Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 fiyatı da 120 200 tl bişi aşı başına total 360 600 arası yani. ama şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Onu hiç hatırlamıyorum ya. Ya aşı başına 300 küsür veriyodun. Ya da üçü beraber 300 küsürdü. Ama ilk dediğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ciddi pahalıyımış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o zaman 120tl x 3 galba işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 rahim kanseri riski varken çok diil o para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bence o aşı diğer hastalıklara karşı korumuyor. bence bu sonucu şurdan çıkarmışlar. o aşıyı yaptıran insanların bu hastalıklara yakalanma istatistiğini çıkarmışlar ve genele göre daha düşük olduğu için koruduğunu iddia etmişler fakat aslında o aşıyı yaptıracak kadar bilinçli olan insanlar zaten genelde o tarz hastalıklara karşı çeşitli önlemler alacak kadar da bilinçli olduğu için o hastalıklara yakalanma oranları daha düşük. işte tıp bazen böyle pis bir dal olabiliyor çok şükür matemmatiksel fizik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 senin bu yorumu yapmanı sağlayan bilgi birikimin nereden gelio ardeth? yani "bence" demek yerine verilere dayandırsan daha yerinde bi yorum olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 lisansta genetik okudum mesela bir çok ilacın hücre içersindeki tam mekanizmasını çözmenin uzun yıllar alan çok zahmetli bir iş olduğunu biliyorum. adamlar bu aşının kansere karşı mekanizmasını biliyor muhtemelen ama diğer hastalıklara karşı mekanizması çok büyük olasıkla tahmin ve istatistiğe dayanıyor diye düşünüyorum. bir çok kez zaten çoğu ilacın yan etkisi veya amacı dışındaki etkileri hakkında bilgiler istatistiki yollarla elde edilir tam mekanizması bilinmez. hücre içersindeki bir olayın mekanizmasını ortaya çıkarmak baya zor bir şey çünkü. bu bilgilerin bana verdiği yetki ile bir tahminde bulundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Dworgian said: yani "bence" demek yerine verilere dayandırsan daha yerinde bi yorum olmaz mı? e verim yok. verim yoksa elimde fikir belirtmeyeyim mi? bence doğru olanı yapıp sanki bilimsel bir bilgiymiş gibi sunmak yerine sadece bir fikir olarak sundum çıkıp da "o aşı diğer hastalıklara iyi gelmiyor" demedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 GUL GAZ MASKESIYLE KOKLANMAZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: lisansta genetik okudum mesela bir çok ilacın hücre içersindeki tam mekanizmasını çözmenin uzun yıllar alan çok zahmetli bir iş olduğunu biliyorum. adamlar bu aşının kansere karşı mekanizmasını biliyor muhtemelen ama diğer hastalıklara karşı mekanizması çok büyük olasıkla tahmin ve istatistiğe dayanıyor diye düşünüyorum. bir çok kez zaten çoğu ilacın yan etkisi veya amacı dışındaki etkileri hakkında bilgiler istatistiki yollarla elde edilir tam mekanizması bilinmez. hücre içersindeki bir olayın mekanizmasını ortaya çıkarmak baya zor bir şey çünkü. bu bilgilerin bana verdiği yetki ile bir tahminde bulundum. e zaten bu aşı sdc HPV için benim bildiğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 napae said: Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. ben de buna karşı yaptım zaten o yorumu "pek çok cinsel yolla bulaşan hastalık" kısmına yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 hımmm onu görmemişim. dur merak ettim gugıllayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Jinekolog dedi ben anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 http://www.akf-info.de/uploads/media/tuerkischflyer.pdf 4. Aşı HPV tipleri 6, 11, 16 ve 18e karşı korur. Rahim ağızındaki hücre değişimlerinin % 30una diğer virüs tipleri sebep olur ve bu yüzden düzenli olarak kanser tarama muayenesine katılmak önemini sürdürür. 5. Bu aşı cinsel temas yoluyla taşınan diğer hastalıklara karşı korumaz. 6. Henüz açık olmayan bir nokta da şudur: Aşı yoluyla engellenen virüs tiplerinin yerini diğer HP-Virüs tipleri alacak mı? Ve bu durumun sonuçları neler olacak? hum ayrıca almanyada daha pahalıymış 3 aşı 520eur öehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 napae said: Jinekolog dedi ben anlamam. feyk atmış yani hala gogo condom fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Almanyada buradan daha pahalı bizim ki yan sanayi mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 asdjskajdhsa yok artık çakma aşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ya konuda ne boş tartışmışsınız 24 sayfa ya ne gerek vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 o diilde okudum dün gece 26 sayfaymış topic bi ara nolmuş da 24 e düşmüş aceba o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 garbagea taşınınca oldu diğer bölümlerde 15. postta 2. sayfaya geçerken garbageda 20. sayfada geçiyo. gayette seviyeli tartışırken bi anda insafsız bölüm modu taşıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bak bak hergün bişeyler öğreniyorum. ama topice çok güldüm allah razı olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bu konu altında teorik tıp yaparak o ilacın diğer hastalıklara karşı etkili olmadığını da tahmin etmiş bulundum artık banlasalar da gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Ardeth said: bu konu altında teorik tıp yaparak o ilacın diğer hastalıklara karşı etkili olmadığını da tahmin etmiş bulundum artık banlasalar da gam yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar