynamayacağın için fark etmez herhalde. Ben de yaklaşık 6 yıldır MX510 kullanıyorum. X-Raypad Thunder 8 mouse pad ile mükemmel bir ikili. O kadar memnunum ki bozulsa gider 518 alırım hiç düşünmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 A4 Tech x7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkansnr Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 logitech g5'i ben de tavsiye ederim. birçok incelemede 5 yıldız almış bir ürün... link'ten bakabilirsiniz http://www.google.com/search?rlz=1C1GGLS_enTR352TR352&aq=f&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=logitech+g5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Bende G5 kullanıyordum. Razer Naga'ya terfi ettim. İnanılmaz bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kaça aldın naga'yı üzücü bir mouse çünkü o, harika sevgililer günü hediyesi olurdu esasında bana mmmmfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adam haklı Kaede said: ayrıca ne yaparsan yap önce git bir eline al mouseu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 g9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aente said: kaça aldın naga'yı üzücü bir mouse çünkü o, harika sevgililer günü hediyesi olurdu esasında bana mmmmfff Amerika'dan geldi. Türkiye'de bir kaç yerde var ancak fiyat 200 TL civarında. Ama tekrar ediyorum alıştıktan sonra inanılmaz faydalı bir mouse ve çok rahat. Şiddetle tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 1 aydır Naga kullanıyorum tavsiye ederim cok memnunum. Hatta linki vereyim Naga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bende naga alcam herhalde çok iyi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 razer lachesis al insanları öldür /füsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 merak ediyorum bu mouseun boyutları nedir?12 tuş var, onu geçtim başparmak en kalın parmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 yalnız naga baya kötü bi mouse be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 niye desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 butun reviewlar bu yonde, yandaki tuslar kullanılmıyo diyo herkez. 12 tusun 6 sını kullanmak için sadece mouse kontorlunu kaybediyomussun, veya iyice kasıp elini ağrıtıyomussun. o tusları kullanmıycaksanızda lachesis alın bari razer istiyosanız illa. bana kalsa direk g9 tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 cidden o soldaki tuşlar hiç kullanılabilir durmuyor hele şu son 10 - 11 - 12 ye basmak için baş parmagın koldan başlaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ilk 6sını anlarım da 7-12 sırf şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Biri şuraya güzel bişi yazsında aha diyelim gidip alalım mouse, beynim durdu ne alsam diye. Mouse patladı zaten, dandik laptop mouse u ile wow oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Cuce said: g9 Doğru cevap verilmiş yalnız, daha tartışmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Zaten piyasadaki tum mouselar yazilmis daha ne istiyosunuz, ev-araba almiyosunuz bu kadar dusunmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 ayırdığın para yetiyorsa g9, yetmiyorsa g500 yada g5 al işte. yakınlarında bestbuy yada medyamarkt varsa mutlaka bi dene önce alacağın modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Abi ne çirkin o g500 ile g5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Naga konusunda yazılanlara katılmıyorum. Yani bu dedikleriniz kişiden kişiye değişir. Mouse öyle büyük degil ve ergonomisi cok güzel. Tuş mevzusunda mouse kontrolünü hic kaybetmeden 12sini kullanmak mümkün olmayabilirde. 8-9unu aktif bicimde cok rahat kullanıyorum. WoW oynuyorum ve 12 tuşuda her raidde kullanıyorum , 7-8i çok aktif olmak üzere. Ki bu kadar tuşu üzerinde barındırabilen bir mouse daha var mı bu kadar kaliteli bilemiyorum. Alışması cidden zor olabilir. Zaten bunu kitapcıgında yazmışlar ve training stickerlar vermişler yanında. Kitapçığında yazdığı gibi 18-20 saatlik bir alışma süresi var. Bende yaklaşık bu kadarlık zaman diliminde mouse ile bütünleştim :) Amacım kullandığım mouse diye gereksiz yere savunmak degil ancak bütçesi olanların , kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm bu mouse'a sahip olmasını sağlamak. Bundan önce G5 kullandım ve memnundum. G9da kullandım ve o da çok güzel , rahat bir mouse. Fakat bana göre Razer'ın mouseları hepsinden daha üstün. Deathadder , Lachesis kullanan bir çok arkadaşım var hepsi evine işyerine bunlardan almış durumdalar :) Ancak Naga bunlara göre biraz daha yeni olduğundan dolayı kullanan sayısı biraz daha az tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Mamba alıcam çıldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 mamba alma review okumadan diyeyim sana, 10 tane review'ını okudum ve hoş şeyler yazmıyordu hiçbirinde =) kabloluyken kabloyu çıkarıp oyuna devam etmeyi düşünüyosan hayal denediğim yeni nesil mouselar arasında en memnun kaldığım, şiddetle tavsiye edeceğim: Steelseries Xai Laser 100$ civarı ebayde (kargoyla 110$) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar