sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 http://members.lycos.co.uk/divxmp3/karalama/hikaye.php?id=21 :) [Bu mesaj sourso tarafından 25 Temmuz 2004 15:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 budur abi süfer ya =) p.s. aıohsoıhaısoahsahosahıoh yerlere yattım karafatma resmi koyim dedim googledan arattım çıkan resim aha => =))) edit: resmi yanlış anlaşılmalara yol açmamak için kaldırıyorum [Bu mesaj wildpervert tarafından 25 Temmuz 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sanırım bu mesaj silinecek yanlış veya doğru taraf tutma gibi görülebilir...Buda bir forum için çok zararlı tabi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 abi devam ettirelim, süper gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 koptum lol[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) Xhearon Uo Shard|Level Sistem|Come'n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 biz de yapalım bir tane o zaman böyle doldurmalı site[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 zuxxi.com'da var bu tür tamamlamalı yazılar. süper hakkaten.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bizde yapalım, gerçekten çok eğlencli..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ahaha süper :D[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ben orada yazacaktım. kayıt olmaya çalıştım, açılmadı sayfa. bende mi bir sorun var? bence de burada başlatalım bitane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hahah yarıldım ya çok güzel yapmışlar =).[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hehe harbi çok hoş olmuş..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Burda da mı yapsak bu tip tazı oyunlarını :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ahahah ÇOK hoş :)[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Hebele!! :horace:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 biz arkadaşlarla denerdik hep, canlı olunca daha da komik oluyor. ama hep birileri bozardı olayı. hiç adam gibi bitiremedik.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Evet hep saçmalanıyo sonunda dayanamayıp. Ama bazen saçmalamak da güzel oluyo[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 daha da devam etmişler gayet güzel gidiyor ama malesef ben bir türlü kayıt olup katılamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bi de boyle degil de mesela biri baslio yandakine werio o altina bisiler eklio genelde 1-2 cumle. sonra 3 .ncu kisiye werio o 1 nciyi okumadan 2nci yazilani okuyp devam ettirio ole suruo. millet gerisini gormedii icin hayal gucune kalarak dvm ettiirio ilk cumleden alaksiz yerde bitio hikaye flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 sourso osman adlı konuya devam yazdım umarım beğenirsin :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ehehe gördüm abi süper, yalnız nasıl kayıt oldun ya ben olamıyorum. ayarlarımda mı bir sorun var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 kayıt oluyosun olduktan sonra sol üstte login var oraya girip anasayfaya tıklıyorsun :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 e-mail falan geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 gelebilir bilmiyorum..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sourso Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nası yani aktivasyon falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar