Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Nefr said: Phae said: Ben de madalya alıcam bu accounta az kaldı. Nefr pmlere cevap vermeye bile tenezzül etmediği için. Ayrıca gerçekse olay kesin git. Bi chivas ısmarlarsın ama gelince. cevaba tenezzul edilmeyecek pm atmissin demek ki topic sahibi de gitsin yapsin maymunluk, ne olacak, tas catlasa 3 ay dalga geceriz ama sen o parayi 3 senede bitiremezsin Abi et o zaman. bilmem kaç aydır kapalı account, alt accountla geziyorum aylardır kovayla başka kullanıcı gibi. yani bu ban işlevini yerine getirmiyorsa ana accountlarımızı geri alsak daha medeni olmaz mı pati adına? Siz bunları banlasınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 hiç merak etme 500k yı kazanınca kimsenin sana şaklaban demeye bir tarafı yemez, hepsi senin ayağının altında paspas olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 adam post derdinde koyun nefr.anlamak güç ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Rocksy said: hiç merak etme 500k yı kazanınca kimsenin sana şaklaban demeye bir tarafı yemez, hepsi senin ayağının altında paspas olur :) ikiyüzellibinliranız falan mı var ya? 500k ne abi? 1 ev maksimum 2 kötü ev.öle inanılmaz bir para değil. milyona geçmeden bi ise yaramıyor artık o para. kimse yapmaz şaklabanlık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 abi bence siz zenginsiniz ya. öğretmen çocuğu olarak 500k diyince $_$ bakıyorum ben gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 500k çok para da hayat kurtarmaz. anca ev alırsın 3 5 giysi alırsın. spor araba yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 500k yı sanki direk veriyorlarmış gibi gaza gelmiş başlık sahibi, 1 sene vadeli 5-10k kazanırsan finalde öp başına koy be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 olaya bakmadım,değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 kesin kazancaksan git. kazanamıcaksan dalga geçildiğiyle kalıcaksın. risk büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Phae said: Nefr said: Phae said: Ben de madalya alıcam bu accounta az kaldı. Nefr pmlere cevap vermeye bile tenezzül etmediği için. Ayrıca gerçekse olay kesin git. Bi chivas ısmarlarsın ama gelince. cevaba tenezzul edilmeyecek pm atmissin demek ki topic sahibi de gitsin yapsin maymunluk, ne olacak, tas catlasa 3 ay dalga geceriz ama sen o parayi 3 senede bitiremezsin Abi et o zaman. bilmem kaç aydır kapalı account, alt accountla geziyorum aylardır kovayla başka kullanıcı gibi. yani bu ban işlevini yerine getirmiyorsa ana accountlarımızı geri alsak daha medeni olmaz mı pati adına? Siz bunları banlasınız? o ekantlarin donusu yok, bosuna zorlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 $ $ -0- ---- eehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 aquila said: Phae said: Nefr said: Phae said: Ben de madalya alıcam bu accounta az kaldı. Nefr pmlere cevap vermeye bile tenezzül etmediği için. Ayrıca gerçekse olay kesin git. Bi chivas ısmarlarsın ama gelince. cevaba tenezzul edilmeyecek pm atmissin demek ki topic sahibi de gitsin yapsin maymunluk, ne olacak, tas catlasa 3 ay dalga geceriz ama sen o parayi 3 senede bitiremezsin Abi et o zaman. bilmem kaç aydır kapalı account, alt accountla geziyorum aylardır kovayla başka kullanıcı gibi. yani bu ban işlevini yerine getirmiyorsa ana accountlarımızı geri alsak daha medeni olmaz mı pati adına? Siz bunları banlasınız? o ekantlarin donusu yok, bosuna zorlamayin. Saçma uygulama. Madalyaları söksünler, np. Banlı kalsın bir süre, np. Ama biri hesaptan yardırdı diye 4 ay kapalı hesap, meh. Sök abi, kimsenin bir tarafında değil zaten madalyalar, maksat insan insanı tanısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 o akkaountlar da bir ananın evladı sonuçta. ayrıca bize sofra kuracaksan gir yoksa umrumda değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Yok birde böyle devlet dairesi gibi "gitti gitti geçti artık" tripleri yapıyorsunuz, sanki çöpe döktünüz accountları. Lüzumsuz gestapoluk. Neyse yahu turşusunu kurun. Hayır zilyon ban yedim henüz şu forumda agzımın tadıyla bir küfür edebilmiş değilim, ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 adminler o akkantların üstüne internet şirketi kurup sanal ticaret yapıyor ne diyorsun edit: cümle üdşüklüğü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Şurada iki kuantum yap bana desem yaparsın ama, sıfır düşüklük sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Arkadaşım sen kadınını (gerçi senin durumunda erkeğini) başkasıyla paylaşır mısın? Akount dediğin de öyle olmalı, yalnız senin olacak ve yediği bütün haltlardan da sen sorumlu olacaksın. Eğer benim akontumla küfür edilseydi, bir başkası ona girip onu istediği gibi hoyratça kullansaydı o ekunt zaten benim gözümde ölürdü. Ben axedice ı ellerin olsun diye almadım Phae. Senin de bundan sonra adın Phaedir. Hatta uzatıp Phaelas bile diyebilirim. Ama Xunn asla. Çünkü Xunn öldü artık. Anladın mı beni öldü artık!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Phyx benim ofise geldi, pcmde hesap auto açık. Dram yani akşam eve gidip "lol banned" görmek birşey yapmadan. Ama phyx'i de oldugu gibi sevdik yani. Bu sefer banlanırsam kendim küfretmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar