Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK : Bursaspor - Fenerbahçe Saat 20:30

paspatur

Öne çıkan mesajlar

harrykewell said:

1. Galatasaray fenerbahçeyi kadıköyde 10 senedir yenemiyor, benim bildiğim matematiğe göre ise 22 > 10 , hemde baya baya > 'tür.

Şurada anlamadığım 2 nokta oldu yav şimdi okuyunca, zahmet olmazsa;

1. "Yenemiyor" ifadesi niye dansöz gibi olmuş orada, "puan bile alamıyor" dememiz daha doğru olmaz mı?

2. "22" nedir, anlamadım. Kupa geçmişimizden bahsediyorsan ben 27 +-1 biliyorum son hesabı, onu demeye çalışıp (10000001. kez) fail olduğunu farzedersek; kazanamadığımız 27 sene içinde hepsini GS mi aldı, ya da hepsinde o mu bizi eledi, neden 10 ile karşılaştırdık?
Sosyal ağlarda paylaş

düşmanımın düşmanı dostumdur mantıgı.gayet normal.

fenerbahçenin karşısındaki her takım,feneri yenen gol atan her takımı fenerle oynadıgı sırada desteklemeyi görev bilirim

avrupada da ülke puanı tarzı duygu somurusu düşünceyide hiç sevmem.acaba arsenalli adam chelsea-inter maçında chelseayi mi tutuodur.ülke puanı lazımsa galatasaray getirir bol bol puan haha

camdan tüfekle fenerli avlamıyorum.hani holiganlık deil bu.futbolun güzelliği.liverpool 8 atar dalga geçeriz beşiktaşla.tromso bizi eler siz geçersiniz.fener 0 çeker dalga geçeriz

evet feneri yenememeye uyuz oluyorum.ama feneri yensek bile ben her zaman fenerin karşısındaki takımı desteklerim.1 maçla kupa vermiolar ya.ligler kupalar uzun maraton.
Sosyal ağlarda paylaş

gs kötü oynayıp hedeflerinden son sürat uzaklaştıkça nedense Fenerbahçe forumlarına akıyorlar.Geçen hafta 3 kulvarda mücadele ediyoruz vs ayağı yapıyorlardı,birini kırdılar;bu haftada atletico kırarsa nolur acaba?
Geçen sene benficaya 3 atan gs ye o hafta fener 4 atınca,amirim"ne yapayım ben benficayı,ölmeden önce feneri kadıköyde ezerek yendiğimizi görmezsem gözüm açık gidicem" demişti,şuan tüm gs lilerin düşüncesi bu yönde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...