Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For the Emperor!

stimpak

Öne çıkan mesajlar

aslıdna az biel lan,
ben paso combatta konusucaklar diye bekliyodum.

su genc bi spacewolf wolflordu vardıye genc dediğim 150 yasındamı ne olan, herifin kitabında paso dır dır konusuyodu, osman suraya 2 frag at, mehmet kapıyı rocket launcherla kır, ahmet meltaları kenara diz, ali levete yardıma git. bi yandanda ork falan kesiyo işte.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende energy weapon olduğunu biliyorum, ama movie deki gibi burst mü yapar lazer mi atar bilemem ama aslında bana gayet mantıklı geldi, ufacık haçı blunt weapon olarak kullanıp kafalarına vurcak hali yok,yanlız croziusu konuşurken birşey farkettim bizim keko ultramarine niye yanına almadı savaşırken onu o şeytanı öldürmese bile gayet tatmin edici bir hasar verirdi gibime geliyor.
Cuce said:

crozius arcanum blessed eyvallahta, öle bi fopnksiyonu olduğunu görmedim ben hiç
Sosyal ağlarda paylaş

abi power weapon işte gücü zaten popwer weapon olmak, armor ignore. öle yıldırım falan atmıyo yanı.

captainın kılıcıda cok büyük ihtimalle power weapondı öle rahat rahat bictiğine göre, o zamanda asıl soru neden ilk black legiona chainswordla girdiği tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Ne dediğini anlıyamadım, captain'da crozius yokki onu kullansın, yanlız senin dediğini düşününce ultramarine lerin yaptığı 2'inci salaklığı hatırladım, severus bu chaos ambush unda birtane kaos a kılıcını fırlatıyor,hiç mi bizim marinelerden biri hacı bu heretic davranışı ahanda bu demon demiyor, diceksinizki yerden aldı, gene fark etmez kaos kılıcı değildi o çünkü,ama yanlışım varsa düzeltin.
Sosyal ağlarda paylaş

crozius dediğinin özel bi gücü yok işte, bütün olayı power weapon olmak, onun olayıda armor ignore. bunun dısında özelliği yok arcanum crozius'un normal powera weapon yerine onu veriyolar chaplin'e adamların ruhani bi pozisyonu olduğu ıcın. normal hiyerarşide değil chaplinler öle sembolik bi slahları var bu yüzden.

onun dısında power weapon zaten cok nadir görlen bişi değil, özellikle first foundinglerde gırla var. hatta mesela spacewolvesda o kadar cok varki, neophnitylara bile veriyo adamlar, blood clawları ellerinde powerfistlerle dolaşıyo
Sosyal ağlarda paylaş

abi ya konular karıştı, yada benim uykum var nedemek istediğini anlıyamıyorum :=) sen sanırım cruzius öyle bir gücü yok demek istiyorsun yanlış anlamadıysam bende sana karşı çıkamam çok bir bilgim yok o silah hakkında belki relic dir, belkide başka birşey animasyondan zaten lore tartışmak ne kadar doğru olur tartışılır,göğüse 2 bolt mermisyle inen chaos marinelerin olduğu bir animasyondan bahsediyoruz, buarada o kılıç fırlatma hadisesi hakkında ne düşünüyorsun ?
Sosyal ağlarda paylaş

işte eğer relicse falanda, nasıl yanındaki alakasız bi marine onun recharge olduğunu falan biliyo, onu anlamadım ben.
kılcı atılrı ya, eyvallah honor your wargear ama, squadının hayatını kurtarmak gibi bi derdin varsa atarsın. ha tabi elinde bolter var, kılcı atığcıana bolter sık ama aksiyon işte.

lore acısından öle cok katliam yapan bi film değildi bence, cürümüş tahta köprüden gecmeleri dısında. ne biliym bu kadar fan toplanmış bunları konuşup düşünmüş olmaslrı lazım kesinikle.
Sosyal ağlarda paylaş

valla cüce nin iyimserliğini paylaşıyorum. fena değil bence. o köprü sahnesine ve dövüşlere bende takıldım.

çok bilgili değilim WH40K da ama marine ler birbirine girdiler mi zırhlar hayvan gibi, adamlar modifiye olduğundan birbirlerini öldürmek için bi saat uğraşıyorlardır diye düşünmüştüm :P

öff rogue trader oynamak istiyorum ben ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...