Nomak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Merhaba beyler, İstanbul veya başka şehirler olsun bu güzel günde nerelere gidilmeli.Güzel lokasyon tavsiyelerinizi alalım aranmakla ile zaman harcamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kız kulesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 copry said: kız kulesi. sevgililer gününde oraya gidilir mi kızııım? adam bası 500 gider herhalde, yazık günah. sen de çok pahalıya patlayacaksın bana böyle giderse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 cümle içinde fransızca kelimeler kullanılan restoranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Saeros said: cümle içinde fransızca kelimeler kullanılan restoranlar tecrübe konuşuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QueenofSpades said: copry said: kız kulesi. sevgililer gününde oraya gidilir mi kızııım? adam bası 500 gider herhalde, yazık günah. sen de çok pahalıya patlayacaksın bana böyle giderse :D zengindir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QOS misafirimsin zaten sen düşünme gerisini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 copry said: QOS misafirimsin zaten sen düşünme gerisini ;) kıyamaam. yirim ^^ Tenk yu beybi. Bakalım haftaya bolu yolu açılırsa geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 200 250 mılyon dıyorlar kız kulesinin sevgililer paket programına. İstanbul için manzaralı güzel restorantlar var mı bildiğiniz, özellik ile yüksek yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Ev.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 maça gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Saeros said: cümle içinde fransızca kelimeler kullanılan restoranlar asdlkjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 de la kokoğeç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 odadan banyoya gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sabunla doyumsuz bir gece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 muhtemelen görüşmeyiz o gün kız arkadasımla özeniyorum böyle plan yapanlara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hakkaten, bende çalışıyorum o gün. vayanasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 peri bacalarında ayaklarımda paletle kutlamayı planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 jacabo said: muhtemelen görüşmeyiz o gün kız arkadasımla özeniyorum böyle plan yapanlara =) kız arkadası olmayanlar napsın. bi de ozeniyorum demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hocam yine failladınız topiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 evinin her hangi bir odasına bir masa atılıp halledilebilir. umarım ben de olabilirim artık tr de! fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 BUNLAR HEP EMPERYALIST FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 besıktas plazanın en ust katı ve lebiderya ısmı bumuydu pek hatırlamıyom ama manzara 10 numara restaurant bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 peki fiyatlar 10 numara mı orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 10 numaradan kastın ne herkesın degerlerı farklıdır ama kız kulesınden ucuz ve daha kalıtelı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar