McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ben genelde forumu okurken sadece yazıları okuyorum yani gözüm yazıyı yazan kişinin adına hiç kaymıyor. Yazarın avatarı falan varsa anlıyorum orda avatar olduğunu ama gene de kim yazmış bakmıyorum. Sadece çok güzel, önemli ya da saldırgan yazmışsa yazarın adını okuma ihtiyacı hissediyorum. Bu sadece bende mi var?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 evet sadece saldırgan veya çok iyi yazmışsa ada bakıyorum genelde...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ehe evet bu genelde bana da oluyor.[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bende de tam tersi var üyenin ismine bakıyorum, eger daha önceki yazılarını begenmemişsem direk o yazısınıda es geçiyorum :) yazılarını okumaktan hoşlandıgım başka birisi ona cevap vermişse o zaman okuyorum nedir ne degildir diye :) yalnız bunun paticik bölümüyle pek alakası yok konu dışına alalım bunu[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu normal insan davranışı zaten bence..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Eh ikisininde yararları var. Nitekim yazan kişinin kim olduğunu bilmedne okumak genellikle ön yargıyı engeller bir ölçüde en azından. Ama diğer haliyle kimlerin neler yazdığını uzun bir süre takip ederek onların kişilikleri hakkında bilgi edinebilirsinizi buda onların yazdıklarını daha iyi anlayıp değerlendirmenize yardımcı olabilir diye düşünüyorum.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eskiden sadece yazıları okuyodum, bayadır önce yazan kişiye sonya yazıları okuyorum.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 konu kısaysa senin gibi konu uzunsa popeye gibi okuyorum =9[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yazana bakıp yazıları sırayla okurum.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 önce yazıyı okuyup sonra hızlıca yazana bakıyorum, yavaş yavaş yer ediyo kafamda.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 once konunun adina bakarim, sacmaysa gecerim. ilgi cekiosa tiklarim. konuyu acan hakkinda kafamda bi fikir olusmamissa bildigim bi uyenin cevabini ararim, bakarim ne demis ona gore ilk msg i okurum veya okumam. konu cok ilgi cektiyse ve kafamda belli bi dusunce sekillenmisse tamamini okurum sonra msg atarim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben öyle okumam sayfadaki her yazıyı okuyoru ( isim , yorum , vs ) . kime ne dediğimi bileyim dimi :) bilmeden okunurmu hiç :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aynı şekilde.. bide tamamen okuyup daha sonra yazarlara bakıyorum.. gözüme çarpanlar olursa aklımda kalıyor zaten[signature][hline]Forum the bell tolls.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ehe hatta unity'nin herhangi bir tartışması veya fedaykin'in kadınlar hakkında bişeyler yazdıgında eger 2-3 sayfa kaçırmışsam direk bi kahve koyup öyle okuyorum :) her ikisinin tartışmasında kesin bişeyler oluyor o yüzden baya zevkli kahve sigara ikilisiyle okumak :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben yazıyı okursam mutlaka bakıyorum ama şöyle bir göz gezdirmek suretiyle oluyor. yazı ilgimi çekmişse daha dikkatli oluyor tabi.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: _-Sturm-_, 24 Temmuz 2004 12:33 tarihinde demiş ki: Hayır sırf sende yok bana da oluyor aynı şey [signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Popeye, 24 Temmuz 2004 19:28 tarihinde demiş ki: ehe hatta unity'nin herhangi bir tartışması veya fedaykin'in kadınlar hakkında bişeyler yazdıgında eger 2-3 sayfa kaçırmışsam direk bi kahve koyup öyle okuyorum :) her ikisinin tartışmasında kesin bişeyler oluyor o yüzden baya zevkli kahve sigara ikilisiyle okumak :P daha askerligini yapmamis genclerin kahvesine meze oluyoruz demek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 kahve + puding tercihimdir.. karnım acıkıyor çünkü..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bende pop stili okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 unitiyi uzun zamandir begenerek takip ediyorum . :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: unity100, 24 Temmuz 2004 20:19 tarihinde demiş ki: daha askerligini yapmamis genclerin kahvesine meze oluyoruz demek. ee askerligini sc lan partyler yaparak geçiren büyüklerimizin mesajı bize keyif veriyor napalım :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! unity100, 24 Temmuz 2004 01:44 tarihinde demiş ki: ahoehoehroehroehoerhhuhuhu uuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu oooooooooof horanse ooooooooooffffff [Bu mesaj Popeye tarafından 24 Temmuz 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 sen de darkin ogrencisisin belli.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben genelde hızlı hızlı geçiyorum yazıları fazla bakmıyorum kimin yazdığına[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 ben okuyorum çoğunu, sadece mesajları okursan kişiler hakkında izlenim oluşması imkansızlaşır, bu yüzden okuyorum.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 eğer yazı hoşuma gitmişse kimin yazdığına bakarım yoksa direk okur geçerim. eğer yazılan şey benim ilgi alanlarımdan birine giriyorsa ve güzel yazılmışsa o yazara kafamdan bir check atarım.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar