_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 nileppezdel said: fastreloader said: abi bu kızı tanıyorum ben Onu da tanıyorum fotoğrafı çekeni de sdfdsf dün gece de bu kızı rüyamda gördüm zaten, resmi görünce aklımda yer etmiş demek ki. Sınıf arkadaşlarım ^^ aa benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bayanlar Dünya Ralli Şampiyonası'ndaki temsilcimiz Nermin Yıldız, Pit-Stop'a 13 manevrada park edemeyip direksiyonu eşine verince kurul kararı ile diskalifiye oldu... + löl bu da çok ii Referandumda kullanılacak mühürlerde "Evet" yazmasına itiraz eden ana muhalefet partisinden yeni öneri: "Mühürlerde 'Hayır' yazsın. Seçmen hangisini istemiyorsa ona bassın..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 auahuahuauhahuuha ralli ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: NASA: "Hubble teleskobunun merceklerindeki hasarı düzeltebilmek için Emre Kongar'ın yakın gözlüklerine ihtiyacımız var. Tübitak ile temas halindeyiz..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 said: Dizilerdeki "Akıl Hocası Balıkçı" Karakterini Gerçek Sanan Gence, Balıkçılardan Meydan Dayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Çıkma teklifi ettiği kızdan "arkadaş kalalım" yanıtı alan genç, sade bir törenle "yetmez ama evet" diyenler arasına katıldı... ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 abi ahahahahahhaha ->KPSS Kopya Skandalı kapsamında sorguya alınan şüpheliler, kendilerine yönetilen tüm soruları doğru cevaplayınca yeni bir soruşturma daha açılmasına karar verildi... -> Özel bir turne için ülkemizi ziyaret eden Angelina Jolie'nin çayına dudak payı bırakılması Türk misafirperverliğine gölge düşürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 euhuehu bardağın yarısı boş böyle ztztztztz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 açılmıyor site, ne oldu bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 pascalnouman said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHAHAHAA kozalak said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHHAHAHA nası belli askere gidenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Overseer said: pascalnouman said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHAHAHAA kozalak said: ShadowFax said: Görev süresi 30 Ağustos'ta dolacak olan Genelkurmay Başkanı, kısa dönem askerliğin kaldırılması ile ilgili soruları yanıtladı: "Bu şafaktan sonra ben mi yapayım?" AHAHAHAHHAHAHA nası belli askere gidenler askere gitmeyen bi arkadaş ne diyo lan bunun neresi komik demişti sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 ben bikaç tahminde bulundum onunla ilgili. sanırım biri doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 başarılı siteymiş,beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 [ www.zaytung.com ] ahahahah ups.. yanlış topik sanırım. ama olsun, zaytungu aratmıyo, kalsın burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 http://www.zaytung.com/video.asp video eklemişler siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oha zaytung seviye atlamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi çok iyiler ya hahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kız çirkin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 "Unicef : Cute amatuer teen enjoys her new toy" yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 KPSS'de 350 adayın da 120'de 120 yanlış yaptığının gün yüzüne çıkması, bazı adaylara da gıcıklık yapıldığı ihtimalini gündeme getirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 PZero said: http://www.zaytung.com/video.asp video eklemişler siteye vaaay.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ahaha çok eğlendim video boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 video imba ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 ahahahahahaaha Beşiktaş maçı öncesi sakatlanan Selçuk Şahin´i maça yetiştirmek icin, BJK sağlık ekibi seferber oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar