Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bana başka avatar verin.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vücudumun hemen her büyük ekleminde kireçlenme var. İlk önce dizlerimde başladı sonra boynuma geçti. Ondan sonra sol omzum. Sonra sırtım. Bu aralar kalca kemiklerim ile sağ ayak bileğim de başladı. Oturursam dizlerim ve kuyruk sokumu, yürürsem boynum, sağ ayağım ve kalcam ağrıyo. Hayat kalitem acayip düştü. Kendimi 70 yaşındaki kadınlar gibi hissediyorum ki anneannemin vücudu benden sağlam. Bi yerim ağrıyo dediğini görmedim. Bu kireçlenmenin de tam bi tedavisi yok lanet olsun. Doktora dedim napıcam diye. Ağrı kesici kullanabilirsin dedi. HADİ YAAAAAA.. dedim elime egzersiz kağıtı tutuşturdu. Egzersizleri yapıyorum ama nafile. Bıktım lan yeni benden verin bana=(
Mesaj tarihi:
ya şimdi benim boyum 1.96 falan
kilom 95
acaba spor yapsam yararı olur mu. gerçi yüzme dışında hiçbi spora yatkın değilim. koşmak falan sux.
bi de fizyoterapi nasıl bişey gitsem fayda görür müyüm.
Mesaj tarihi:
Bu arada kireclenmeye kucuk ilacli ignelerle akupunktur iyi geliyor. Teyzemin boynunda vardi kireclenme, agrisi baya azaldi. (ciddiyim bu teyze gercek teyze)

Belkide akupunktur kismini salliyor olabilirim ama zilyon tane minik ilacli ignelerle tedavi etmislerdi onu hatirliyorum net olarak.
  • Yeni Oluştur...