Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Vücudumun hemen her büyük ekleminde kireçlenme var. İlk önce dizlerimde başladı sonra boynuma geçti. Ondan sonra sol omzum. Sonra sırtım. Bu aralar kalca kemiklerim ile sağ ayak bileğim de başladı. Oturursam dizlerim ve kuyruk sokumu, yürürsem boynum, sağ ayağım ve kalcam ağrıyo. Hayat kalitem acayip düştü. Kendimi 70 yaşındaki kadınlar gibi hissediyorum ki anneannemin vücudu benden sağlam. Bi yerim ağrıyo dediğini görmedim. Bu kireçlenmenin de tam bi tedavisi yok lanet olsun. Doktora dedim napıcam diye. Ağrı kesici kullanabilirsin dedi. HADİ YAAAAAA.. dedim elime egzersiz kağıtı tutuşturdu. Egzersizleri yapıyorum ama nafile. Bıktım lan yeni benden verin bana=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aa kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kötü be harbi, hayat kalitesini düşürür oldukça.geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bi de bunun ilerisi var daha 23üm lan ühüh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Yoga yapmanı tavsiye ederim. Edit= Yago yazmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gecmis olsun isyan etme bu kadar cabuk ne kotu hastalıklar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Calgonit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 finish oldu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 başlık güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 NoTwisT said: Calgonit artik finish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 herkese bi avatar lazım egzersizlerini aksatma bence, mutlaka yararını görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya şimdi benim boyum 1.96 falan kilom 95 acaba spor yapsam yararı olur mu. gerçi yüzme dışında hiçbi spora yatkın değilim. koşmak falan sux. bi de fizyoterapi nasıl bişey gitsem fayda görür müyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 1.96 boyunda 95 kilo bayanmı olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahahaha vitaminini az koymuslar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 en gzel spor yüzmekmiş yüz işte yap sporunu, inş ağrıların geçer kısasürede , geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: 1.96 boyunda 95 kilo bayanmı olur be Bayan olmaz ama traverten olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 snowwhite said: en gzel spor yüzmekmiş yüz işte yap sporunu, inş ağrıların geçer kısasürede , geçmiş olsun yüzücü bayanların omuzları çok çirkin oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 su balesi yapan bayanları düşün onlar güzel görünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bu arada kireclenmeye kucuk ilacli ignelerle akupunktur iyi geliyor. Teyzemin boynunda vardi kireclenme, agrisi baya azaldi. (ciddiyim bu teyze gercek teyze) Belkide akupunktur kismini salliyor olabilirim ama zilyon tane minik ilacli ignelerle tedavi etmislerdi onu hatirliyorum net olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bendede var kireçlenme ya namaz kılarken baya sorun çekiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yahu karı olduğumu nerden çıkardınız? anneanne örneğinden mi? ben onu hep yaşlı kadınlar ağrılarından şikayet ediyo ya ondan verdim dskfkdsfkdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 msn varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 olmamı ama ben sana bikaç boy büyük gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar