xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 kimileri de hazır tartışma buldum ciddi ve üsluplu şekilde yazim derdindeymiş eheh. çocuk doğdu. hatta büyüdü. koca adam oldu. hayırlısı tabi nasıp! aşamlıklar var bizim orda. siz nassınız ? çocuğun annennesinin torunun oğlunun arkadaşının çocuğunun fodsofk kimdir kimindir kimlerdir ? nerelidirler ? ben tatarım aslında ama ispanyolum.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 abi sen bence bi sure yazma, kafani bi toparla, oyle gel.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 gözün ela ben sarı nassın koca adam. perde gibiyim ben. kemerim olsun istiyorum. duvar köşesine ahenkle salla beni.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ben yatıyom işten 1 saat önce geldim.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 bence hepimiz bugün mustafa sandal ı dinleyelim atilla taş gibi oynayalım.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 seni ham yapar bu zillileeeeeeeeeeer
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 harbi cidden gidiorm yatıcam. ama dl ye the sims 2 + bütün hepsini mi koyim yama olarak yoksa the sims 3 + high end stuff yeterli mi ?
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Friedman said: Seks bu kadar tartışılmaması gereken birşey yahu naaptınız siz . Yok çocuktu yok hamilelikti diye bu kadar düşüncekseniz seks yapmayın yani ne lan bu 2 dk girip çıkıcaksınız 21 sayfa tartışmışınız =/
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 dreagloth said: Friedman said: ne lan bu 2 dk girip çıkıcaksınız Sende bir yanlışlık var. kimindi hatırlamıyorum ama seks süreleriyle ilgili bir espri vardı . yabancılarla türk erkeklerini karşılaştırıyodu . türk erkekleri 2 saat çene çalar 5 dakika yatakta geçirir tarzı birşeydi . unuttum hatırlatsın biri
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ATIMAAA BAAAK ATIM İNANILMAZ HELE Bİ YALA! ummm tadı tuzluuu öyle değil mi?
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Bayanlara rahim ağzı kanseri aşısı olmalarını öneriyorum burdan. Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. Yüksek bi yüzdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben yaptırdım. 3 seferde yapılan bir aşı. Biraz pahalı ama değer bence. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar etkiliymiş. Doğum kontrolle alakalı değil ama bulunsun burda.
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 4 cesit HPV turune karsi koruyor iste, 2 si gozle gorulen sigil yapan kanser riski olmayan tur, 2 si de eger zamaninda farkedilmezlerse (ki duzenli smear cektirmedikce farkedilmezler) rahim agzi kanseri yapan tur. konu iyice sacmaladi anasini satim nasi bi konu bu.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 napae said: Bayanlara rahim ağzı kanseri aşısı olmalarını öneriyorum burdan. Kanseri engellediği gibi pek çok cinsel yolla bulaşan hastalıktan da % bilmemkaç kadar koruyormuş. Yüksek bi yüzdeydi ama tam hatırlamıyorum. Ben yaptırdım. 3 seferde yapılan bir aşı. Biraz pahalı ama değer bence. Ne kadar erken yaptırırsanız o kadar etkiliymiş. Doğum kontrolle alakalı değil ama bulunsun burda. öneriye ek; 26 yaşına kadar yaptırılması lazım sorasında yaptırılmıo
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 ayrıca erkeklere de böyle bi aşı olsa süper olur zira erkekler direk gg ve condom fln da korumuo buna karşı lol
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 belli bir yaşa kadar yaptırılıyor diye biliyorum. pahalı olması kötü bir durum gerçi. bazı ülkelerde zorunlu tutuluyor. geç olmadan yaptırın bence de.
napae Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Evet, koldan. Çok fena yakıyo hem de. :/
Öne çıkan mesajlar