Torque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Geçen sene açık öğretim kaydı yaptırdım,memurlara özellikle 3 kere sormuştum askerlik tecil-yoklama için gitmem gerekicek mi diye,hayır biz yolluyoruz gerek yok gitmenize dediler. Az önce asker kaçağı olduğumu söyleyen evrak geldi. Şimdi ne yapmam gerekiyor şubeye gidince evraklarla bu sorun ortadan kalkıyor dimi,napıcağımı bilemedim şimdi
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 doksan doğumlu adamdan asker kaçağı olmaz max. yoklama kaçağısındır gider yoklamanı yaptırırsın olur biter öğrenci belgsi al şubeye git
Torque Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 İşte o yoklama kaçağı olayı,tamam o zaman ben bu hafta gidip hallediyim sinirim bozuldu sabah sabah
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Torque said: doksan doksan doğumluları askere mi alıyorlar artık, vay anasını.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 copry said: yaşlandık anacım =// valla ya... depresyona girdim. :/
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oha ben 92'lerle falan askere gidicem o zaman, eyvaaa
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yoklama kaçağısın ya, geçen ay bana da geldi. gittim bi jandarma şeysine soruşturdum, bişey olmaz ondan bi ara git askerlik şubesine falan dedi. okulun açılmasını bekliyorum, kılımı kıpırdatmadım daha fdsz
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 duyan askere gidiyonuz zannedicek ayrıca açıköğretim gönderiyor olması gerek.sen şubeden gelen tarihe bak.bana da geldi zamanında öyle ama postaya veriliş tarihiyle geliş arasında 3 ay fark vardı.askeri şubeyi aradım yok öyle bişey dediler
sinad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ZAAAAAAAA alırlar affetmezler topla eşyaları
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yoklama kaçağısın yoksa direk kaçak olsaydın,o belgeleri getiren bir postacı değil 2 adet polis olacak hatta promosyon olarak sana kelebeçe deneme süresi verip,karakol gezisi hediye edecekler.Eğer evde olmasan ise askerlik şubesine gidersen o halde,kendini sivasta bulursun:) Genelde açık-öğretim veya üniversiteler bunun için ya özel form veriyor yada direk öğrenci belgesi veriyor,askerlik şubesine bunu yolladığın zaman adamlar zaten 1 sene otomatik hallediyor.
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 uhadua aklıma İTÜ deki bi çocuk geldi. eleman okula kaydolduktan sonra üniversite çocuun askerliğini tecil etmemiş ahah. neyse bu 3. sınıftamı ne okulun kapısında inzibatlar ahah.. bunu içeri girmeden alıyolar. çocuk diyo ben okuyom. inzibaatlar bizde öle görünmüyo askere geliosun. çocuk askerlik yaptı uahduahduah
Friedman Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Bende bir şey sormak istiyorum . 4. senem bu dönemle bitiyor ama daha okulun bitmesine var . Benim okulun öğrenci işlerine yeniden gidip belirtmeme gerek varmı ?
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dragonmax said: uhadua aklıma İTÜ deki bi çocuk geldi. eleman okula kaydolduktan sonra üniversite çocuun askerliğini tecil etmemiş ahah. neyse bu 3. sınıftamı ne okulun kapısında inzibatlar ahah.. bunu içeri girmeden alıyolar. çocuk diyo ben okuyom. inzibaatlar bizde öle görünmüyo askere geliosun. çocuk askerlik yaptı uahduahduah okuyom ben ya asdagfa
yav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 of ben de yoklama kaçağıyım şu an gittim okulun öğrenci işlerine tecil etsinler diye başvurmaya. kadın kağıt verdi bunu götürcen şubene dedi aylar oldu götüremedim ben de. bugün postaneye vereyim diyorum taahütlü mü neyse artık nası oluyosa
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yav said: of ben de yoklama kaçağıyım şu an gittim okulun öğrenci işlerine tecil etsinler diye başvurmaya. kadın kağıt verdi bunu götürcen şubene dedi aylar oldu götüremedim ben de. bugün postaneye vereyim diyorum taahütlü mü neyse artık nası oluyosa faks çeksen olur
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yav said: of ben de yoklama kaçağıyım şu an gittim okulun öğrenci işlerine tecil etsinler diye başvurmaya. kadın kağıt verdi bunu götürcen şubene dedi aylar oldu götüremedim ben de. bugün postaneye vereyim diyorum taahütlü mü neyse artık nası oluyosagit ellerine ver. fax kaybolur mektup ulaşmaz. boncuk değil askerlik. götürürler valla.
trapt Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Bana da ABD den geldiğimde oldu aynı şey eğitim ateşeliğine transkripti göndermeme rağmen askerlik şubesine ulaşmamış.Polis gelmişti.Hiç bir işi ertelemeyin sonradan çok sıkıntı oluyor.Devlet işleri çok ağırdan aldığı için gidin kendiniz halledin.Çok bekliyosunuz ama kafanız rahatlıyo en azından.
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 banada geldi 90lıyım. allahım o kadar dbms falan kullanıyorlar, kontrol edemiyorlarmı 2 dakika. okuldan faxlatsam, faxı gidip elden versem olurmu :D güvenemiyorum şimdi gitmez falan.
Öne çıkan mesajlar