Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kermit said: Xenocide said: çek yazamaz 100 liralık limiti var. 100 lirayı ver direk hacı tek taqşı kolyeyi gölgede bıraksın diyo 100 lirayla napacakta işte bunu başarabilirmiyiz
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: nisani at, 100 lirayla da rusa git. (tu)
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 100 liraya anca tek taş gölgesi alırsın dostum.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. bu düşünceye ne kadar katılsam da o kadar katılmıyorum.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 aquila said: nisani at, 100 lirayla da rusa git. ahahahaha. abi resmen harika mesajlar attin bugun helal ne diim sdfs
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 100 liraya bi mont al otursun sıçsın sabah akşam
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 resminizi poster formatinda yaptir falaan. kendi ellerinlen muffin yap, git gayet yavsakca ASKIIIM BEN YABDIM!! de. en sevdigin kenklerinden birini olasi/ potansiyel meric olarak teklif et, sec bunlardan ikisini de. ya da ikiser tane konser bileti. opera/tiyatro. bu soruya cevap verebilmek icin, kizin en cok neyi sevdigini düsünceksin. en cok sevdigi sey onu etkiler, onu da sen bilirsin.
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 barbu said: aquila said: nisani at, 100 lirayla da rusa git. ahahahaha. abi resmen harika mesajlar attin bugun helal ne diim sdfs çünkü o şükrü. şükrü <3
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vaniLLe said: resminizi poster formatinda yaptir falaan. en son biri yaptırmıstı patide bunu. kız terketmisti sonra sanirim. kimdi o
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. escape sevgililer günü sonrası toplanır kızlar ve sevgilileri ne aldı diye birbirlerine gösterirler. burada rezil olmamak için kız ister istemez hediyenin hem maddiyat hem de ilgi özen şu buyuyla ilgileniyorlar ne yazıkki buüne kadar yaşadım bunları ben
barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi her mesajım sayfa basına gelkiyo ya cok ilginc
utopia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. escape sevgililer günü sonrası toplanır kızlar ve sevgilileri ne aldı diye birbirlerine gösterirler. burada rezil olmamak için kız ister istemez hediyenin hem maddiyat hem de ilgi özen şu buyuyla ilgileniyorlar ne yazıkki buüne kadar yaşadım bunları ben abi nasıl kızlar onlar.
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 25 cm dildo al dostum, gösterince ağzı açık kalsın diğer hatunların.
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. escape sevgililer günü sonrası toplanır kızlar ve sevgilileri ne aldı diye birbirlerine gösterirler. burada rezil olmamak için kız ister istemez hediyenin hem maddiyat hem de ilgi özen şu buyuyla ilgileniyorlar ne yazıkki buüne kadar yaşadım bunları ben olaya hiç bu tarafından bakmamıştım. ayrıca doğru falan da demiyo ama ilginç bi bakış açısı. o senin dediğin burjuva kızlarıdır. "aa senin sevgilin sana sadece gülmü aldıaaaa" gibi.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ohoo oyle bi kizsa direk onceden dedigim yap.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 öle kizla evlenilir mi lan. batirir seni.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: escape said: abi deneyin sevgilinizi. alın bitane gül gidin yanına. gülü aldıktan sonra suratına çok dikkatli bakın. eğer memnun olmamış gibi bir ifade varsa. dikkat derim. ne yani lan hediye almakla almamak üzerine mi kuruldu ilişki. escape sevgililer günü sonrası toplanır kızlar ve sevgilileri ne aldı diye birbirlerine gösterirler. burada rezil olmamak için kız ister istemez hediyenin hem maddiyat hem de ilgi özen şu buyuyla ilgileniyorlar ne yazıkki buüne kadar yaşadım bunları ben bunu yapıyorlar mı hakikaten?
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 onun resmini karakalem yapmayı istiyorum ama eskiden çıktığı bi çocukta yapmış aynısını ve ayrılınca yırtmış atmış onu. bundan dolayı karakalem resim yaptırmaya soğuk bakıyorum ama ????
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Hagii said: onun resmini karakalem yapmayı istiyorum ama eskiden çıktığı bi çocukta yapmış aynısını ve ayrılınca yırtmış atmış onu. bundan dolayı karakalem resim yaptırmaya soğuk bakıyorum ama ???? be original.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 mikelenjeloya heykelini yaptirt istersen.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 vaniLLe said: kendi ellerinlen muffin yap, git gayet yavsakca ASKIIIM BEN YABDIM!! de. şu tür şeyleri özel günlerde yapan sevgililere kılım ya. herhangi bir günde yapmalı bunu, evime gizlice girip süper şeyler hazırlayıp süpriz yapmalı. özel günde biz de biliriz yapmasını. süprizi de yok olayın. sakın yapmayın böyle şeyler, beni hep mutsuz etmiştir, çaktırmamışımdır.
Öne çıkan mesajlar