Rock Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mülteci said: Cem Yılmaz hanzosuna ınat gıdıcem Cem Yılmaz hanzoysa Şahana ne dememiz gerekiyor?
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 delimanyakcapkin said: ahahahahah
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 dasaaa said: nedanko said: her ulkenin 3. sinif filmleri vardir, bir ulkede boyle filmlerin uretilmesi ya da basrili olmasi bisiyi gostermez. Sahan da kendi diyor zaten ayni sekilde, filminin kalitesiz oldugunu kabul ediyor. Sanat filmi yapmadigini soyluyor, iste oturup iki gulecen vs, sabun kopugu gibi bi film.. Buraya kadar hersey normal, kabul etmeside guzel, fakat aci olan su ki, boyle bir filmin giseyi altust etmesi.. iste bu noktada insan iste istemez dusunuyor, bu iste bir yanlislik yok mu diye.. konu bundan ibaret.. (tu) doğru demiş adam.
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 16.45 te paladiumda gidicem filme. cok beklentim yok acikcasi hani ole bir iki guluyim yeter. buarada evet bukadar gise yapmasi dusunulecek birsey ama sahanida bukadar itin dotune sokmaya gerek yok. bu adam zamaninda cok iyi seyler yapti.
Brook Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 geçen gece gittim izledim çok beğendim çok güldüm
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 başlığa ve destekleyenlere güldügüm kadar recep'e gülemedim harbiden. yeter artık kasmayın baya yüzünüzün ortasında bi çizgi cıktı yani insanlar gidiyorlar ve gülüyorlar. siz o parayı kazanacağınızı bilseniz ve insanların gülecegini bilseniz atın intikamı falan çekersiniz.
reyou Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 biri demisti forumda sahan bug buldu turk sinemasinda onu somuruyo diye 100 de bin besyuz hakli sonuna kadar.. adam zaten 3 filmde 3 kusagina yetecek kadar para kazandi zaten. bunun cok iyi bir orneginde ismail yk dir, adam tek basina orkestra gibi, gorduk videosunu, ama oda tr de para kazanacagi muzigi yapiyo, yoksa calsa o sazlari, baglamalari parami edecek? degecekmi adamin ugrastigina, ver arkadan dum dis, 2 nakarat cakma facebook bas gaza indir parayi cebe..
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 O da doğru, Serdar Ortaç'ın böyle sevildiği ve üstüne beste fabrikası gibi şarkıcılara parça sattığı bir ülkede yaşıyoruz, iki dım tıs bir kafiyeli saçma söz tamam para cepte.
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 nedanko said: her ulkenin 3. sinif filmleri vardir, bir ulkede boyle filmlerin uretilmesi ya da basrili olmasi bisiyi gostermez. Sahan da kendi diyor zaten ayni sekilde, filminin kalitesiz oldugunu kabul ediyor. Sanat filmi yapmadigini soyluyor, iste oturup iki gulecen vs, sabun kopugu gibi bi film.. Buraya kadar hersey normal, kabul etmeside guzel, fakat aci olan su ki, boyle bir filmin giseyi altust etmesi.. iste bu noktada insan iste istemez dusunuyor, bu iste bir yanlislik yok mu diye.. konu bundan ibaret.. reyou said: biri demisti forumda sahan bug buldu turk sinemasinda onu somuruyo diye 100 de bin besyuz hakli sonuna kadar.. adam zaten 3 filmde 3 kusagina yetecek kadar para kazandi zaten. bunun cok iyi bir orneginde ismail yk dir, adam tek basina orkestra gibi, gorduk videosunu, ama oda tr de para kazanacagi muzigi yapiyo, yoksa calsa o sazlari, baglamalari parami edecek? degecekmi adamin ugrastigina, ver arkadan dum dis, 2 nakarat cakma facebook bas gaza indir parayi cebe.. bu ikisi de çok doğru işte. sorun şahanda değil, osuruğa gülen kitlede.
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 "Recep İvedik 3", ilk 3 günde 1.153.071 seyirci, 10.492.946,00.-TL hasılat ile Türkiye açılış hasılat rekorunu kırdı. Ha gayret bıraz daha kas.Bak kımse gıtmemıs.
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 sonuç gayet normal rakamlara bakmaya gerek yok aslında. Sokağa çıksan da anlarsın.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 gitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyingitmeyin
Öne çıkan mesajlar