trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 3 ay kadar önce evraklarımı almama ragmen aralıklı olarak 3 aydır bana söylenen emniyete gidiyorum ve her seferinde "parmak izi aleti bozuk heheh" diyerek pişkin pişkin sırıtıyorlar rüşvet köpeği kanı bozuklar. Ben de her gün araba kullandığımı ve bidaha rüşvet de vermeyecegimi söyledim yine sırıttılar. Fazla detaya girdim ama bunlar bu ülkenin gerçekleri kusura bakmayın. konu şu ki; Bu evraklarla başka bir şubeden gidip halledemiyor muyuz bu işi yoksa tek bir şube mi yapıyor o bölgeye ait? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Makbuz karşılığı baya yüklü bir bağış alıyorlar zaten ehliyeti verirken, extra bahşişte mi istiyorlar senden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yok emniyette kimsenin birşey istediği yok henüz o aşamaya gelemedik o parmak izi aletinin yokluğu yüzünden ben ehliyetsiz çevrildiğimde olanlardan bahsettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evrakları taşı yanında çevirirlerse onları göster. bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 gösterdim de bahane çok.. "eline bi dosya almıs geziyosun nerde sürücü belgen? at bi 100lük de sen hele" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 valla ben bostancıdan aldım açık açık yazmışlardı ne için ne kadar para vericeğimi sıra beklemek dışında extra bi bekletmede yapmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyla ilgili bi dilekce yazip ver ilgili makama. Birsey kaybetmezsin. Hatta karsilasirsan sunu soyle; en fazla 3 ay daha sallarsiniz, sonra dilekce sonucu belli olur ben de sizi sallarim o zaman boyle diye. Dayak yemeyecegin bi yerde soyle ama bunu =) Bir de muhatap oldugun kisi kimse amiriyle falan gorus mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 valla bugun öyle gözüm döndü ki artık en son cıkarken bi daha çevrlince rüşvet de vermem basar giderim dedim o zaman ama adamların kanı bozuk yüzsüzler yani yüzüne tükürsen yine koymaz onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hocam aşağılayabildiğin kadar aşağıla köpekleri. lütfen yap bunu. yok yani yüzsüz adamlar rüşvet almak için ellllerinden geleni yapıyor köpekler. ulan hukuk okuyorum sırf bu yüzden avukat olmaktan vazgeçip savcı olacam s...cam bacaklarına alayının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 elimden geleni yapıyorum zaten ehliyeti aldıgımda çevirme olan yerde turlayacagım direk defalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bende belgeler tam ama aylardır gidip ehliyeti almadım. Senelerdir geçiştiriyordum zaten. Artık aradan çıksın istiyorum. Ama prosedürleride düzgün bilmiyorum. Karakoldan önce bir yere gidip para mı yatırıyormuşsun nedir. Bir güzel açıklayabilecek varsa sevinirim vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 GIZLI KAMERAYA CEK TELEVIZYON KANALINA ANONIM OLARAK YOLLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 EVET EVET OYLE YAP COK HELECANLI!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi güvenlik gücümüz bile hırsız ne güzel bi hale geldik değil mi? "ss" kurallarına uygun hareket edecen hocam bu işin başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar