Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaytung: Dürüst, tarafsız, ahlaksız haber

Batuhan_BJK

Öne çıkan mesajlar

Bayanlar Dünya Ralli Şampiyonası'ndaki temsilcimiz Nermin Yıldız, Pit-Stop'a 13 manevrada park edemeyip direksiyonu eşine verince kurul kararı ile diskalifiye oldu...

+
löl bu da çok ii
Referandumda kullanılacak mühürlerde "Evet" yazmasına itiraz eden ana muhalefet partisinden yeni öneri: "Mühürlerde 'Hayır' yazsın. Seçmen hangisini istemiyorsa ona bassın..."
Sosyal ağlarda paylaş

abi ahahahahahhaha

->KPSS Kopya Skandalı kapsamında sorguya alınan şüpheliler, kendilerine yönetilen tüm soruları doğru cevaplayınca yeni bir soruşturma daha açılmasına karar verildi...

-> Özel bir turne için ülkemizi ziyaret eden Angelina Jolie'nin çayına dudak payı bırakılması Türk misafirperverliğine gölge düşürdü...
Sosyal ağlarda paylaş

pascalnouman said:

ShadowFax said:

Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?"

AHAHAHAHAHAHAA

kozalak said:

ShadowFax said:

Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?"

AHAHAHAHHAHAHA

nası belli askere gidenler
Sosyal ağlarda paylaş

Overseer said:

pascalnouman said:

ShadowFax said:

AHAHAHAHAHAHAA

kozalak said:

ShadowFax said:

AHAHAHAHHAHAHA

nası belli askere gidenler

askere gitmeyen bi arkadaş ne diyo lan bunun neresi komik demişti sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...