Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trojan miste hepi birtdey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mutlu yıllar...[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:

happy birthday =))
[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!

Mesaj tarihi:
said:
wildpervert, 25 Temmuz 2004 14:09 tarihinde demiş ki:merak edenler bir üstteki mesaja baksın / nefr

aşmış tatlı.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...

[Bu mesaj Nefr tarafından 25 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi quote yapmasaydın yani koca resmi =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
bi gün gidip ole verilen butun domainleri alcam =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
Demek doğum günlerimiz aynıymış...

Nice mutlu yıllara Trojan, nice uzayıp gidecek topiclere

Doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
yaaa bakınız yukarıda iki tane resim war zaten neden ben müneccimimde ondan. Ya bakınız Dynamick bey nasılda anladım hemen iki tane pasta yapmamız lazımdı. Bende ikinciyi cuk diye oturturdum işte.
Neyse seninda doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Mesaj tarihi:
hehe =) sende happy birthday =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
mutlu yıllar sanaaaa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
İyiki doğdun.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?
[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Mesaj tarihi:
nice senelere[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
  • Yeni Oluştur...