Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Karafatmanın Günlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
budur abi süfer ya =)
p.s. aıohsoıhaısoahsahosahıoh yerlere yattım karafatma resmi koyim dedim googledan arattım çıkan resim aha => =)))
edit: resmi yanlış anlaşılmalara yol açmamak için kaldırıyorum

[Bu mesaj wildpervert tarafından 25 Temmuz 2004 15:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sanırım bu mesaj silinecek yanlış veya doğru taraf tutma gibi görülebilir...Buda bir forum için çok zararlı tabi.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Bizde yapalım, gerçekten çok eğlencli..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
biz arkadaşlarla denerdik hep, canlı olunca daha da komik oluyor. ama hep birileri bozardı olayı. hiç adam gibi bitiremedik.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Mesaj tarihi:
Bi de boyle degil de mesela biri baslio yandakine werio o altina bisiler eklio genelde 1-2 cumle. sonra 3 .ncu kisiye werio o 1 nciyi okumadan 2nci yazilani okuyp devam ettirio ole suruo. millet gerisini gormedii icin hayal gucune kalarak dvm ettiirio ilk cumleden alaksiz yerde bitio hikaye flm
  • Yeni Oluştur...