PublicEnemy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yapışık ikiz falansınız sanırım hep ayet indirir gibi biz diye konuşmuşsun. 24 yaş çok geç olmasada biraz geç şu anda acaba ilk senende girebilecekmisin o var giremezsen +1yıl hazırlık okursan onuda ekle +1 daha hadi derslerin hepsini veremedin oradan da +1 yıl ekle. benim sana önerim okul okumak yerine alanında prestijli kurslar var onlarda deneyebilirsin şansını çünkü bir disiplin altına girmek epey zordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fatih abv hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hah, ciddi olursak tekrar: ya %100 odaklanıp en ufak hiçbir şeyle bile vaktini harcamazsan gayet olabilecek bir şey bence. yani zamanını düzgün bölersin, dershane - iş - ders çalışmak olur bütün hayatın; 4 - 5 ay internete foruma falan girmeden ders çalışırsın, olabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fede said: eve alkollü git baba de konuşmamız lazım de. bahçede bekliyorum de. çık dışarı otur döşeğe. baba de sen bi insanın okuyamamış olması ne demek bilir misin de. birileri yeni filmler çekicek, ünideki arkadaşlarınla gidemiceksin de, birileri vizeler, finaller dicek sen bilmiceksin de. baba de sen öğrenci evinde içip sızmanın ne olduğunu bilirmisin de. baba bana bi yuva ver de, benim bi yuvam olsun de. sonra yer at kendini. kesin verir para (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fatih dalganı geçiyonda eğer istanbuldan antalyaya dönersem ankara üzerinden dönerim ve hafizeyi şerefsizim öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aga bunun dikey geçişi yokmu 4 yıllaga ? bizde bissürü insan vardı dikey den gelen 3 sene daha okursun mis gibi bilg müh olursun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 abi dikey geçiş var doğru aslında ama ondada sorular çok basit süren yetersiz kalıyo 1 kere denedim yani ordan biliyom. pek hazırlanmadıydım ama matematik baya canlı yaptıydım türkçe yetiştirememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 başaracağına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ales gibi filan o zaman 2 test çözersin yeter , hızlanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sınava az vakit kalmış fazla kaybın olmaz 6 aydan, isteğin varsa denemekten çekinme, güzle puan alırsan yanına kar kalır ben de 25 sayılırım, hala bilg. müh. okumak gibi bir niyetim var gerçekleştiremediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Annem 1951 doğumlu üç sene önce liseden kalan 6 dersini verdi dışardan. Şimdi AOF işletme okuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 trollemeye kasma bi anda dibe inersin şu topicte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 şunun titleını alın ya. erkeklere de sarkmaya başladı sfdjkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yok bi ara açık açık söylemişti ilgisi olduğunu zaten. süprizlerden kastı o ama karıştırdı başkasıyla beni galiba. yada benden bi beklentisi varda burdan almanyaya uzanmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben çalışıyorum ama kariyerde ilerlemek ve/veya değiştirmek için hem master tezi yazmaya hem de kursa gitmeye debeleniorum 9 - 18 iş 19 - 21.30 kurs eve geliş 23 23 - 24 tez sende kassan yaparsın abi yoğun çalış dbi 6 7 ay işte. keyfini sonra sürersin nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 şu an dikey geçiş ağır bastı gibi ama ya olmazsa össyide dikeyide ikisini bi arada denesemmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kermit said: şu an dikey geçiş ağır bastı gibi ama ya olmazsa össyide dikeyide ikisini bi arada denesemmi acaba abartma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 yok dikey geçiş taa 4 temmuzdaymış sınavı o yüzden edit: lan össde haziranda zaten hey allam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 öss iki aşamalı oldu bu arada biliyosun di mi gökalp 1. aşama yani ygs nisan'da, haziran'da olan lys, 2. aşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ertelenme durumu gündemdeydi bi ara. öle bi durum yok diyolar ama sağı soğu belli olmaz bunların. hazırlıklı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Ben her yıl giriyorum nerdeyse gir öss, bak bi nasıl bişi olucak.. Ne gibi bir kaybın olabilir ki? Bide 24 çok mu yaşlı oluyor lan?!? Şimdi benim gibileri de triplere sokacan aramızda 1 yaş var :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 işin zor yaş 24, 4 yıllık öss kazansan etti 28 askerlik 29 düz hesap 30 olsun ,adamların işe alma şartı askerlik yapılmış 29 yaşı geçmemiş 5 yıl tecrubeli olsa gene denk gelmiyor iyi bir iş bulma tabii herşey kötü değil aof den dikey geçiş yapılabilir 4 yıllık bitirilir yada öss deye kasılır 2 yıllık zaten bitirilmiş o yüzden muaf olunası derseler olabilir Tarih, Türkçe gibi Genelde zor işin ama suçlayacak birilerini arıyorsan düzeni suçla,senin durumun tamamen eğitim öğretim sisteminin boktanlığından kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 aslında bu seneye kadar antalyada (ailenin yanında) kalarak geçici bir iş bulup para biriktirebilir seney de (ya da yazın başında) dersaneye yazılabilirsin. Ev masrafı olmayacağı için iyi bir miktar para biriktirebilmen olası. Ama sonra 4 sene yine üniversite için ailenden para alman gerekebilir (tabi hem okuyup hem çalışma temposunu iyi tutturabilirsen gerek yok ama o da zor bir iş bayağı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 agalinovic öss ye falan girme. kazanamazsın adam gibi bi yer. antalyaya dön bak kurs murs gidersin mis gibi süründürme kendini orlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tabi bir arkadaşın dediği gibi 29-30 yaşlarında mezun olacak olman bir dezavantaj onu da dikkate al bir de tabi kurs vs gibi şeyler neler onlara da bak belki ilgini çekecek bir şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar