Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 mal demeyin lan birbirinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fistandantellitus da gelmiş. ejderha kovalamıyon umarım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 nesillerini tükettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 kaynak ver kimin kitabı o apa 5th olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 sms 30 yazıp 2222 ye yolladım cevabı bekliyorum. 30 sms açılsın gidicem hatunun gönlünü alayım sizden bana hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haydari said: di said: bildigin gibi degilim, oyle boyle mal degilim diyosun ? haklisin.mal demekle mal olunmuyo ama senin mal iyise sen anlat biz dinleyelim. hatun havası var sende of of. yirtiniyosun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 fistan o son ejderhayı öldürmiycektim adamım ben sana söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 di said: haydari said: di said: bildigin gibi degilim, oyle boyle mal degilim diyosun ? haklisin.mal demekle mal olunmuyo ama senin mal iyise sen anlat biz dinleyelim. hatun havası var sende of of. yirtiniyosun resmen.bak bak bak bak bak bak ne çok baktın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Quel-Thul said: kaynak ver kimin kitabı o apa 5th olsunkırmızı kitapta yazmıyo onu söyliyim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haydari said: sms 30 yazıp 2222 ye yolladım cevabı bekliyorum. 30 sms açılsın gidicem hatunun gönlünü alayım sizden bana hayır yok. http://www.stargundem.com/yerel-haberler/66222-gelini-eski-sevgilisiyle-basti-haberi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 di said: haydari said: sms 30 yazıp 2222 ye yolladım cevabı bekliyorum. 30 sms açılsın gidicem hatunun gönlünü alayım sizden bana hayır yok. http://www.stargundem.com/yerel-haberler/66222-gelini-eski-sevgilisiyle-basti-haberi.htmlkaptırdın bakıyom ama benim vereceğim linkleri pati bünyesi kaldırmaz msn yolla sen bana öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 adamınbiri said: haydari said: siz elf mi sanıyonuz kendinizi alayınız troll elf deme cüce var burda sinirleniyo lol :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 elf'te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 elfleri geç ya cüce alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 elf de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 elf he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 elf do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 vay dahi anlamına gelen deliyi es geçmemiş. türk dil kurmu gibi adammışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu başlığı tapuladım. aaahsahuhduahsduahsd gibi bişe ya ondan sanırım ulan içinizden hiç mi dragon court oynamak gelmiyo onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 haydari said: vay dahi anlamına gelen deliyi es geçmemiş. türk dil kurmu gibi [b]adammışsın[/b] sen baa mı didin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hohohoohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bu forumun en kral köşesi garbıç olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 copry said: haydari said: vay dahi anlamına gelen deliyi es geçmemiş. türk dil kurmu gibi [b]adammışsın[/b] sen baa mı didin ?çok zeberci gördüm seni nil nocere o ama kimseye söyleme sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Slm bana da hakaret edersen sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Dynun said: karakterlerle attıkları şeyler bile uyumlu yapmış herif burası güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar