Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 boşuna almadı o title'ı hıncal uluc jr diye. futboldan anlamıyor yorumlayamıyor aynı hıncal gibi varsa yoksa taraflı yorum sallamasyonlar falan ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bi de dogru oldugunu falan dusunuyor ya, en zevkli kisim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 harry doğruları yazıyor diye laf etmeyin ya, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 peki kendi takımını yerden yere vurması? aynı lan aynı valla hıncal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 lol, yari finale cikamadan elenenlerin umutlari bosa cıktı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Siz Türkiye Kupası'nı pek sallamazdınız yav,ona ne oldu:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Yarı finalde Manisa var, finalde de büyük ihtimal Trabzon.Yine de ben zor diyorum ama kupayı sallamaları için güzel nedenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Azmodai said: bi de dogru oldugunu falan dusunuyor ya, en zevkli kisim o. Kesinlikle. Futboldan anlamamasından çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Sotto said: Siz Türkiye Kupası'nı pek sallamazdınız yav,ona ne oldu:)... alalim da susun, cidden, arkasindan bi 20 sene daha almasak ta olur sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 manisaya da helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 harrykewell said: 1. Galatasaray fenerbahçeyi kadıköyde 10 senedir yenemiyor, benim bildiğim matematiğe göre ise 22 > 10 , hemde baya baya > 'tür. Şurada anlamadığım 2 nokta oldu yav şimdi okuyunca, zahmet olmazsa; 1. "Yenemiyor" ifadesi niye dansöz gibi olmuş orada, "puan bile alamıyor" dememiz daha doğru olmaz mı? 2. "22" nedir, anlamadım. Kupa geçmişimizden bahsediyorsan ben 27 +-1 biliyorum son hesabı, onu demeye çalışıp (10000001. kez) fail olduğunu farzedersek; kazanamadığımız 27 sene içinde hepsini GS mi aldı, ya da hepsinde o mu bizi eledi, neden 10 ile karşılaştırdık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 harbi neler olmuş orda =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 gsliler öyle feneri hangi takım yense ya da elese hatta berabere bile kalsa kendileri zannediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 anca öyle bizim gs ye karsı aldıgımız galibiyetler gs + diger takımlara karsı aldıgımız malubiyetlere eşit oluyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 düşmanımın düşmanı dostumdur mantıgı.gayet normal. fenerbahçenin karşısındaki her takım,feneri yenen gol atan her takımı fenerle oynadıgı sırada desteklemeyi görev bilirim avrupada da ülke puanı tarzı duygu somurusu düşünceyide hiç sevmem.acaba arsenalli adam chelsea-inter maçında chelseayi mi tutuodur.ülke puanı lazımsa galatasaray getirir bol bol puan haha camdan tüfekle fenerli avlamıyorum.hani holiganlık deil bu.futbolun güzelliği.liverpool 8 atar dalga geçeriz beşiktaşla.tromso bizi eler siz geçersiniz.fener 0 çeker dalga geçeriz evet feneri yenememeye uyuz oluyorum.ama feneri yensek bile ben her zaman fenerin karşısındaki takımı desteklerim.1 maçla kupa vermiolar ya.ligler kupalar uzun maraton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 chelsea , arsenal ile bizim ezmecan kulüplerimizi bir tutman iyiymiş.. adamların ihtiyacı var sanki ülke puanına 2.senede bi şlyi alan çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gs kötü oynayıp hedeflerinden son sürat uzaklaştıkça nedense Fenerbahçe forumlarına akıyorlar.Geçen hafta 3 kulvarda mücadele ediyoruz vs ayağı yapıyorlardı,birini kırdılar;bu haftada atletico kırarsa nolur acaba? Geçen sene benficaya 3 atan gs ye o hafta fener 4 atınca,amirim"ne yapayım ben benficayı,ölmeden önce feneri kadıköyde ezerek yendiğimizi görmezsem gözüm açık gidicem" demişti,şuan tüm gs lilerin düşüncesi bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 baros dönücek. çok heveslenmeyin gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 barostan hayır gelirmi sence bu sene artk son haftalara anca form tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 gs necatiyi kirlasa sene sonuna kadar, gol kralı olur herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben zaten şaşırmıştım necati gibi bir adam varken nondanın sezon başında elde tutuluşuna. adam bir iki sıradan maçta üçer gol attı diye kendini avuttu galatasaraylılar ama cesar patates'in yakın zaman tezahüründen anca bu kadar olur. necati gereksiz harcandı yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ahahha semihe 2 gün önce gereksiz diyen adam necati savunuyor bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 poopla said: barostan hayır gelirmi sence bu sene artk son haftalara anca form tutarfenere gelmez de galatasaraya gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 b aros kosmayı bilmiyo yine bi ters basar apalarken sakatlar kendini 2-3 maç sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bizim bütün takım beceriksiz zaten. bizim altınordu u-14 takımı daha iyidir de bakma işte üstünde türkiyenin en büyük takımının forması var diye iş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar