Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

McDonalds'tan soslu menü atağı (ranch/ballı hardal)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadıköy için Burger King'in paket servisi rezalet oldu artık, bir de yüzsüzler

40dk'da sipariş getirip soğuk getiriyolar, bir de bıkbık ediyolar

hamburger köfteleri de her seferinde ciklet gibi oluyor, yenmiyor

ilk paket servise açıldıklarında böyle değildiler, çok sövdüm ama düzelmediler

mc donalds aynı siparişi 10dk'da getiriyor ve gerçekten de sıcak geliyor her seferinde..

(tu)(tu)(tu) MC D
Mesaj tarihi:
Valeron said:

yedim demin,bu mc dipeerstan,hiç bi numarası yok,bk'nın king chickendaki tavuğu 10000 kat daha güzel bence.

yahu insaf et yandaş medya mısın? bir tanesi standart kıyma tavuk, bir tanesi babalar gibi göğüs eti. bk gerçek göğüs filetoyu 4 liraya verir mi sanıyorsun :)
Mesaj tarihi:
ulan hani nerede? bkde fileto ürünler tendercrisp sandviç ve siz fakirlerin kampanyasına dahil değil.

ama mcdippersa kadar bknin tavuk kalitesi daha iyiydi o konuda haklısınız. mcdippers da fiyatını karşılamıyor, 5 bilemedin 4 adet olması lazımdı.
Mesaj tarihi:
bk'nın tavukları tavuk değil. anca gidip tender falan alman gerekiyor gerçek tavuk yemek için. mc'nin tavuğu çok daha başarılı.

ama yeni menusundeki ranch sos farklı bir şey olmuş, kötü değil ama bildiğimiz ranchle de alakası yok. ama yine de bk yemeyi bıraktım sos olayından sonra BENİ KAYBETTİNİZ BÜYÜK İHTİMAL BATARSINIZ MMKAY dedim.
Mesaj tarihi:
direk yalan yalnız bu olay. menünün içeriğini sordum sevmedim o yüzden başka menü aldım bu sosyları o menünün yanında alabilir miyim dedim vermediler lol. parasını versem dedim yine vermediler ahaha daha beter burger kingden
Mesaj tarihi:
abi yüzsüzlük yapın bk soslara para ıstedıgınde kredı kartını uzatın almıyorlar , tamam almayalım afiyet olsun diyip gonderıyorlar 3 kere denedim 3 undede oldu

arada cimrilik damarım tutuyor , hep böyle değilim :P
Mesaj tarihi:
Bugün mcdippers denedim de güzel değildi ya. bk nın fries ı daha iyi bence.
Sosları da tutturamamışlarmıdır, bk in ranch sosuna mı alışmışım nedir bilemiyorum ama beğenemedim. Bi de çok az ya. O kadar paraya 3 tane ufak parça tavuk veriyolar. Sokak kedisine yemek artığı mı atıyosun arkadaş, insanlar doymak için gidiyo oraya.
Mesaj tarihi:
ne bilm hani 2 ballı 2 ranch sos alıyorum ben 9 lira 2 menüye verdikten sora 1 lirada verip düz yapıyorum hani çok rahatsız edici bi rakam gelmio bana 1 lira,zaten son 1 haftam fast food için dolaysyla acımıyorum :d
Mesaj tarihi:
Cons said:

plastik yiyonuz plastik

bunu eger gercekten dile getirmisseniz benden +1 i aldiniz. Cunku yillarca gozlemlerime dayanarak ayni gorusu paylasmaktayim insanlara suni bir tad ve lezzetle sadece plastik yedirilmekte.
Mesaj tarihi:
burda yazmışınız, geçen mektanısa gittim, bundan alıcaktım ufak geldi gittim bigmac aldım, zor yedim resmen. ki eskiden ne kadar severdim yani. ya mektanıs çok bozdu, ya da bk çıtayı yükseltti, biz eskiden bişi yemioduk.
  • Yeni Oluştur...