BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bulvardan metro yakın mı?
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 fatih sultan mehmet bulvarı diye durağı var sence yakın mıdır? :D :D
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 BloodyBeast said: fsm bulvarının(rentıp varmış orda) oralarda oturuyorum abi şu yazıda bir mantık hatası yok mu ya?
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Oturduğu yeri bilmemek gibi mi? mış muş diyor :D
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ya ben bursada oturuyomuşum galiba.tam bilmiyorum ama bursada oldugumu söylediler.
balon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bu arada offtopic ama, Kardeşim bu bursa otobüs şöförleri olgunluk seviyesine nasıl ulaşacaklar bilmiyorum. Şehrin insanlarını çok kötü yansıtıyorlar. Antep'in otobüs şöförleri daha olgun yani o derece. ayrıca otobüslerin hepsinde para geçmemesi istanbul'un 5 sene önceki saçmalığıydı, bir anda gelişsin büyüsünler yani. işimiz düşüyor bursa'ya falan uğraşıyoruz tip tip adamlarla.
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 20-30 dakkada bir terminal otobüsleri geçer. 2-3 hat birden fsm'den geçiyodu diye hatırlıyorum hatta, ataevler ve beşevler hatlarının otobüslerinin oralardan bi yerden geçmesi lazım.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 FSM' den terminal otobüsleri kesin geçiyordur. Yola çık, ordan birine "nerden geçer terminal otobüsleri" diye sor. Göstersinler, bin, git...
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 rentıp ın önünde, akuğur un karşısında otobüs durağı var, ziraat bankasının tam önü ordan terminal otobüsü geçiyor. ayrıca bursa gibi şehirde yoktur, bitanedir, türkiye nin olmazsa olmazıdır, kanıdır, canıdır.
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Bursaray'a bin Osmangazi Durağında in kent meydani karşısında 38 yada minibusleri tercih edebilirsin. bu arada en hizlisi Taksi:D
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Fsm durağına in metroya bin metrodan osmangaziye git, kent meydanının oraya in, oradan 91 idi sanırım 90 da olabilir ama, terminale götürmesi gerek, olmazsa, olmazsa derken o hatı çok uzun süredir kullanmıyorum kent meydanı yapıldıktan sonra iptal edilmiş olabilir vs vs, gençosman durağına in biraz aşağıda, oradan 38'e binersen olur ya da yine o küçük sanayii yoluna inip metronun olduğu yere yani, oradan 93'e binebilirsin, direk terminal ha bu arada bursa güzel şehirdir, espri yapma uğruna espri malzemesi olmayın ayrıca giydiğiniz don bile bursa'da üretiliyor olabilir, buna da dikkat etmek gerek
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 http://www.burulas.com.tr/ neredesiniz, nereye gideceksiniz ile aratınca 43-H 95 ve 38-b diyor
Trigger Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 balon said: Bu arada offtopic ama, Kardeşim bu bursa otobüs şöförleri olgunluk seviyesine nasıl ulaşacaklar bilmiyorum. Şehrin insanlarını çok kötü yansıtıyorlar. Antep'in otobüs şöförleri daha olgun yani o derece. ayrıca otobüslerin hepsinde para geçmemesi istanbul'un 5 sene önceki saçmalığıydı, bir anda gelişsin büyüsünler yani. işimiz düşüyor bursa'ya falan uğraşıyoruz tip tip adamlarla. 2 sene önce şöför tipimi beğenmediğinden bukartımı elimden almıştı.ister inanın ister inanmayın.
Rocksy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 delimanyakcapkin said: bak oldu mu simdi. bide zorliyimmi seni istanbullu olmassin ole bsi yok koken neresi kimse istanbullu olamaz :) Pardon? 7 göbek İstanbulluyum da...
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 43-H dünyaları dolaşıyor ona göre. yavaş seyir - 43-H normal seyir- 93 orta - yavaş arası seyir - metro + 38 hızlı - metro kent meydanı + taksi (15civari lira) hızlı - taksi hızlı + - arkadaşına rica etmen hızlı ++ - kendi araban. düzeltme:adam sabah erken kalkcakmış ben boşu boşuna burda tarif kasmışım la,sevgili işine benziyor yalnız dikkatimi çekti 14 şubat sabah terminal hızlı filan.heycan var galbaa.bi de başlamışken yazayım barbunya anladık istanbul çok büyük artı çok gelişmiş orası biz bilmeyiz görmedik çok fena çünkü.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 gittim geldim arkadaşlar. metro yolun aşağısındaymış gayet yakınmış. osmangazide inip 38e binip gittim terminale
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 rentıp var mıymış sizin oralarda ona da baksaydın bi :D
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 barbu said: beni ilgilendirir. ortak forum burası. om atın bursa gibi dandik sehir icin yol sorarken. bursa lan ahaha bursa en son ne zaman gittin Bursa'ya 10 yıl önce falansa tepkin normal.Ancak Bursa muazzam büyüdü, ova komple doldu 30 yıllık bursalıyım bilmediğim semtler var ve istanbul anadolu yakası kadar düzenli değil(Anadolu yakasında 7 yıl oturdum) Yok "ben hiç gitmedim Bursa'ya ööle konuşuyorum" diyosan o zaman bişii demiyorum zaten
matama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dingil lan dingil doneninden barbu said: beni ilgilendirir. ortak forum burası. om atın bursa gibi dandik sehir icin yol sorarken. bursa lan ahaha bursa
Öne çıkan mesajlar