Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker Kaçağı o.O

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen sene açık öğretim kaydı yaptırdım,memurlara özellikle 3 kere sormuştum askerlik tecil-yoklama için gitmem gerekicek mi diye,hayır biz yolluyoruz gerek yok gitmenize dediler.
Az önce asker kaçağı olduğumu söyleyen evrak geldi.

Şimdi ne yapmam gerekiyor şubeye gidince evraklarla bu sorun ortadan kalkıyor dimi,napıcağımı bilemedim şimdi
Mesaj tarihi:
yoklama kaçağısın ya, geçen ay bana da geldi. gittim bi jandarma şeysine soruşturdum, bişey olmaz ondan bi ara git askerlik şubesine falan dedi. okulun açılmasını bekliyorum, kılımı kıpırdatmadım daha fdsz
Mesaj tarihi:
duyan askere gidiyonuz zannedicek

ayrıca açıköğretim gönderiyor olması gerek.sen şubeden gelen tarihe bak.bana da geldi zamanında öyle ama postaya veriliş tarihiyle geliş arasında 3 ay fark vardı.askeri şubeyi aradım yok öyle bişey dediler
Mesaj tarihi:
Yoklama kaçağısın yoksa direk kaçak olsaydın,o belgeleri getiren bir postacı değil 2 adet polis olacak hatta promosyon olarak sana kelebeçe deneme süresi verip,karakol gezisi hediye edecekler.Eğer evde olmasan ise askerlik şubesine gidersen o halde,kendini sivasta bulursun:)

Genelde açık-öğretim veya üniversiteler bunun için ya özel form veriyor yada direk öğrenci belgesi veriyor,askerlik şubesine bunu yolladığın zaman adamlar zaten 1 sene otomatik hallediyor.
Mesaj tarihi:
uhadua aklıma İTÜ deki bi çocuk geldi.
eleman okula kaydolduktan sonra üniversite çocuun askerliğini tecil etmemiş ahah. neyse bu 3. sınıftamı ne okulun kapısında inzibatlar ahah.. bunu içeri girmeden alıyolar. çocuk diyo ben okuyom. inzibaatlar bizde öle görünmüyo askere geliosun. çocuk askerlik yaptı uahduahduah
Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

uhadua aklıma İTÜ deki bi çocuk geldi.
eleman okula kaydolduktan sonra üniversite çocuun askerliğini tecil etmemiş ahah. neyse bu 3. sınıftamı ne okulun kapısında inzibatlar ahah.. bunu içeri girmeden alıyolar. çocuk diyo ben okuyom. inzibaatlar bizde öle görünmüyo askere geliosun. çocuk askerlik yaptı uahduahduah

okuyom ben ya asdagfa
Mesaj tarihi:
of ben de yoklama kaçağıyım şu an

gittim okulun öğrenci işlerine tecil etsinler diye başvurmaya. kadın kağıt verdi bunu götürcen şubene dedi

aylar oldu götüremedim ben de. bugün postaneye vereyim diyorum taahütlü mü neyse artık nası oluyosa
Mesaj tarihi:
yav said:

gittim okulun öğrenci işlerine tecil etsinler diye başvurmaya. kadın kağıt verdi bunu götürcen şubene dedi

aylar oldu götüremedim ben de. bugün postaneye vereyim diyorum taahütlü mü neyse artık nası oluyosa

faks çeksen olur
Mesaj tarihi:
yav said:

git ellerine ver. fax kaybolur mektup ulaşmaz. boncuk değil askerlik. götürürler valla.
Mesaj tarihi:
Bana da ABD den geldiğimde oldu aynı şey eğitim ateşeliğine transkripti göndermeme rağmen askerlik şubesine ulaşmamış.Polis gelmişti.Hiç bir işi ertelemeyin sonradan çok sıkıntı oluyor.Devlet işleri çok ağırdan aldığı için gidin kendiniz halledin.Çok bekliyosunuz ama kafanız rahatlıyo en azından.
Mesaj tarihi:
banada geldi 90lıyım.
allahım o kadar dbms falan kullanıyorlar, kontrol edemiyorlarmı 2 dakika.

okuldan faxlatsam, faxı gidip elden versem olurmu :D
güvenemiyorum şimdi gitmez falan.
  • Yeni Oluştur...