Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gene Tren Kazası... (Aydın)

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

kaynak

Türkiye Pamukovadaki tren kazasını şokunu atlamatamdan üzücü bir haber de Aydından geldi. Aydında, yolcu treninin hemzemin geçitte bir minibüse çarpması sonucu, ilk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre, İzmir-Aydın hattında çalışan yolcu treni, Bayındırlık Kavşağındaki hemzemin geçitte, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 09 VE 136 plakalı minibüse çarptı.
Kazada, ilk belirlemelere göre, minibüste bulunan ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 2 si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. Demiryolu, kaza nedeniyle ulaşıma kapandı.[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 25 Temmuz 2004 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dün de adana da tren kazası olmuş yük treninin lokomotifi ve 4 vagonu raydan çıkmış ölen yada yaralanan olmamış da bu nedir böle otobus kazaları kronikleşmişti bi ara şimdide trenler mi başladı[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

o normalde tr de değil..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Temmuz 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 25 Temmuz 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de biyerden biyere güvenli bi şekilde gitmenin yolu yok artık.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

hala en güvenilir ulaşım aracı türkiyede ve dünyada trenlerdir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Tabii öyle ama insanlar artık öyle düşünmüyecekler.Özellikle bu kazalardan sonra.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun valla ne diyelim

100 küsur yıllık rayın hiç bakımını yapmassan tren güvenli falan değildir. bakımını yapar, lokomotife de iyi bakarsan, teknolojiyi takip edersen, gerekli fonları ayırmaktan çekinmessen, bilim adamlarının laflarını dikkate alırsan, tren en güvenli araçtır.
hava yolu türkiyede güvenli değil, tayyib THY ye de eş dost atadı ve adamlar doğal olarak uçağın u suyla ilgili bilgiden yoksun. yakın tarihte allah korusun bi uçak kazası olursa şaşmayın.

Ve yine sorumlular takdiri ilahi deyip yırtmaya çalışırsa hiiç şaşmayın.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

En güvenli diye birşey yok sonuçta. Çünkü yüksek teknoloji ürünleri uçaklar trenlerde kaza yapıyo az da olsa. Almanya da olmuş 100 bilmem kaç kişi ölmüş. uçak kazaları zaten 4-5 ayda bir oluyor. Ama bunlar oluyo rayları bakımsız bırakmak olmaz tabe[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...