BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 24 Temmuz 2004 da Kilyos Solar Beach (Istanbul) da Pink konser vericek ilgilenenlere duyrulur...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 süper!!!!!!!!!! asdasd :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben bu konuyu görmüştüm daha önce..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 24 Temmuz 2004 --> BEN yanı dogum gunum ehe sallayın pınk kımmıs[signature][hline]~27000 meters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 25 temmuz da benim doum günüm ama ne benim pink'i, ne pink'in de bu durumu sallıcaanı sanmıom :-?[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 :D salla ya[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 ben bi tek god is a dj in sözlerini seviorm ama kadın için gidilr be[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 kadın inek gibi oldu be. saçlarını kesti bide ıykkk !! sadece party start falan o klipte güzeldi..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 family portrait klibi güzeldi ya o küçük tatlı kız[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 şarkılarının bazılarını biraz seviyorum ama Pinkten nefret ettiğim kadar hiçbi şarkıcıdan nefret etmem o derece.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 25 Nisan 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bu geceki yani dün gece ki pink e giden oldu mu patilerden? Başarılı geçtiğini söyleyebilirim. Hele en önlerden biri olarak pinkin gözlerine bak bak dal şeklinde bir özet geçebilirim. Bu arada pink'ten önce çıkan teomanda 4 kemancı kız vardı. Soldan 2. olan kızın diablesse olduğuna yemin edebilirdim. O derece benziyor(eğer değilse tabi). Diablesse teoman'ın yanında çalıyor mu?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 eeheh bak geç oldu.. doğum günün kutlu olsun ascraeus[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 off zaten herşey istanbul'da :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Pink konserine mi gidililir ya, bi bg konseri daha olsun uçakla gideyim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 yok yok gidilir, böyle güzel faaliyetler fazla değil. Neyse zevk renk meselesi, bu arada ciddi söylüyorum teoman'ın kemancı kızı ya diabdı yada diaba ikizi kadar benziyen biri.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 teomanın kemancısı annemin arkadaşının kızı diab değil benim bildiğim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 4 kız vardı dün geceki konserinde o açıdan sordum. İskender isterim filan pozlarına benzeyen bir tip vardı. Neyse, bu arada kurban'da sevenler kızmasın ama gülme krizine giriyordum bir ara :) Spitney Beers grubuda gelecek vaad ediyor, en azından arabada keyifle dinlenebilirler[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 konsere gittim, hatta işi abartıp sabah plajada gittim. Şöyle söyleyeyim konser tek kelime ile iğrençti. Bende en önlerdeydim; fakat basket sahası kadar genişlikte olan bir alana o kadar insanı sığdırmaya çalışınca resmen cehenneme döndü. Performans olarak en iyi grup Kurban'dı. Pink, yaklaşık 6-7 saat ayakta durup tepindikten sonra pek çekilecek durumu kalmadı. İçeride fiyatlar acaip şekilde pahalı olduğu için yemek yemek ayrı bir dert zaten. (çeyrek ek. döner + kola 10milyon gibi) Kısaca tövbe ettim, bir daha solar beach'e gidenin... tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 hm tabi beklenti olarak çok farklı sonuçlara ulaşılabilir. Gerçi konser alanında şaşırtıcı olarak az itişildi bizim orda. Fiyatlar pahalıydı haklı olduğu bir nokta. Yorgunlukta vardı ama bunları düşünerek gidince zaten bildiğin için sorun olmaz ama bilmeden gidersen sürünme hissi olur.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 gerçi böyle faaliyetlerde herzaman fiyata bindirirler, sanırım az tecrübelisin.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Bence fena değildi, performans iidi sadece biraz kısa kaldı sahnede yani daha fazlasını beklerdim ama yinede iidi =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 25 Temmuz 2004 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 istanbul u özledim be off :([signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: DiaBLeSSe, 25 Temmuz 2004 17:58 tarihinde demiş ki: Bence fena değildi, performans iidi sadece biraz kısa kaldı sahnede yani daha fazlasını beklerdim ama yinede iidi =o) işte buna katılıyorum aynen, birde bis bekledi diyenler olduda milletin mecali kalmamıştı hatta biscuit olanlar gık diyemedi :p[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 alt gruplardan birini izledim dream de onlar da güzeldi valla..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 [signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar