Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iş vs okul.

kermit

Öne çıkan mesajlar

yapışık ikiz falansınız sanırım hep ayet indirir gibi biz diye konuşmuşsun. 24 yaş çok geç olmasada biraz geç şu anda acaba ilk senende girebilecekmisin o var giremezsen +1yıl hazırlık okursan onuda ekle +1 daha hadi derslerin hepsini veremedin oradan da +1 yıl ekle.

benim sana önerim okul okumak yerine alanında prestijli kurslar var onlarda deneyebilirsin şansını çünkü bir disiplin altına girmek epey zordur.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

eve alkollü git
baba de konuşmamız lazım de. bahçede bekliyorum de. çık dışarı otur döşeğe. baba de sen bi insanın okuyamamış olması ne demek bilir misin de. birileri yeni filmler çekicek, ünideki arkadaşlarınla gidemiceksin de, birileri vizeler, finaller dicek sen bilmiceksin de. baba de sen öğrenci evinde içip sızmanın ne olduğunu bilirmisin de. baba bana bi yuva ver de, benim bi yuvam olsun de. sonra yer at kendini. kesin verir para

(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

işin zor yaş 24, 4 yıllık öss kazansan etti 28 askerlik 29 düz hesap 30 olsun ,adamların işe alma şartı askerlik yapılmış 29 yaşı geçmemiş 5 yıl tecrubeli olsa gene denk gelmiyor iyi bir iş bulma

tabii herşey kötü değil aof den dikey geçiş yapılabilir 4 yıllık bitirilir yada öss deye kasılır 2 yıllık zaten bitirilmiş o yüzden muaf olunası derseler olabilir Tarih, Türkçe gibi

Genelde zor işin ama suçlayacak birilerini arıyorsan düzeni suçla,senin durumun tamamen eğitim öğretim sisteminin boktanlığından kaynaklı.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu seneye kadar antalyada (ailenin yanında) kalarak geçici bir iş bulup para biriktirebilir seney de (ya da yazın başında) dersaneye yazılabilirsin. Ev masrafı olmayacağı için iyi bir miktar para biriktirebilmen olası. Ama sonra 4 sene yine üniversite için ailenden para alman gerekebilir (tabi hem okuyup hem çalışma temposunu iyi tutturabilirsen gerek yok ama o da zor bir iş bayağı)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...