Brook Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Sanırım iş dolayısıyla uzunca bi süre oralarda kalmam gerekicek daha önce 1 kere gittim ama çok kısa süre kaldım. Nası biyerdir varmıdır gezip tozutacak güzel yerleri ?
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Yakınlarda Mersin'e yeni yerleşen bir tanıdık, şöyle bir mail attı, Mersin'le ilgili: Mersin muthis bir yer. Cok guzel, cok kullanisli bir kent. Mersin'i kent olarak butunuyle kullanabiliyorsun, bir yerden bir yere gitmek cok kolay, hicbirsey gozunde buyumuyor, mimarisi modern,kentin icinde 20 km uzunlugunda sahili var, yurumek, bisiklete binmek,kafelerde cay icmek icin muthis, Merin forum alis veris merkezi gecen yil ulkenin en iyi alis veris merkezi secildi, starbucks'tan guess'e carrefour'a butun markalari bulabilirsin, iklimi iliman, yilin cogu gunesli, hava acik,ulasimi kolay, Adana havaalani 1 saatten az uzaklikta, Istanbul'a gunde en az 10 ucus var (Ankara'ya yalnizca 2). Mersin yeme icme yeri, insanlar yeme icmenin hakkini veriyor, zengin bir mutfagi var, hem guneydogu mutfagi hem balik. Hersey cok ucuz: Dun aksam eve 6 kisilik yemek getirttik, tantunisi,yesilligi, kunefesi, ayrani, ekmegi ile birlikte, hesap 61 TL. Insanlari cok iyi, saygili, hosgorulu, hossohbet, hatirli. Istanbul'dan sonra bize cok hosgeldi. Mersin tarihsel turistik bakimdan muthis zengin; kentin bati ucundan baslayarak Anamur'a kadar kesintisiz oren yeri. Ozetle, Mersin muthis biryer.
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 karamanla işim oldugundan bir iki bisey söliim. mut var baya önemli biyer. onun dısında ermenek de karaman sınırları icinde olmasına ragmen ulasım imkansız değil. doğal güzellik tarzı yerler tabi gunubirlik filan gidilebilir.
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Uzunca bir sure orada yasamis biri olaraktan sunlari ekleyeyim; Mersin guzeldir yalniz insaninin bir kismi pisliktir ve ne yazikki fazlasiyla yayilmis durumda bu kesim. Bazi yerlere/mahallelere hic girmeyeceksin, bazi tiplerle hic dalasmayacaksin. Serbest bolgesi oldugundan kacakciligi coktur. Silah kacakcisi da boldu, uyusturucu kacakcisi da, cetesi de, serserisi de, kacip saklanan suclusu da. O yuzden ev falan sececek olursan nezih bi yerden secmeye ozen goster. Uygun fiyatli olarak devlet hastanesi civari olabilir. Daha sosyetik mekan olaraktan Camlibel, Pozcu civari olabilir ama pahalidir biraz oralar genel kiralara gore. Bir de araban falan olacaksa ya da bisiklet binmeyi seviyorsan Carrefour civarindaki sitelerde kalabilirsin. Gunduz vakti basina birsey gelmez ama geceleri serserileri azitabiliyor. O yuzden tenha yerlerde kalabalik gruplara pek fazla yaklasmasan, muhatap olmasan iyi olur.
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 pozcu camlibel hiltondan baslayip giden uzun bir sahil gezilebilicek yerler aklımda kalanlardan demirtas,cilek,karaduvar gibi gettolardan uzak durursan pek bi sorunla karsilasacagini sanmam
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 aquatik said: Yakınlarda Mersin'e yeni yerleşen bir tanıdık, şöyle bir mail attı, Mersin'le ilgili: Mersin muthis bir yer. Cok guzel, cok kullanisli bir kent. Mersin'i kent olarak butunuyle kullanabiliyorsun, bir yerden bir yere gitmek cok kolay, hicbirsey gozunde buyumuyor, mimarisi modern,kentin icinde 20 km uzunlugunda sahili var, yurumek, bisiklete binmek,kafelerde cay icmek icin muthis, Merin forum alis veris merkezi gecen yil ulkenin en iyi alis veris merkezi secildi, starbucks'tan guess'e carrefour'a butun markalari bulabilirsin, iklimi iliman, yilin cogu gunesli, hava acik,ulasimi kolay, Adana havaalani 1 saatten az uzaklikta, Istanbul'a gunde en az 10 ucus var (Ankara'ya yalnizca 2). Mersin yeme icme yeri, insanlar yeme icmenin hakkini veriyor, zengin bir mutfagi var, hem guneydogu mutfagi hem balik. Hersey cok ucuz: Dun aksam eve 6 kisilik yemek getirttik, tantunisi,yesilligi, kunefesi, ayrani, ekmegi ile birlikte, hesap 61 TL. Insanlari cok iyi, saygili, hosgorulu, hossohbet, hatirli. Istanbul'dan sonra bize cok hosgeldi. Mersin tarihsel turistik bakimdan muthis zengin; kentin bati ucundan baslayarak Anamur'a kadar kesintisiz oren yeri. Ozetle, Mersin muthis biryer. Adam resmen cenneti tasvir etmiş de, Mersin'li varsa alınmasın halkı biraz ayı.
sinad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 3 yılımı mersin'e verdim. Heryerini gezdim. - Eve çıkacaksan eğer Çamlıbel'den antalya yönüne doğru olan semtlerde çık. Kesinlikle çarşı da ev tutmaya falan kalkma müthiş berbat yerlerdir. Ev tutmak istiyorsan Merko'yu (mezitli migros karşısı) öneririm harika bi yerdir. - Araba varsa şehre 15-20dk uzaklıktaki Flamingo sitelerinde falan evler hem ucuz hemde müthiş manzarası var. Zaten fazla kış yaşamıyorsun Kışın ortasında bile balkonda rakı keyfi yapılıyor. - Gece hayatı genelde canlı müzik üzerinedir. Güzel yerker vardır eğlendirir kızları sağlamdır =) - Sahilde canın sıkılınca bolbol yürüyüş yap. Sarhoş olup uyusan bile sana dokunan olmaz. İstanbul gibi değil. Çok sızmışımdır o banklarda =) Gezilecek yerleri Pozcu ve çamlıbel. Çarşı'da fazla dolaşma zaten çarşının ilerisi ve arkaları kürdistan gibi. Yerlisi çok iyidir mükemmel insanlardır ama çok geç aldığından dolayı çok berbat insanlarda vardır. İstanbul'dan geldim paramda var istanbulu özlerim diyorsan. Pozcu Mado'da kahve iç Crista'da (Hilton'un karşısı) yemek ye hiltonda bowling oyna =) Mersin güzeldir ya özledim valla...
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Var mı mersinli pati? marinaya taps'e götüreyim, bişeyler içeriz.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 axedice var. Ben de yakın zamanda iskenderuna gelicem iş için, haftasonu falan vakit olursa akabilirim mersin'e de
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Gel gel, mayonu da al ama. Tarsus-adana arasında sahil baya güzel ve kumsal var diyorlar (mersinden antalyaya doğru sahil hep taş-kaya). Yapılaşma ve yol olmadığı için şöyle maceracı bi yol arkadaşı lazım keşfedicem oraları :P Ginaly davultepedeyim ben ama sen ısmarlayacaksan neden olmasın? :)
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 davultepe ney abi bilmiom ben hiçbiyer. hiltondayım. doğuya işe gidiyorum, batıya marinaya. kuzeyde de forum var. başka bi yere gitmedim hiç (:
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Marinanın baya bi daha batısı diyelim. Çıkıcam diyorsan gelirim ben tapse, cumartesi günü evden çıkmak için bahanem olur hem.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ginaly said: davultepe ney abi bilmiom ben hiçbiyer. hiltondayım. doğuya işe gidiyorum, batıya marinaya. kuzeyde de forum var. başka bi yere gitmedim hiç (: moğol usülü kavurma ya mersin hilton'da. yok böyle bi lezzet.
Öne çıkan mesajlar