GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 EMU'dan haberi belki hala olmayanlar için SWG bölümü dışında buraya da açmak istedim konuyu Bu emu Star wars galaxies'in içine edilmeden önceki saf ve mükemmel hali tabi şu an hazirana kadar test centerda olduğu için eksiklikler yok değil.. Oynamak için şu ikisini yapıyoruz: burdan swg'yi indiriyoruz buradan da oyunu nasıl indirebiliriz başladığımızda napabiliriz ona bakıyoruz www.swgemu.com paticik swg bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Ne halde şu anda? En son baktığımda ölü ötesiydi oyun, lag, teknik sıkıntılar leveling sıkıntısı falan herşey hat safhadaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 jedi dolu bir o kadar da jedi olmak isteyen dolu. Strong sense oldum holo düsürsem yada satin alirsam bende o bir o kadar jedi kervanina katilcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 ben yurtdısından baglanmama ragmen aşırı lag vardı,birde kac yıldır betada emu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 bende bir sorun yok ara sıra ufak latency oluyor onun dışında iyi çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 torrent dışında download ı var mı ? direct filan download yavaş gelene direct var burada ama 17 parça sanırım parça parça indiriyorsunuz :) http://lostwarez.com/star-wars-galaxies-pre-cupatch-no-cd-quay-needed-free-download-rapidshare-hotfile-links-3404.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 biraz gaza gelmedim desem yalan olur. PreCU... vayy be. doktor olmak var şimdi. swordsman veya... hmm. özledim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 herkes jedi kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Oyun müthiş de en büyük korkum free2play olarak mimlenmesi, keşke ücretli yapılabilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 iyide zaten test server bir sürü bug var ama oynamasi genede cok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 bide yeni başlayanlar icin baya baya karışık ve ogrenmesi baya uzun sürecek gibi ,ultimayı 0 dan ogrenmek gibi,hani hernakadar ücretli populer olmus mmo ların cogunu oynasamda swg cok farklı,craft sistemi falam baya ayrıntılı ve suanki mmo lardaki crafting gibi heybeye yalandan bi sistemden cok daha farklı,herseyini ogrenince eminim cok zevk alınır ama ogrenme süreci yorucu gibi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 serverda en iyi spawnlari gözleyerek uber composite yapip parayi kapmakta iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2010 şu anda patchliyorum birazdan gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Evet öğrenmesi biraz baya uzun sürebilir ama merak etmeyin eliniz 1 haftada alışır oyuna guilde girmek için bana tell atın oyunda : Shewky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 hay allah yaa.. galiba duramıyacağım. gelicem sanırım. EDİT: Bakar mısınız yaaa :) bu sayfa duruyor halen. Precu http://www.swgcharacterbuilder.com/swg-cb.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 rapidshare'a atan olmamış mı? bunu indirmek zor görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 GwindonSurion said: Evet öğrenmesi biraz baya uzun sürebilir ama merak etmeyin eliniz 1 haftada alışır oyuna guilde girmek için bana tell atın oyunda : Shewky Hayır bana tell atın. /tell deno In your face şevki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 özendim indiricem sanırım nefesim yeterse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 dial up la daha basarılı download hizları gormustum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 nereden indiriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 ilk verilen link i kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 torrent calısıyor dimi geçen sefer çektiğim bozuk çıkmıştı hevesim kursagımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 takıldım kaldım bunun downloadun da ya inmiyo %78 de kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2010 benim mecalim kalmamış profession kasmaya.. testten çıkana kadar hiç çekici gelmiyor bana :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 zamundada var bayada seederı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar