kermit Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 başvuru tarihleri ne zaman ? ösymnin sitesinde sınav tarihini buldumda başvuru tarihini bulamadım. googleda bazı blog sitelerinde yazmışlar ama güvenmem ben o adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 yazıklar olsun size. bide üniversite okuyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bide açıköğretim ara kayıt yenileme tarihi lazım bana beyler. niye böyle yapıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 mart nisan gibi sanırım dgs başvurusu. bi de sınavın bu sene bile kalkma ihtimali varmış ki bakalım. en olmadı seneye kesin kalkıyor dgs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 ağzını hayra aç hacı ne diyosun dgs için baya bişeyi ben geride bırakıp ona odaklanıcam. cidden fena olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bende giricem ya.umutluyum başvuru tarihi yazmıyor hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Daha açıklanmadı tarih ama Mayıs'ta olur. Aöf ara kayıt 26 şubat'ta bitiyor. Aöf'te Dikey geçiş için kayıt ise Kasım gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 OHA DGS KALKIYORMU ?? hacı ben tarih açıklanınca yazarım sana burdan merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 sinad said: Aöf ara kayıt 26 şubat'ta bitiyor. aöf kayıt 26 şubatta bitiyomuydu has. olmadı bu şimdi. gerçi faiziyle ödeyebiliyodun sanırsam. günlük faiz işliyodu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ev arkadasim girdi gecen sene hala ev arkadasim gerci ege'den celal bayar'a gecti aradim sordum =P 10 mayista baslamis basvurular bi hafta suresi var haziran gibide sinavi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 benden başka hazırlanan yokmu bu sınava patide ? yannızmıyım yoksa ? yada daha önceden giripte başarılı olmuş arkadaş varsa taktiklerini alsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ben 2007'de girdim. Bursa turizm MYO'dan istanbul 4 yıllık iktisat fakültesi turizme geçtim, bu sene bitiyor :) Yanlış hatırlamıyorsam, temmuzda oluyordu sınav. 80 türkçe 80 matematik. Burada aldıgın puan ve diploma notun ( 4.00 = 80 puan ve 80 0,6 ile çarpılıyor yani 48 olarak eklenıyor sınav puanına) etken. Ben 67 turkce 67 mat yapmıştım net olarak. fakat sınıfımda ıkıncıydım ve 79 puan geldi. Toplamda 274 puan yaptım. TR 290'ıncısı olmuştum. Okulumda 4 kişilik kontenjana sonuncu olarak girdim. Şimdide Ales e hazırlanıyorum ki yine birebir dgs :) Kaderin bir cilvesi. Sana tavsiyem kermit ki geçe kalmış bir tavsiye. Matematık ve geometriye mutlaka bir bak eger sayısal geçmişin yoksa. Ve son 5 - 6 senekı soruları ve buldugun denemeleri çöz. Sorular basit eger yeterlı bılgın varsa ama sıkıntılı olan kısım 3 saatın yetmemesi. Yanı yapamadıgından degil yavas yaptıgından patlıyor sınavın. Tıpkı ales gibi. Bu bılgıler sene oncekı bılgıler :) Umarım ayrdımcı olmuşumdur. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 zaten sayısal çıkışlıyım matematik ve geometriyle aram iyidir iicene üstüne düşücem artık türkçeyle hiç alakam yok bayıyorum paragrafları okurken ben sınavda uykum geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Sınava kadar hergün 50 60 sayfa sevdiğin bir roman okusan o paragraf sorularını robot gibi çözebilir hale gelirsin 40 50 günde. Bu ALES, LYS, ABV gibi her türlü sınav için geçerli bir tavsiye bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
croswell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ben bu sene kazandım. Geçen sene hazırlanmıştım bi tane şerefsiz hocam yüzünden dersim kaldı ve kocaeliye gidemedim. Çukurova turizm den Anadolu turizm e geçiş yaptım. Geçen sene 270 almıştım bu sene katsayılar düştü 265 aldım. 73türkçe 67mat yaptım. Sınav yaklaştı eğer çalışmadıysan biraz geç kalmışsın ama yine de sorun değil Güvender in kitabını al bütün gün çöz. Geo ve mat ile aran varsa rahatça halledersin. Sınavda 80 mattan 40ı çok kek 20si inanılmaz zor 20si de mantık oluyor çok uğraştıran sorular. Türkçe de hepsi kolay soruların. Sayısalsın sanırım. O yüzden senin daha yüksek bi puan alman lazım çünkü 280le falan giremeyenler var. Bölümün nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bilg. programlama bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
croswell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 O bölümlere talep çok olduğundan zor oluyor. Sanırım sen bilg. öğretmenliklerine ve bilg mühendisliğine geçiş yapabiliyorsun. Hem kontenjanlar sıkıntılı hem de talep çok yüksek puan gerektiriyor. İyi bi çalışmayla halledersin ama evde çalışamam tek başıma diyorsan dershaneye git ve mutlaka denemelere gir. Ben pek çalışmadım sadece dışarıdan dershane denemelerine katıldım. Her pazar denemeye giriyordum =) www.dikeygecis.org buradan denemeleri görebilirsin. Başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 pazartesi başlıyor başvurular gökalp sınav 4 temmuzda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 oha deniz çok sağol ben mayısın ortalarında sanıyorum başvuruları =) bide valla matematikle aram iyi olduğunda dediğim gibi matematik ve geometri sorun olmuyo bende 2 sene önce hiç çalışmadan 80 matematikte 76 net yaptım ama türkçede uykum geldiği için 36 soruda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 YGS biliyorumda DGS ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 dikey gecis sinavi onlisanstan lisansa devam ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 gökalp başvuru tarihlerini 10-20 mayısa almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Başvurular yarın başlıyor babuçolar. Ösym DGS linkini koymuş; http://www.osym.gov.tr/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFD4AF1EF75F7A79681F031D581B39C324 İstanbul Üni. Sinema Televizyon 2. öğretime adam almadı mı lan puanı yazmıyor? ağzını burnunu dağıtırım beni niye almadı eşşek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liquidwamp Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bende 2007de girmiştim. Ytü'den Gsü'ye geçiş yaptım ama benim avantajım eşit ağırlık olmamdı. Sınav genelde temmuzun ikinci haftası oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 beyler iki gündür dgs kayıt parasını yatırmaya çalışıyorum.kpss,dgs ve öss hepsi aynı tarihlerde olunca sistem 2-3 gündür çalışmıyormuş.bir bilgisi olan var mı acaba?başvuru tarihlerinde ek süre söz konusu olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar