Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çenem çıktı sanırım.

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

evet bazen banada oluyor. ya çok hızlı yedin ya da ağzına fazlasıyla büyük bir lokma aldın ve ya ikisinide aynı anda yaptın. eğer ağrı varsa bir doktora görün derim.[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa,
güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..."
Sosyal ağlarda paylaş

gecmis olsun.
benimde cenem cıktı gecen yaz ucakta acayip basınc vardı ve esnedim caat diye cıktı surekli katur kutur eder.. doktor da tek cozumunun yerine oturana kadar cenemi cok fazla acmamakla oldugunu soyledi. yani yemek yerken kücük kücük yiceksin esnemeyi dikkatli yapıcaksın..

yoksa gecmezmis benim bir senedir devam ediyo.

su an cok agrır eger gercekten cıktıysa ama geciyo o agrı. yine katırdar ama agrımaz eger yine ilk defaki gibi sesli olursa yine 3-5 gun agrır.
tavsiyem hic zorlama cok fena birsey..[signature][hline]'Hepimiz her zaman bir başkasının Şeytan'ıyız.'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lalus, 24 Temmuz 2004 18:50 tarihinde demiş ki:
gecmis olsun.
benimde cenem cıktı gecen yaz ucakta acayip basınc vardı ve esnedim caat diye cıktı surekli katur kutur eder.. doktor da tek cozumunun yerine oturana kadar cenemi cok fazla acmamakla oldugunu soyledi. yani yemek yerken kücük kücük yiceksin esnemeyi dikkatli yapıcaksın..

yoksa gecmezmis benim bir senedir devam ediyo.

su an cok agrır eger gercekten cıktıysa ama geciyo o agrı. yine katırdar ama agrımaz eger yine ilk defaki gibi sesli olursa yine 3-5 gun agrır.
tavsiyem hic zorlama cok fena birsey..

Büyük ihtimal benim de seninki gibi oldu, gerçi bugün hiç esnemedim ya da hayvanlar gibi yemek de yemedim ama nasıl olduysa olmuş işte. Sürekli ağzımı açıp kapıyorum o sesi duymak için, her halde bilinç altımda ses duymazsan düzelmiştir gibi bir düşünce var, off çok iğrenç bir şey bu yahu. :hmm: Bu arada soldaki smileydeki haraketi yapınca da çıkıyor o ses :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun, sanki bir defasında çok kısa süreli bana da olmuştu bunun gibi birşey..

baktın ki geçmiyor horas ya da zed'i çağıralım sana shoryuken çeksinler.. :horace:

fazla gülme ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kalhiae, 24 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki:
Bana da olmuştu zamanında.. Sıvı şeyler ye.

ilginç tabi sıvı şetyer içilir genelde :-P
çıkmaz öyle kolay kolay çene..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana da olmuştu ilk sefer surata sağlam yumtuk yediğimde , sonra kıllandim bi daha karşimdakine ilk hamle şansini vermedim :)

bide o akşam abdala malüm olur cinsinden annem 1 kilo çekirdeksiz üzümü tektek saplarindan ayiklayip bana getirdi ve karşima oturdu başladi muhabbet etmeye ... biyandan da "oğlum üzüm nası , beğendinmi seviğinden " demekte idi ..

bi daha üzüm de yemedim o geceden itibaren :)

neyse asıl konu , arada bir tıktıktık eder ilerde sorun olma benim 6*7 sene geçti,,, benim gibi çenesi düşük adaminki hala yerinde duruosa , seninkine de bişi olmaz die varsaymaktayim[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Sosyal ağlarda paylaş

Yaşım 18 ama çenem büyümez her halde artık, zaten tek tarafta var sorun- acı falan da yok sadece çata çuta var. Neyse bakalım bir iki gün geçmezse gidecem hastaneye.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hired_gun, 24 Temmuz 2004 22:13 tarihinde demiş ki:
huuun sen düşün evdekilere olayi çaktirmamak için çektiim acıyı dile kolay koca bir meyve tabağı dolusu tane tane minnacik çekirdeksiz üzüm ( bu arada benimkisi gerçekten ççıkmıştı )

:D valla benim basima gelmedi ama bir arkadasimin gozlerinden usul usul suzulen yaslari gordum ve sonra konusmayi basardiginda anlattiklarindan durumun vahametini anliyorum da sen niye evdekilere caktirmamaya calisiyorsun onu anlamadim :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...