Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Red said: burger sosları 10 lirada yapsa mcden yemem.hamburger köftesi çok daha güzel bk nin bk köfteleri ateşte pişmio o ızgara siyahı izler çizili gelio die okuduydum ama nerde
Goering Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 kadıköy için Burger King'in paket servisi rezalet oldu artık, bir de yüzsüzler 40dk'da sipariş getirip soğuk getiriyolar, bir de bıkbık ediyolar hamburger köfteleri de her seferinde ciklet gibi oluyor, yenmiyor ilk paket servise açıldıklarında böyle değildiler, çok sövdüm ama düzelmediler mc donalds aynı siparişi 10dk'da getiriyor ve gerçekten de sıcak geliyor her seferinde.. (tu)(tu)(tu) MC D
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 paket servislerde hep sıkıntı oluyo bence bk'ya özel de diil bi sürü yere özel. da abi köfteler çizikte olsa lezzeti ızgara gibi neticede :d
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 mc amuda kalkıp ağzından ateş çıkarsa yine de gitmem eminim içi parçalanmıştır mcin hehehe
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 her insanın evinde bir burger king olmalı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 öyle bir konu ki karnım acıktı internetten sipariş verdim ama yemeksepetinde bahsettiğimniz o yeni menü yoktu :(
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 var abi ben ordan baktıydım fiyatına falan 6 küsür orda fiyatı
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ilk postta öyle bir tanıtmış ki güzel ekmekli bilmemneli güzel tavuk mavuk yiyesim geldi
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Valeron said: yedim demin,bu mc dipeerstan,hiç bi numarası yok,bk'nın king chickendaki tavuğu 10000 kat daha güzel bence. yahu insaf et yandaş medya mısın? bir tanesi standart kıyma tavuk, bir tanesi babalar gibi göğüs eti. bk gerçek göğüs filetoyu 4 liraya verir mi sanıyorsun :)
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ulan hani nerede? bkde fileto ürünler tendercrisp sandviç ve siz fakirlerin kampanyasına dahil değil. ama mcdippersa kadar bknin tavuk kalitesi daha iyiydi o konuda haklısınız. mcdippers da fiyatını karşılamıyor, 5 bilemedin 4 adet olması lazımdı.
yav Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 evet dolgun olsalar bile 3 tane çok az olmuş o fiyata
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Walla ben şöyle derim başka da bişi demem: Johnny Rockets>Hardees>MC>BK>Arbys
aente Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 bk'nın tavukları tavuk değil. anca gidip tender falan alman gerekiyor gerçek tavuk yemek için. mc'nin tavuğu çok daha başarılı. ama yeni menusundeki ranch sos farklı bir şey olmuş, kötü değil ama bildiğimiz ranchle de alakası yok. ama yine de bk yemeyi bıraktım sos olayından sonra BENİ KAYBETTİNİZ BÜYÜK İHTİMAL BATARSINIZ MMKAY dedim.
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 geçen tender yedim 1 saat sonra midem bulanmaya başladı zor toparladım. daha yemem
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 direk yalan yalnız bu olay. menünün içeriğini sordum sevmedim o yüzden başka menü aldım bu sosyları o menünün yanında alabilir miyim dedim vermediler lol. parasını versem dedim yine vermediler ahaha daha beter burger kingden
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi iğrenç ki tadı o sosların hani tadı yok ya bu kadar açık sölüorum
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 abi yüzsüzlük yapın bk soslara para ıstedıgınde kredı kartını uzatın almıyorlar , tamam almayalım afiyet olsun diyip gonderıyorlar 3 kere denedim 3 undede oldu arada cimrilik damarım tutuyor , hep böyle değilim :P
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Bugün mcdippers denedim de güzel değildi ya. bk nın fries ı daha iyi bence. Sosları da tutturamamışlarmıdır, bk in ranch sosuna mı alışmışım nedir bilemiyorum ama beğenemedim. Bi de çok az ya. O kadar paraya 3 tane ufak parça tavuk veriyolar. Sokak kedisine yemek artığı mı atıyosun arkadaş, insanlar doymak için gidiyo oraya.
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 ne bilm hani 2 ballı 2 ranch sos alıyorum ben 9 lira 2 menüye verdikten sora 1 lirada verip düz yapıyorum hani çok rahatsız edici bi rakam gelmio bana 1 lira,zaten son 1 haftam fast food için dolaysyla acımıyorum :d
denwa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Cons said: plastik yiyonuz plastik bunu eger gercekten dile getirmisseniz benden +1 i aldiniz. Cunku yillarca gozlemlerime dayanarak ayni gorusu paylasmaktayim insanlara suni bir tad ve lezzetle sadece plastik yedirilmekte.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 teşekkür ederim gerçekten dile getirmiştim.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 burda yazmışınız, geçen mektanısa gittim, bundan alıcaktım ufak geldi gittim bigmac aldım, zor yedim resmen. ki eskiden ne kadar severdim yani. ya mektanıs çok bozdu, ya da bk çıtayı yükseltti, biz eskiden bişi yemioduk.
Öne çıkan mesajlar