Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimler benim gibi okuyor?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Ben genelde forumu okurken sadece yazıları okuyorum yani gözüm yazıyı yazan kişinin adına hiç kaymıyor. Yazarın avatarı falan varsa anlıyorum orda avatar olduğunu ama gene de kim yazmış bakmıyorum. Sadece çok güzel, önemli ya da saldırgan yazmışsa yazarın adını okuma ihtiyacı hissediyorum. Bu sadece bende mi var?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

bende de tam tersi var

üyenin ismine bakıyorum, eger daha önceki yazılarını begenmemişsem direk o yazısınıda es geçiyorum :)

yazılarını okumaktan hoşlandıgım başka birisi ona cevap vermişse o zaman okuyorum nedir ne degildir diye :)

yalnız bunun paticik bölümüyle pek alakası yok
konu dışına alalım bunu[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki:
ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Sosyal ağlarda paylaş

Eh ikisininde yararları var. Nitekim yazan kişinin kim olduğunu bilmedne okumak genellikle ön yargıyı engeller bir ölçüde en azından. Ama diğer haliyle kimlerin neler yazdığını uzun bir süre takip ederek onların kişilikleri hakkında bilgi edinebilirsinizi buda onların yazdıklarını daha iyi anlayıp değerlendirmenize yardımcı olabilir diye düşünüyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

önce yazıyı okuyup sonra hızlıca yazana bakıyorum, yavaş yavaş yer ediyo kafamda.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

once konunun adina bakarim, sacmaysa gecerim. ilgi cekiosa tiklarim. konuyu acan hakkinda kafamda bi fikir olusmamissa bildigim bi uyenin cevabini ararim, bakarim ne demis ona gore ilk msg i okurum veya okumam. konu cok ilgi cektiyse ve kafamda belli bi dusunce sekillenmisse tamamini okurum sonra msg atarim ..
Sosyal ağlarda paylaş

ehe hatta unity'nin herhangi bir tartışması veya fedaykin'in kadınlar hakkında bişeyler yazdıgında eger 2-3 sayfa kaçırmışsam direk bi kahve koyup öyle okuyorum :)

her ikisinin tartışmasında kesin bişeyler oluyor o yüzden baya zevkli kahve sigara ikilisiyle okumak :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 24 Temmuz 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
ehe hatta unity'nin herhangi bir tartışması veya fedaykin'in kadınlar hakkında bişeyler yazdıgında eger 2-3 sayfa kaçırmışsam direk bi kahve koyup öyle okuyorum :)

her ikisinin tartışmasında kesin bişeyler oluyor o yüzden baya zevkli kahve sigara ikilisiyle okumak :P

daha askerligini yapmamis genclerin kahvesine meze oluyoruz demek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 24 Temmuz 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
daha askerligini yapmamis genclerin kahvesine meze oluyoruz demek.

ee askerligini sc lan partyler yaparak geçiren büyüklerimizin mesajı bize keyif veriyor napalım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

[Bu mesaj Popeye tarafından 24 Temmuz 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben genelde hızlı hızlı geçiyorum yazıları
fazla bakmıyorum kimin yazdığına[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

eğer yazı hoşuma gitmişse kimin yazdığına bakarım yoksa direk okur geçerim. eğer yazılan şey benim ilgi alanlarımdan birine giriyorsa ve güzel yazılmışsa o yazara kafamdan bir check atarım.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...