Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Fifa 2010 Paticik Champions Cup @PS3 - Kayıt topağı

fizban

Öne çıkan mesajlar

gs fişşek gibi takımmış fifada yahu :P gs ve schalke en sağlam takımlar şu listede. keytanın strength ne öle öeh.. durogba halt etmiş. defansta ayıboanı über yapmışlar orta saha da ztn elano melano falan.. yedekler olmasa da ilk 11 leri bu iki takımın çok sağlam. hani beşiktaşlı olmasam.... :D

schalke nin de defans+kaleci ratingler 5 yıldızlı takımları aratmıyor. ilerde kuranyi ile farfan imbah. gs niye hala seçilmedi anlamadım :D nerde türkiyenin 40%'ı :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada nası yapıyoz şimdi lig usulü mü olcak ?

bi de haftada 7 günde 85 ayda 41 gibi sınırlar koymayalım azapın da dediği gibi işe dönüşmesin olay. zaten karşılaştıkça oynanır yani kimsenin "abi bugün lig maçı yapasım yok ya" diyip arenada 3 saat takılıcaanı sanmıyorum :)

keyifli keyifli oynayalım şöyle.
red orta sahadan attığın plaseleri saymicam, onları sayıp paticiğe öyle yazarsan da itiraz edicem ona göre.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar,

herkese lige invite attım konn, darkrider ve dennis hariç. listemde yoklardı çünkü. buradaki takımları seçerek kayıt olursunuz.

şifre paticik zaten, bulamazsınız diye söylüyorum lig adı Paticik 4.

şimdi kural koymak istemiyorum ben de, herkes oynar elbet ama, şöyle bir durum var. eğer atıyorum 2 hafta geçtikten sonra bir kişi bütün maçlarını tamamlamış da bir kişi yalnız bir maç yapmış olursa bir dengesizlik doğar. neyse ayarlarız. haftasonu online olduğunuzda, yalnızca haftasonu oynayabilen ark.larla (rendell_ crasah) oynamaya calısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...