Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Neden ÖSS sonrası aileler bi redetme bir silme olayları şovları yapıyolar zaten yıkılmış çocuğun psikolojisini iyice bitiriyolar..? Onlar yaşamadılarmı acaba hiç bunları hiç mi genç olmadılar hiç mi aileleriyle tartıştıktan sonra onlara küfür etmediler içlerinden..? Nedendir bu olay niye böle yapıolar..? Ya da bu dönem nasıl atlattılır?[signature][hline]Forum the bell tolls.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 zamanla atlatırlar ama unutuyorlar ıste hep basırıyı ıstıyorlar ne yapıcan sabır dıyım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ömrü hayatım boyunca hep şu lafı duydum "DERS ÇALIŞ" bi ara o kadar benimsemişimki adımın bu olduğunu zannediyordum meğerse bu değilmiş nüfus kağdımı görünce anladım. geldim 19 yaşına hala ders çalış diyorlar.Bazen gidip yanlarında oturmak istemiyorum çünkü 15-20dk da bi konu derse geleceğinden eminim. Ailem pek baskı yapmıyor ama nedense üstümde çok baskı hissediyorum içten içtenmi yapıyolar napıyolar?[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 valla bana 1 2 senedir ders çalış demiyorlar artık sıkmıyorlar bıraktılar kendi halime nereyi istersen orayı yaz, ne istersen onu yap diyorlar hele bu sene ÖSS öncesi sonrası üzerime gelmediler o kadar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 prawler umudu kesmıslerdır senden artık :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 yok ya umudu kesmekle alakası yok bunun,bence ders çalış demek kadar salakça birşey yok. İçimde varsa çalışırım yoksa çalışmam bunu anladılar[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bu insanlar ki en yakınlarımız olur.. En zor anımızda destek veya teselli vermeleri gerekirken neden böle yaparlar? Tamam bi takım hayalkırıklıkları yaşıyolar bizde yaşıyoruz tabiiki ama ben gidip kimseye yüklenmiyorum.. Onlar içlerine atmak yerine insanın üzerine patlarlar? En kötü anda yapılacak şey midir bu?[signature][hline]Forum the bell tolls.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 seni sevdiklerinden yaparlar bunu sana blizzard, sen kırılsan üzülsen bile inan ki istem dışı yaparlar bunu. Açık açık söyle suratlarına ''ben kırılıyorum inciniyorum bana ders çalış demenizi saçma buluyorum yeter artık!'' de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ders çalış demiyolar ki bana ... Kazanamadığım için yapıyolar..[signature][hline]Forum the bell tolls.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 o zaman neden üzerime bu kadar geliyorsunuz? Ben gerçekten çok üzülüyorum, inciniyorum. Tamam kazanamamış olabilirim. Ama kırıcı olmanıza bana karşı tavır almanıza gerek yok. Seneye çalışır elimden geleni yaparım. de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Prawler, 25 Temmuz 2004 01:30 tarihinde demiş ki: yok ya umudu kesmekle alakası yok bunun,bence ders çalış demek kadar salakça birşey yok. İçimde varsa çalışırım yoksa çalışmam bunu anladılar bızımkılerede cok anlatmaya calısmıstım sımdı kardesıme yapıyorlar aynısı anlamıyorlar anlatamıyorum bunun bır yolu varmı nasıl acıklıycam en azından kardesımı kurtarıyım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: blackchaos, 25 Temmuz 2004 01:24 tarihinde demiş ki: Ömrü hayatım boyunca hep şu lafı duydum "DERS ÇALIŞ" bi ara o kadar benimsemişimki adımın bu olduğunu zannediyordum meğerse bu değilmiş nüfus kağdımı görünce anladım. geldim 19 yaşına hala ders çalış diyorlar.Bazen gidip yanlarında oturmak istemiyorum çünkü 15-20dk da bi konu derse geleceğinden eminim. Ailem pek baskı yapmıyor ama nedense üstümde çok baskı hissediyorum içten içtenmi yapıyolar napıyolar? hani yaş 18 desen ben dicem ha bu kadar olur[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Aileler isteseler de istemeseler de çocuklarını çok severler. Her zaman onları düşünürler, ve buna hep karşılık beklerler. Bu arada her aile kendi çocuğunu diğerlerinden farklı, daha üstün görür. Her zaman çocuğu aile için arkadaşlarından ve diğer yaşıtlarından daha zeki, daha iyi, daha başarılıdır. Eğer notları kötüyse sebebi zeka değil sadece çalışmamasıdır. Eğer başarısızsa yeteneksiz değil sadece sorumluluktan uzaktır vs. Çocukları her zaman eşsizdir. Onlar kadar başarılı olmalı, hatta hayat savaşında kendilerini geçmelidir. Bu yüzden çocukları için her zaman en iyisini, en yüksek hedefi belirlerler. Bazen bu çocuğun durumunu görmelerini engelleyebilir. Hayır durum derken bir dezavantajı (yeteneksizlik, aptallık, dikkatsizlik) kastetmiyorum, bu o anki psikolojik durumdan çocuğun bakış açısına kadar çok şey olabilir. Eğer çocuğu bir şeyde, hele ki öss gibi bu kadar büyütülmüş bir şeyde (onlara göre) başarısız olursa yıkılırlar. Çocukları bundan çok daha iyisini haketmelidir ve bundan çok daha iyisini başarmak zorundadır. Yaşadıkları hayal kırıklığını yaratan çocukları değildir aslında, kendilerini fazla kaptırmaları da değildir çünkü zaten çocuklarının normalde çok daha fazlasını yapabileceğini bilirler ve inançlarını bir an bile kaybetmezler. Sadece sevgilerinin bir dışavurumudur. Elbette burada, özellikle öss gibi bir durumda sorun çoğu zaman fiziksel veya zihinsel dezavantajlardan veya sizin kendi hatalarınızdan çok o anki stres, psikoloji, bir anlık konsantrasyon, gününüzde olmamanız falandır ve bunu onlar da bilirler, sizin suçunuz olmadığını farkederler ama bu sırada iş işten geçmiştir. Şimdi nerden biliyosun diye soracaksınız, çocuk sahibi falan değilim ama benim de bi kardeşim var. Daha geçenlerde çok daha küçük çapta da olsa böyle bir durum yaşandı aramızda oradan biliyorum. :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 ders çalışmıyorsan ve öss yi kazanamadıysan, üniversiteye önem vermiyorsun demektir, eğer böyleyse hayatta en iyi şansının üniversiteyi kazanmak olmadığını ailene ispatla, ben öyle yaptım ve şimdi hem çalışıyorum hem üniversitedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: mukus, 25 Temmuz 2004 10:17 tarihinde demiş ki: ders çalışmıyorsan ve öss yi kazanamadıysan, üniversiteye önem vermiyorsun demektir, eğer böyleyse hayatta en iyi şansının üniversiteyi kazanmak olmadığını ailene ispatla, ben öyle yaptım ve şimdi hem çalışıyorum hem üniversitedeyim. alaksı yok olayın şimdi saçma sapan bir bağ kurmuşun çalışmayıp üniye önem vermemekle halbuki alakası yok.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Blizzard ailen seni çok seviyor ve hayatta hep başarılı olmanı istiyor olmalı, sanırım biraz düş kırıklığına uğramışlar. Onların sağduyulu davranmaları gerekir böyle bir durumda, sana destek olmaları lazım, ailenden şöyle anlayışlı bir amca dayı filan varsa ondan rica et, ailenin anlayacağı bir dilde anlatsın, senin beklentilerini. umarım en kısa zamanda halledersiniz.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: Prawler, 25 Temmuz 2004 12:10 tarihinde demiş ki: alaksı yok olayın şimdi saçma sapan bir bağ kurmuşun çalışmayıp üniye önem vermemekle halbuki alakası yok. farkına varamıyorum de basmadı kafam de bu çeşit düşünemiyorum de ama saçmalık deme, hayatının dönüm noktasının öss olmadığını ispatlarsa aileside bu konuda baskı yapmaktan vazgeçecektir, madem hem üniversiteyi hemde aile baskısını istemiyor o zaman kendisini kurtarmanın başka bir yolunu ispat etmeliki ailesi ona inansın. [Bu mesaj mukus tarafından 25 Temmuz 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 opps fazladan post oldu kaale almayın bunu :) [Bu mesaj mukus tarafından 25 Temmuz 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 said: mukus, 25 Temmuz 2004 10:17 tarihinde demiş ki: ders çalışmıyorsan ve öss yi kazanamadıysan, üniversiteye önem vermiyorsun demektir, eğer böyleyse hayatta en iyi şansının üniversiteyi kazanmak olmadığını ailene ispatla, ben öyle yaptım ve şimdi hem çalışıyorum hem üniversitedeyim. ders çalıştıysan ve öss yi kazanamadıysan nedir peki mukus ? Ayrıca bu düşünceler tamamen benim şahsi düşüncelerimdir ve ben sana soruyorum sadece ve bana saçmalık gibi geliyor ama tutup ta senin bu yüzden bana hakaret etmene, kafan basmıyor demene gerek yok sanırım [signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem [Bu mesaj Prawler tarafından 25 Temmuz 2004 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 açalım konuyu; istediği yerimi kazanamıyor yoksa barajımı aşamıyor? P.S. lüzumsuz polemiğe girmeye gerek yok, benim cevabımı alıntı yaparak şişleyen sensin, işte orda yazıyor hakaretmi olmuş, bilmemnemi olmuş 3 tane önerme yaptım kafan basmıyor demedim, uygun olanı yazabilirdin. [Bu mesaj mukus tarafından 25 Temmuz 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar