Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bursa içi yol tarifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada offtopic ama,

Kardeşim bu bursa otobüs şöförleri olgunluk seviyesine nasıl ulaşacaklar bilmiyorum. Şehrin insanlarını çok kötü yansıtıyorlar. Antep'in otobüs şöförleri daha olgun yani o derece.

ayrıca otobüslerin hepsinde para geçmemesi istanbul'un 5 sene önceki saçmalığıydı, bir anda gelişsin büyüsünler yani. işimiz düşüyor bursa'ya falan uğraşıyoruz tip tip adamlarla.
Mesaj tarihi:
20-30 dakkada bir terminal otobüsleri geçer. 2-3 hat birden fsm'den geçiyodu diye hatırlıyorum hatta, ataevler ve beşevler hatlarının otobüslerinin oralardan bi yerden geçmesi lazım.
Mesaj tarihi:
rentıp ın önünde, akuğur un karşısında otobüs durağı var, ziraat bankasının tam önü ordan terminal otobüsü geçiyor.

ayrıca bursa gibi şehirde yoktur, bitanedir, türkiye nin olmazsa olmazıdır, kanıdır, canıdır.
Mesaj tarihi:
Fsm durağına in metroya bin metrodan osmangaziye git, kent meydanının oraya in, oradan 91 idi sanırım 90 da olabilir ama, terminale götürmesi gerek, olmazsa, olmazsa derken o hatı çok uzun süredir kullanmıyorum kent meydanı yapıldıktan sonra iptal edilmiş olabilir vs vs, gençosman durağına in biraz aşağıda, oradan 38'e binersen olur

ya da yine o küçük sanayii yoluna inip metronun olduğu yere yani, oradan 93'e binebilirsin, direk terminal

ha bu arada bursa güzel şehirdir, espri yapma uğruna espri malzemesi olmayın

ayrıca giydiğiniz don bile bursa'da üretiliyor olabilir, buna da dikkat etmek gerek
Mesaj tarihi:
balon said:

Bu arada offtopic ama,

Kardeşim bu bursa otobüs şöförleri olgunluk seviyesine nasıl ulaşacaklar bilmiyorum. Şehrin insanlarını çok kötü yansıtıyorlar. Antep'in otobüs şöförleri daha olgun yani o derece.

ayrıca otobüslerin hepsinde para geçmemesi istanbul'un 5 sene önceki saçmalığıydı, bir anda gelişsin büyüsünler yani. işimiz düşüyor bursa'ya falan uğraşıyoruz tip tip adamlarla.

2 sene önce şöför tipimi beğenmediğinden bukartımı elimden almıştı.ister inanın ister inanmayın.
Mesaj tarihi:
delimanyakcapkin said:

bak oldu mu simdi. bide zorliyimmi seni istanbullu olmassin ole bsi yok koken neresi kimse istanbullu olamaz :)

Pardon? 7 göbek İstanbulluyum da...
Mesaj tarihi:
43-H dünyaları dolaşıyor ona göre.

yavaş seyir - 43-H
normal seyir- 93
orta - yavaş arası seyir - metro + 38
hızlı - metro kent meydanı + taksi (15civari lira)
hızlı - taksi
hızlı + - arkadaşına rica etmen
hızlı ++ - kendi araban.

düzeltme:adam sabah erken kalkcakmış ben boşu boşuna burda tarif kasmışım la,sevgili işine benziyor yalnız dikkatimi çekti 14 şubat sabah terminal hızlı filan.heycan var galbaa.bi de başlamışken yazayım barbunya anladık istanbul çok büyük artı çok gelişmiş orası biz bilmeyiz görmedik çok fena çünkü.
Mesaj tarihi:
barbu said:

beni ilgilendirir. ortak forum burası. om atın bursa gibi dandik sehir icin yol sorarken. bursa lan ahaha bursa

en son ne zaman gittin Bursa'ya 10 yıl önce falansa tepkin normal.Ancak Bursa muazzam büyüdü, ova komple doldu 30 yıllık bursalıyım bilmediğim semtler var ve istanbul anadolu yakası kadar düzenli değil(Anadolu yakasında 7 yıl oturdum)

Yok "ben hiç gitmedim Bursa'ya ööle konuşuyorum" diyosan o zaman bişii demiyorum zaten
  • Yeni Oluştur...