balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Selam, Bir arkadaşım TGS şirketine harekat memuru olarak alınmış. ne iş yapar bu , nedir görevi tam olarak ? ben de baktım şimdi internetten bulamadım adam gibi bilgi , sorayım dedim buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 google dan buldum.bakmadım ama :P üye olman gerekiyor ucuyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ahah lan hakaret memuru diye okuyorum, kafam karisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 üye oldum oraya ama onay monay bekliyormuşsun yöneticiden , göremedim bir şey oradan da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 arkadasina sorsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bence işin içinde bir bak gördün mü ayten hanımların oğlu TGS'de Harekat Memuru olmuş sen hala daha turuncu sayfalara gir! durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: arkadasina sorsana. arkadaş zaten girmiş, nasıl bir şey oldunu merak ediyor falan bakıyoruz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 tgs ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 turkish ground service diye bir şirket. thy ve havaş ortaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ahaha adam ise girmis ve ne is yaptigini bilmiyo mu? Epicmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Şirketin büyük bir eleman alımı var bugünlerde.Arkadaş da yer hizmetlerine başvurup böyle bir işe girdi. Eğitimini alıcaklar ,ne yapıcakları vs eğitimde anlatılacak ama tam olarak ama şu an daha eğitime girmedi o yüzden merak içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 güzel iş. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9010187 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Tırstım ben de berbat bir iştir belki diye. Rahatladım valla sağol rahatsiz. Bu arada siz çaktırmayın , bu işe ben girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hayırlı olsun. iş güzel. sorumluluk baya büyük. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bi arkadaş ekolü.. LOL hayırlı olsun yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sağolun, teşekkür ederim. güzel oldu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hll team ıslatıyormuyuz bunu balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 sana emirates hosteslerinden ayarlarım sevgililer gününü bekle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 nası lan yapacağın işi bilmeden mi girdin nasıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Operation olarak da geçer. Uçağın inişinden gidişine olan operasyonda herşeyden sorumlu, herşeyin altında imzası olan insansın.Pozisyona merdivenlerin nasıl yanaştığından,uçağın yükleme planından,ağırlık denge sisteminden,boarding ne zaman başlar nasıl ilerler,uçağa verilen yakıt,ikram vs vs hizmetlerinin koordinesinden sorumlusun. Uçak düşerse ilk seni tutarlar anlayacağın.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın yegane iştir.Keyiflidir fakat gece vardiyalıdır. Yavaş ve iletişimsiz insanlar için değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 iki yıl sonra çok faydalı bir cevap oldu bu, kendimi bi an ekşisözlükte entry okumuş gibi hissettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o değil de torpili nereden buldun ondan bahset bi yararı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 torpil kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Akp kadrolaşıyor işte. Olay bu. Şaka şaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 UltraPsycho said: Operation olarak da geçer. Uçağın inişinden gidişine olan operasyonda herşeyden sorumlu, herşeyin altında imzası olan insansın.Pozisyona merdivenlerin nasıl yanaştığından,uçağın yükleme planından,ağırlık denge sisteminden,boarding ne zaman başlar nasıl ilerler,uçağa verilen yakıt,ikram vs vs hizmetlerinin koordinesinden sorumlusun. Uçak düşerse ilk seni tutarlar anlayacağın.Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığın yegane iştir.Keyiflidir fakat gece vardiyalıdır. Yavaş ve iletişimsiz insanlar için değildir. abi okuyunca çok özendim, güzel işmiş gibi geldi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar