Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 Mbit internet : WTH?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anlamadım ben 7 senedir reklam yapıyorum kabloya geçin falan diyorum diye kıyak mı geçtiler bana? 500 kb ile torrent iniyor şu anda.. cennette gibiyim :D
Mesaj tarihi:
birileri modem ayarlarınla oynamış olabilir. yani kullanıcı bilgileri falan.
modeme şifre koy.
yada sen birilerinin hesabını kullanıyosun. ya da sen değil evdeki biri bunu yapmış olabilir.
Mesaj tarihi:
farklı server seç, muhtemelen orada denediğin serverla arandaki bağlantı internet durumuna geçmeden önce

edit: 500kb ile torrent iniosa dediğim gibi değil tabi :D görmemişim o kısmını
Mesaj tarihi:
speedtestte sorun yok , BAYA BAYA 10 mbit internet kullanıyorum şu anda , upload hızı böyle olmasa da :D

modem ayarımla alakalı bi oynama da yapmadım , evde yapacak kimse de yok. garip yani. başıma bi iş gelmesin de :D
Mesaj tarihi:
o zaman hiç sesini çıkarma. devam

benim bi arkadaşım kotalı olduğu halde, kotayı aştığı için fazla fatura beklerken, standart fatura geldi diye şikayet etmişti ttnet'e.
böle insanlarda var.
aman.
Mesaj tarihi:
gerçi bende 5 aydır 15 gba kadar 8mbit kullanıyorum, her ay minimal 200gb dl yaptığıma rağmen hiç 512kbps olmadım.

bunun içinde servis sağlayacımı değiştirmeyi düşünmüyorum :D
Mesaj tarihi:
Mayhem said:

gerçi bende 5 aydır 15 gba kadar 8mbit kullanıyorum, her ay minimal 200gb dl yaptığıma rağmen hiç 512kbps olmadım.

bunun içinde servis sağlayacımı değiştirmeyi düşünmüyorum :D

bunu çok duyuyorumda en sonunda ttnet topluca indiricek hepinizi komik olcak euhaeu. düşünsene "13 aydır kotanızı aşmanıza rağmen herhangi bir hız düşüşüne uğramadığınız için 2 sene boyunca hızınız 512kbps olacaktır. saygılar" diyormuş
Mesaj tarihi:
escape said:

o zaman hiç sesini çıkarma. devam

benim bi arkadaşım kotalı olduğu halde, kotayı aştığı için fazla fatura beklerken, standart fatura geldi diye şikayet etmişti ttnet'e.
böle insanlarda var.
aman.

(:
  • Yeni Oluştur...