_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 nileppezdel said: fastreloader said: abi bu kızı tanıyorum ben Onu da tanıyorum fotoğrafı çekeni de sdfdsf dün gece de bu kızı rüyamda gördüm zaten, resmi görünce aklımda yer etmiş demek ki. Sınıf arkadaşlarım ^^ aa benim de
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bayanlar Dünya Ralli Şampiyonası'ndaki temsilcimiz Nermin Yıldız, Pit-Stop'a 13 manevrada park edemeyip direksiyonu eşine verince kurul kararı ile diskalifiye oldu... + löl bu da çok ii Referandumda kullanılacak mühürlerde "Evet" yazmasına itiraz eden ana muhalefet partisinden yeni öneri: "Mühürlerde 'Hayır' yazsın. Seçmen hangisini istemiyorsa ona bassın..."
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: NASA: "Hubble teleskobunun merceklerindeki hasarı düzeltebilmek için Emre Kongar'ın yakın gözlüklerine ihtiyacımız var. Tübitak ile temas halindeyiz..."
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: Dizilerdeki "Akıl Hocası Balıkçı" Karakterini Gerçek Sanan Gence, Balıkçılardan Meydan Dayağı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Çıkma teklifi ettiği kızdan "arkadaş kalalım" yanıtı alan genç, sade bir törenle "yetmez ama evet" diyenler arasına katıldı... ahahahahahahahah
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 abi ahahahahahhaha ->KPSS Kopya Skandalı kapsamında sorguya alınan şüpheliler, kendilerine yönetilen tüm soruları doğru cevaplayınca yeni bir soruşturma daha açılmasına karar verildi... -> Özel bir turne için ülkemizi ziyaret eden Angelina Jolie'nin çayına dudak payı bırakılması Türk misafirperverliğine gölge düşürdü...
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 euhuehu bardağın yarısı boş böyle ztztztztz
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 açılmıyor site, ne oldu bilen var mı
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 pascalnouman said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHAHAHAA kozalak said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHHAHAHA nası belli askere gidenler
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Overseer said: pascalnouman said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHAHAHAA kozalak said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHHAHAHA nası belli askere gidenler askere gitmeyen bi arkadaş ne diyo lan bunun neresi komik demişti sdfg
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben bikaç tahminde bulundum onunla ilgili. sanırım biri doğru.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 [ www.zaytung.com ] ahahahah ups.. yanlış topik sanırım. ama olsun, zaytungu aratmıyo, kalsın burda.
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.zaytung.com/video.asp video eklemişler siteye
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 "Unicef : Cute amatuer teen enjoys her new toy" yuh :D
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 KPSS'de 350 adayın da 120'de 120 yanlış yaptığının gün yüzüne çıkması, bazı adaylara da gıcıklık yapıldığı ihtimalini gündeme getirdi...
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 PZero said: http://www.zaytung.com/video.asp video eklemişler siteye vaaay....
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ahaha çok eğlendim video boyunca.
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ahahahahahaaha Beşiktaş maçı öncesi sakatlanan Selçuk Şahin´i maça yetiştirmek icin, BJK sağlık ekibi seferber oldu...
Öne çıkan mesajlar