Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 iyki doğdun pembe patik[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 iyiki doğdun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mutlu yıllar...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 happy birthday =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: wildpervert, 25 Temmuz 2004 14:09 tarihinde demiş ki:merak edenler bir üstteki mesaja baksın / nefr aşmış tatlı.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... [Bu mesaj Nefr tarafından 25 Temmuz 2004 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 abi quote yapmasaydın yani koca resmi =))[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 dogum günün kutlu olsun trojan kenkler basmış topicini bknz:www.biüsttekimesajiquotelemekyassahtirfalanoldum.com[signature][hline]Grandmaster Hamburger
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bi gün gidip ole verilen butun domainleri alcam =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Demek doğum günlerimiz aynıymış... Nice mutlu yıllara Trojan, nice uzayıp gidecek topiclere Doğum günün kutlu olsun.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yaaa bakınız yukarıda iki tane resim war zaten neden ben müneccimimde ondan. Ya bakınız Dynamick bey nasılda anladım hemen iki tane pasta yapmamız lazımdı. Bende ikinciyi cuk diye oturturdum işte. Neyse seninda doğum günün kutlu olsun[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hehe =) sende happy birthday =)[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 zero hadin öyle olsun bakalım rewendor seninde kutlu olsun dogum günün :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 mutlu yıllar sanaaaa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nıce patılı senelere :tebrikz:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
dory Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 kutlu olsun:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm]
dieddragon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice mutlu senelere.[signature][hline] Saygılarımla, Mine Storm , Elf Demirci Yaşamak İstemem Artık!
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 İyiki doğdun.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında....
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Dilediğin gibi bir senenin geçmesi dileğiyle..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart :tebrikz:
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mutlu yıllar pembe pati.. Saglıklı ve mutlu yıllar senin olsun.. hepi pörtley[signature][hline]we live in a beautiful world[/b]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Doğum günün kutlu olsun Azra![signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar"
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ema aplamızın değimiylen Hepi Pörtlek !!! :tebrikz:
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 iyiki doğdun, nice yıllara..[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 İyi ki doğdun. :tebrikz:[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nice senelere[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Öne çıkan mesajlar