Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

doğum kontrol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimileri de hazır tartışma buldum ciddi ve üsluplu şekilde yazim derdindeymiş
eheh.
çocuk doğdu. hatta büyüdü. koca adam oldu.
hayırlısı tabi nasıp!
aşamlıklar var bizim orda.
siz nassınız ?
çocuğun annennesinin torunun oğlunun arkadaşının çocuğunun fodsofk kimdir kimindir kimlerdir ?
nerelidirler ?

ben tatarım aslında ama ispanyolum.
Mesaj tarihi:
Friedman said:

Seks bu kadar tartışılmaması gereken birşey yahu naaptınız siz . Yok çocuktu yok hamilelikti diye bu kadar düşüncekseniz seks yapmayın yani ne lan bu 2 dk girip çıkıcaksınız 21 sayfa tartışmışınız

=/
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Friedman said:

ne lan bu 2 dk girip çıkıcaksınız

Sende bir yanlışlık var.

kimindi hatırlamıyorum ama seks süreleriyle ilgili bir espri vardı . yabancılarla türk erkeklerini karşılaştırıyodu . türk erkekleri 2 saat çene çalar 5 dakika yatakta geçirir tarzı birşeydi . unuttum hatırlatsın biri
Mesaj tarihi:
Bayanlara rahim ağzı kanseri aşısı olmalarını öneriyorum burdan. Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. Yüksek bi yüzdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben yaptırdım. 3 seferde yapılan bir aşı. Biraz pahalı ama değer bence. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar etkiliymiş.
Doğum kontrolle alakalı değil ama bulunsun burda.
Mesaj tarihi:
4 cesit HPV turune karsi koruyor iste, 2 si gozle gorulen sigil yapan kanser riski olmayan tur, 2 si de eger zamaninda farkedilmezlerse (ki duzenli smear cektirmedikce farkedilmezler) rahim agzi kanseri yapan tur.
konu iyice sacmaladi anasini satim nasi bi konu bu.
Mesaj tarihi:
napae said:

Bayanlara rahim ağzı kanseri aşısı olmalarını öneriyorum burdan. Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. Yüksek bi yüzdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben yaptırdım. 3 seferde yapılan bir aşı. Biraz pahalı ama değer bence. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar etkiliymiş.
Doğum kontrolle alakalı değil ama bulunsun burda.

öneriye ek;

26 yaşına kadar yaptırılması lazım sorasında yaptırılmıo
  • Yeni Oluştur...