Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 2009 yılında maksimuma ulaştı. YETER ARTIK! abartmaya gerek yok. "Psychedelicism maksimum seviyeye ulaşmadan düşüşe geçemez!" Karl Heinrich Marx bir süre sonra kabak tadı veriyor gerçekten. müzik de, tavır da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lsd mi ne lsdsi? lsd ne arar la marxda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 popüler olan ve olacak herşey bir süre sonra kabak tadı veriyor verecek. mantığı o popülizmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok sıkıldım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya son yıllarda öyle böyle değil. hangi mekana/ortama girsem bir uyuşturucu muhabbeti, bir özentilik göz zevki bırakmayan giyim tarzı, aptal hareketler. sorunlu gibi davranan gençlik. 60'lar, 70'ler özentiliği desem o asalet de yok hiçbirinde. rezalet. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 syd barrett sen bu dünya için fazla masumdun............... shine on you crazy diamond,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 uyuşturucu muhabbeti rezalet içiyosan içiyosundur reklam etmeye gerek yok pschedelic de zor biter pink floydla baslamis bu zamana gelmis geliserek degisebilir ama onu bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Fistan said: pink floydla baslamis bu zamana gelmis pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nerde oluo bu olaylar.uzak kalmayalım semt mekan söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 san fikirtepe, çiçek çocukların yuvası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 oh be biraz rahatladım sövünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 metalciler de bıraksın artık. 2 sene önce bıraktım ben yeter, tadında bırakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 metalciler üni 2 de bırakıyo onları dert etmeye gerek yok bırakmayanlara aldırış etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 rüyamda da seni görmüştüm oğulcin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 uyuşturucu madde kullanıp aynasızlardan kaçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 psych diyince aklıma trance gelio benim o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 eski sevgilim beni aldatıp terkedilince asit partilerinden çıkmaz oldu. öyle bir adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar