abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bayadır tv izlemiyorum ya 45 dakka reklam mı var vay canına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Benim hayatimda hic reklam arasi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Cassiline said: 31 için Dota pauselayan bir jenerasyondan geliyoruz. uasdhuahd cok doğru:) televizyon izlemiyorum uzun zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 aquila said: Benim hayatimda hic reklam arasi yok :/ benim hayatımda film yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kurtlar vadisi reklamında çok afedersin orgazm sigarası bile yakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 oha neyini affedicem, çüş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Amerikalılar da TV izlerken kolay diye doggy yapıyorlarmış yaaa, hatta kadının sırtına pizza + 6lı budd falan koyabilmeleri de cinsel hayatlarına ayrı bir renk katıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 NeroWarden said: İngiltere orası. Baz almamak lazım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Azmodai said: evet paticigin reklam arasinda ne yaptigini ogrenmek istiyoruz. Benim genelde ya yemek hazirlama durumlarim, ya da ihtiyac giderme durumlarim olur reklamlarda. ben dün reklam arasında elektrik süpürgesi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben bulaşık yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 SenariouS said: NeroWarden said: İngiltere orası. Baz almamak lazım. +1 baz istasyonlarına hayırX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Yalnız yurtdışında genelde dizilerin 1 saat sürdüğünü ve max reklam uzunluğunun 5-6 dk oldunu unutmamak lazım. Yani adamlar hakkını veremiyorlar işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 topikte reklam süresi tartışılmış sanki yarım saat gidgelenler varmış gibi. kendimizi kandırmayalım, reklam süreleri gayet tadında. foreplaye de izin veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ben bi tek reklam aralarında dinleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 dün gece saksıda dinleme cihazı buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Dürüstlük :P fede said: topikte reklam süresi tartışılmış sanki yarım saat gidgelenler varmış gibi. kendimizi kandırmayalım, reklam süreleri gayet tadında. foreplaye de izin veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 abvblizzard said: bayadır tv izlemiyorum ya 45 dakka reklam mı var vay canına. >implying 45 dakka secks çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Beyler kandirmayalim kendimizi, hanginiz 15 dakkadan uzun suruyor, ekstrem durumlar disnda,reklam sureleri gayet yeterli de sahiden yurt disnda resklamlar 7 8 dakkayi gecmez, o da ayri bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 saçma sapan geyikler yapıcaktım da gerek yok şimdi.. saçma bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ilk reklam ön sevişme ikinci reklam combat üçüncü de sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 bence insan evrimleştikçe önsevişme kaybolan bir gelenek halini alacak.. millet işini görüp "ok, thx, bye" diyip tv izleyecek, pati'ye girecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 niye tv izlerken sevisiyo abi adamlar, orasini anlamadim ben hala. yani tvde surekli izledikleri bisey mi var? hic mi tv izlemedikleri olmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 sadece multitasking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar