Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kapagin etkisi ile yaziyorsun dimi masquerade :D hayir sizin ne isiniz var yanimizda ? EZDIK bursayi degil gene cimpomu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Masquerade said: varya 4 tane fb li izledim maci iki galatasarayliz, adamlar 3.1 e kadar olan durumları feci idi. hayalet gibi izlediler maci. anlatimaz yasanir adamlarin isi bitmis gibi. 3.1 olduktan sonra ise cocuklar gibi seviniyorlardi. nefisti. hayatimda yasadigim en komik anlardan biriydi ve birkez daha allah kimseyi fbli yapmasin dedim. sen bide bursalıydın sanırım di mi? once antalya sora fener iyi koymuştur 2 gün üstüste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 kayseride var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 mokoko said: Masquerade said: varya 4 tane fb li izledim maci iki galatasarayliz, adamlar 3.1 e kadar olan durumları feci idi. hayalet gibi izlediler maci. anlatimaz yasanir adamlarin isi bitmis gibi. 3.1 olduktan sonra ise cocuklar gibi seviniyorlardi. nefisti. hayatimda yasadigim en komik anlardan biriydi ve birkez daha allah kimseyi fbli yapmasin dedim. sen bide bursalıydın sanırım di mi? once antalya sora fener iyi koymuştur 2 gün üstüste. alışıkdır o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ooo Bonjo nerelerdeydin. :) Fikstürden ne haber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ülkemizde halen fenerbahçenin Türkiye kupası alabileceğini düşünen gençler olduğu sürece biz zor gireriz ab ye bitmiş bu gençlik, bitmiş bitmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hşşş. ses etme. kendileri de inanmıyorlar zaten. tur atladıkça içten içe BU SENE ALIYOZ LAAAN LAAAAN LAAAAAAN diye hisleniyorlar. finalde tokadı yiyince EHEHHEHE moduna geçiyolar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 BEYLER MAÇ SATILMIŞ, PAZAR ALANINA ALAYIM TOPİĞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 maç sandım oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 galatasaraylıların hevesi kursağında kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 trabzon alır bu yıl kopayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 hehe kutsal ittifak iş başında... bu senenin sloganı CİMBOM ŞAMPİYONLUĞU TRABZON KUPAYI üç küçük geldiniz, üç küçük gideceksiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Masquerade said: hşşş. ses etme. kendileri de inanmıyorlar zaten. tur atladıkça içten içe BU SENE ALIYOZ LAAAN LAAAAN LAAAAAAN diye hisleniyorlar. finalde tokadı yiyince EHEHHEHE moduna geçiyolar. :) hacı oo hoşgeldin biz seni burda arıyoduk nerde çıktın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Bir iki aydır yokum heralde, şu kendi yenildiği topiğe falan yazı yazmayıp buraya tuzla koşan Masq ile döneyim bari :p Masquerade said: hşşş. ses etme. kendileri de inanmıyorlar zaten. tur atladıkça içten içe BU SENE ALIYOZ LAAAN LAAAAN LAAAAAAN diye hisleniyorlar. finalde tokadı yiyince EHEHHEHE moduna geçiyolar. :) Şu her sene "bu sene süper transferler yaptık Kadıköy'de kesin yenicez" diye hırslanıp bilenip, sonra yine olmayınca "aman zaten üzülmüyoruz lig uzun maraton" diyen oynak taraftar kitlesi gibi mi? Manisa veya Trabzon'a elensek bile, bu burada (tur atlanmasına rağmen) kendilerini eğlendirmeye çalışan malum takım taraftarlarının birinin gruplarda sıfır çektiği, diğerinin de Bursaspor'dan daha kötü bir takıma elediği gerçeğini değiştirmeyecek malesef. Daum bile rakip takımı bu kadar küçümseyip antreman karması gibi kadro ile çıkarsa, futbolculardan çok da bir ciddiyet bekleyemeyiz açıkçası. Son anda şansla yırttılar, daha denecek bir şey yok. Trabzon'dan korkmuyorum da, bu kafayla oraya varamayabiliriz diye korkuyorum şahsen. Ertuğrul'un açıklamaları da süperdi, "ben normalde hiç böyle şeyler söylemem" cümlesinin ardından "AMA HAKEM ÇOK RERÖRE İDİ" ağlamalarının gelmesine çok alıştık artık, deyimleşecek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 bursa sağlam tokatlamış ama kuizaya yetememişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Baggio said: Bir iki aydır yokum heralde, şu kendi yenildiği topiğe falan yazı yazmayıp buraya tuzla koşan Masq ile döneyim bari :p Masquerade said: hşşş. ses etme. kendileri de inanmıyorlar zaten. tur atladıkça içten içe BU SENE ALIYOZ LAAAN LAAAAN LAAAAAAN diye hisleniyorlar. finalde tokadı yiyince EHEHHEHE moduna geçiyolar. :) Şu her sene "bu sene süper transferler yaptık Kadıköy'de kesin yenicez" diye hırslanıp bilenip, sonra yine olmayınca "aman zaten üzülmüyoruz lig uzun maraton" diyen oynak taraftar kitlesi gibi mi? Manisa veya Trabzon'a elensek bile, bu burada (tur atlanmasına rağmen) kendilerini eğlendirmeye çalışan malum takım taraftarlarının birinin gruplarda sıfır çektiği, diğerinin de Bursaspor'dan daha kötü bir takıma elediği gerçeğini değiştirmeyecek malesef. Daum bile rakip takımı bu kadar küçümseyip antreman karması gibi kadro ile çıkarsa, futbolculardan çok da bir ciddiyet bekleyemeyiz açıkçası. Son anda şansla yırttılar, daha denecek bir şey yok. Trabzon'dan korkmuyorum da, bu kafayla oraya varamayabiliriz diye korkuyorum şahsen. Ertuğrul'un açıklamaları da süperdi, "ben normalde hiç böyle şeyler söylemem" cümlesinin ardından "AMA HAKEM ÇOK RERÖRE İDİ" ağlamalarının gelmesine çok alıştık artık, deyimleşecek yakında. 1. Galatasaray fenerbahçeyi kadıköyde 10 senedir yenemiyor, benim bildiğim matematiğe göre ise 22 > 10 , hemde baya baya > 'tür. 2. şu daumun çıkardığı antreman kadrosuna bakalım; volkan demirel, önder turacı, bilica, vederson, g.gönül, santos,güzaaa baya bir yedekmiş hani, özellikle defans baya baya bi yedek 3. ertuğrul gayet haklı, özellikle maç 3-0 olduktan sonra cüneyt efendi baya bir panik halde hemen her pozisyona faul uydurdu, taçları hep yanlış verdi, aut olan toplara korner verdi, vs. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 vederson ve onderi yazarak zaten self fail oldun harry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 sevgili azmo, o halde şöyle söyleyeyim sana , bizim reykard efendi hemen her maça yedeğin yedeği kadroyla çıkıyor bırakın abi bu işleri, yedek - asil - 11 - 51, ne kadrosuyla çıkarsan çık, adamlar baya baya ezdi feneri, ufaladı, TRF yardımı olmasaydı şimdi hepiniz dauma sövüyor olacaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Fenerbahçe skoru hakedecek kadar kötü oynamadı, Bursa sadece daha güçlüydü.Fenerbahçe yedek kadrosuyla haddini bildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 adamların kaleye 3 şutu var 3'üde gol şu maçta fener hangi yedekle çıksın selçukla denizle çıkmasa sonuç çok farklı olurdu. diyorsunuz ki hakem hep feneri tuttu; bursa 21 faul yapmış fener 18 arada büyük bir fark yok. gökhan ünal,gökhan gönül ya da güiza ilk yarıda girdikleri pozisyonları atsa maç zaten bitecek bırakın bizle uğraşmayı antalyayı yenemeyen takımınızla uğraşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Eeht said: adamların kaleye 3 şutu var 3'üde gol şu maçta fener hangi yedekle çıksın selçukla denizle çıkmasa sonuç çok farklı olurdu. diyorsunuz ki hakem hep feneri tuttu; bursa 21 faul yapmış fener 18 arada büyük bir fark yok. gökhan ünal,gökhan gönül ya da güiza ilk yarıda girdikleri pozisyonları atsa maç zaten bitecek bırakın bizle uğraşmayı antalyayı yenemeyen takımınızla uğraşın. o 21 faulün en az 10 tanesinin faulle yakından uzaktan alakası yok, özellike son 30 dakkada çalınanların hala o bunu atsaydı, şu şunu atsaydı diyorsun... adamlar istanbulda buz gibi gol attı, ofsayt diye iptal ettiler, ona ne diyorsun genç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 harrykewell said: Baggio said: Bir iki aydır yokum heralde, şu kendi yenildiği topiğe falan yazı yazmayıp buraya tuzla koşan Masq ile döneyim bari :p Masquerade said: hşşş. ses etme. kendileri de inanmıyorlar zaten. tur atladıkça içten içe BU SENE ALIYOZ LAAAN LAAAAN LAAAAAAN diye hisleniyorlar. finalde tokadı yiyince EHEHHEHE moduna geçiyolar. :) Şu her sene "bu sene süper transferler yaptık Kadıköy'de kesin yenicez" diye hırslanıp bilenip, sonra yine olmayınca "aman zaten üzülmüyoruz lig uzun maraton" diyen oynak taraftar kitlesi gibi mi? Manisa veya Trabzon'a elensek bile, bu burada (tur atlanmasına rağmen) kendilerini eğlendirmeye çalışan malum takım taraftarlarının birinin gruplarda sıfır çektiği, diğerinin de Bursaspor'dan daha kötü bir takıma elediği gerçeğini değiştirmeyecek malesef. Daum bile rakip takımı bu kadar küçümseyip antreman karması gibi kadro ile çıkarsa, futbolculardan çok da bir ciddiyet bekleyemeyiz açıkçası. Son anda şansla yırttılar, daha denecek bir şey yok. Trabzon'dan korkmuyorum da, bu kafayla oraya varamayabiliriz diye korkuyorum şahsen. Ertuğrul'un açıklamaları da süperdi, "ben normalde hiç böyle şeyler söylemem" cümlesinin ardından "AMA HAKEM ÇOK RERÖRE İDİ" ağlamalarının gelmesine çok alıştık artık, deyimleşecek yakında. 1. Galatasaray fenerbahçeyi kadıköyde 10 senedir yenemiyor, benim bildiğim matematiğe göre ise 22 > 10 , hemde baya baya > 'tür. 2. şu daumun çıkardığı antreman kadrosuna bakalım; volkan demirel, önder turacı, bilica, vederson, g.gönül, santos,güzaaa baya bir yedekmiş hani, özellikle defans baya baya bi yedek 3. ertuğrul gayet haklı, özellikle maç 3-0 olduktan sonra cüneyt efendi baya bir panik halde hemen her pozisyona faul uydurdu, taçları hep yanlış verdi, aut olan toplara korner verdi, vs. vs. vs. normal zamanlardaki ilk 11'imiz: volkan gökhan-lugano-bilica-santos özer-emre-baroni-topuz alex guiza(semih) dünkü kadromuz: volkan bekir-önder-bilica-vederson gökhan-deniz-selçuk-santos guiza-gökhan ünal sende diosunki dün oynayan takım aynıydı nerdeyse. ya bi git lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 doğru ya haklısın, baya bir yanlış görmüşüm kadroyu, neredeyse ilk 11 den hiç adam yok hatta ilk defa fener forması giyen onlarca adam var, kim bunlar ya, bu maç için özel mi kiralandı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 ya genç heriye laf anlatamazsınız arkadaşlar ne yapalım o da böyle. 21 faulden 10 tanesi faul değilmiş zaten saymış o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar