barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya şu 8 Mbite kadar olan tarifeye hiç ücret almadan geçiriyolar mı? 1 mbit sınırsız kullanıyorum ben ama şansımı denemek istiyorum, milletin hızı düşmüyomuş filan. mesela 1-2 ay kullanıp tekrar 1 mbit sınırsıza dönmek istesem ekstra para alınıyor mu? aramaya üşendim =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sözleşme imzalmazsan 1 ay sonra eski tarifene dönebilirsin aylık 49 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 biz telefonla geçtik galiba o şeye ben çekiniyodum hep de babamı aramışlar yükseltcez demişler babam da iyi tamam demiş en sonunda yani biz 15gb'dan sonra hız düşürülmesini falan istemiyoruz kesinlikle böyle bişey yaparlarsa itiraz hakkımız vardır heralde? telefonda bunun söylendiğini hiç sanmıyorum çünkü korkuyorum da bi yandan ama zaten 8mbit olduğunu görmedim daha hiç. arada bi 400k'ya çıkıyor onun dışında 1mbit'ten çok farklı değil dl hızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 benide telefonla aramışlardı. 8 mbiti stabil olarak kullanabilecek miyim diye defalarca sordum her seferinde evet dediklerinde tamam dedim. 63 tl veriodum şu an 65 tl veriyorum. 700 900 arası dl. var. arasıra kopma oluyor ama o neden kaynaklanıyor bilmiyorum.memnunum yani şu an. ama şöylede bir şey var aynı tarifeye geçen arkadaş max 3mb hıza çıkabiliyor yani bulunduğunuz bölgede önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben bi denemek istiyorum işte. ama önemli olan bu geçişlerde ekstra masraf çıkar mı? geri geçirirken filan. 1 yıllık sözleşme dayatmıyolardır sanırım. modem filan almıcam sonuçta. 49 TL ödemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aiko senin niye 65 ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hayir ekstra bir masraf yok ben telefonla aradım değiştirdim anında 8mbit oldu bu arada hız konusuna bir açıklık getirmek istiyorum. Netlimitsiz de o anda sunucunun size sağlıyabileceği en yüksek hızı veriyorlar o da maks 8mbit eğer çok yoğunsa hatlar 60 ile çektiğimi bile biliyorum. Bunun dışında ben geçtikden 2-3 gün sonra 30gb falan indirdim hızıma birşey olmadi sonra 3-4 ay sonra hızım yavaşladı arayıp sordum kotayı geçmişsiniz dedi. Ben de o zaman ben tekrar 1mbit sınırsıza geçiyorum dedim anında geçirdiler ekstra ücret ödemedim şimdiyse kendiliğinden yine 800le falan indirmeye devam ediyor. Telekom rules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ilginç ya güya maille fatura yolluyolar 5 ayda bir geliyo lol. bi deniyim ben ya teledonla arıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 internet sitesinden de anında bağlantını değiştirebiliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 aha usta konuştu:D sağolun cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 barnacle said: aiko senin niye 65 ki? siz kaç veriyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 benim 1mbit sınırsız şu an 45,50 imiş. bakmıyodum hiç 49 sanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi 49 var limitli olan bide 99 var limitsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ben şöyley diyeyim ayda 45 ytl ödüyorum ve 800kbps ile download yapıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 8 mbt hız alıp limitli yapanlar çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 abi adsl kota bilgi sayfasına girmeye korkuyorum check olup düşürecekler hızımı diye adasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 escape said: 8 mbt hız alıp limitli yapanlar çok reröre sky is the limit valla :D hesapta limitli ama her ay 40-50gb indiriyorum bana mısın demiyor. @Mayhem abi sen şanslı adamsın biliyorum ama girme valla ne olur ne olmaz ben sırf bu yüzden hızım yavaşladığında arayıp hatlarda sorun var mı demiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Noise Margin 35 dB 31 dB Attenuation 29 dB 31 dB benim hat kaldırır mı acaba ya? 1 ay önce bakmıştım bu değerlere 25 lerdeydi artmış durduk yere sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ehah aynen yahu ttnetin adsl hizmeti dışında korkudan diğer hizmetlerinden yararlanamıyoruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ayrıca telefondan hız değişikliği yapmayın. http://forum.paticik.com/read.php?5,3309052,3309052 başınıza şu konudaki gibi bir hadise gelebilir :) edit: en güvenilir internet sitesinden hız değişikliği yapmak, zira ben öyle yaptım 1 dakika içinde değişti hızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yaptım hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 yav said: biz telefonla geçtik galiba o şeye ben çekiniyodum hep de babamı aramışlar yükseltcez demişler babam da iyi tamam demiş en sonunda zaten 8mbit olduğunu görmedim daha hiç. arada bi 400k'ya çıkıyor onun dışında 1mbit'ten çok farklı değil dl hızı Ahaha aynen benim de babam kabul etmiş ben tatildeyken. 2. söylediğine katılmıyorum yavuz ben zamundadaki dosyaların %80ini minimum 700'le indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 7,1mb down 0,10 up lol neyse lazım değil ztn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 radara yakalanmamak için tavsiyeler var mı arkadaşlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Var modeme reset atma asjagan Bi de şöyle bi sıkıntı var, benim 1 kere düştü diğer ay 5i oldu hala düşüktü aradım ben düzelttirdim :D şimdi yine düşmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar