BigBadVooDoo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 arkadaşlar çok aradım ama bulamadım sizden yardım alabilirmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 onun serverları JA Plus diye bi mod kullanıyor artık sanırsam. onu bulup indir sonra direk multiden dalıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBadVooDoo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 bide multiplayera girmiyo benim bilgisayarda oyunun açılmasından önceki kod ekranın vm hatası veriyo ama single da direk giriyorum acaba pc vista olduğundanmı kaynaklanıyo bu sorumada yardım ederseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 İnternetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hala oynayan varsa 95.173.172.2:29070 de beklerim nicklerinizi yazın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gecko senin nick ne abi o serverda? bi ara takılmışlığım vardıda. belki hatırlarım senin nickide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 reb ama rebirth diye yazdığım da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBadVooDoo Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya bu cl_parsepacketentities errorunu nasıl gidercem çözüm bulan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 meşhur bir hata o: http://forum.paticik.com/search.php?35,search=cl_parsepacketentities,author=,page=1,match_type=ALL,match_dates=0,match_forum=ALL,match_threads=,sphinx_match_fields=BOTH,sphinx_match_threads=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BigBadVooDoo Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 tamam çözdüm sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kadirefe77 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ya ben jedı akedemıye gırıyom server gırıyom oynuyom eror verıp atıyo neden ??:((td)X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 çünkü; here it comes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ortan boşa gitmesin Xeno :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar