Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yemek yerken falan çat çut sesler çıkıyor, yerinden mi çıktı nedir? Bu durumu yaşayan ya da yaşamış olan biri var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utena Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 evet bazen banada oluyor. ya çok hızlı yedin ya da ağzına fazlasıyla büyük bir lokma aldın ve ya ikisinide aynı anda yaptın. eğer ağrı varsa bir doktora görün derim.[signature][hline]"...gerçekler ve deneyim başaramıyorsa, güzelliği, hayaller ve yanılsamalarda ara..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Bana da olmuştu zamanında.. Sıvı şeyler ye.[signature][hline]Allah kahr bela! kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gecmis olsun. benimde cenem cıktı gecen yaz ucakta acayip basınc vardı ve esnedim caat diye cıktı surekli katur kutur eder.. doktor da tek cozumunun yerine oturana kadar cenemi cok fazla acmamakla oldugunu soyledi. yani yemek yerken kücük kücük yiceksin esnemeyi dikkatli yapıcaksın.. yoksa gecmezmis benim bir senedir devam ediyo. su an cok agrır eger gercekten cıktıysa ama geciyo o agrı. yine katırdar ama agrımaz eger yine ilk defaki gibi sesli olursa yine 3-5 gun agrır. tavsiyem hic zorlama cok fena birsey..[signature][hline]'Hepimiz her zaman bir başkasının Şeytan'ıyız.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 off çok sinir bi olay o .. sesleri dinlemeye çalışmak için açıp kapama.. bi açarsın kapanmaz bidaa kötü olur :D[signature][hline]Forum the bell tolls.. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Sabah kalktığında çeneni kitlenmiş şekilde bulursan, çıkmış demektir. Yerine kendin oturtabiliyorsun, ama yer ediyor. O açıdan sakat bir olay. Oburluk yapmamak lazım =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ağrı falan yok sadece ağzımı açıp kapadıkça çat çut sesler geliyo sinir oluyorum :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Geçmiş olsun bu arada ... Garbıc a giderse şaşırmam :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? [Bu mesaj theKingpin tarafından 24 Temmuz 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 çıkmıstır olabilir.. -Çenen cıksın emi.!! -Aa çıktı vallahi..! =p[signature][hline]we live in a beautiful world[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Lalus, 24 Temmuz 2004 18:50 tarihinde demiş ki: gecmis olsun. benimde cenem cıktı gecen yaz ucakta acayip basınc vardı ve esnedim caat diye cıktı surekli katur kutur eder.. doktor da tek cozumunun yerine oturana kadar cenemi cok fazla acmamakla oldugunu soyledi. yani yemek yerken kücük kücük yiceksin esnemeyi dikkatli yapıcaksın.. yoksa gecmezmis benim bir senedir devam ediyo. su an cok agrır eger gercekten cıktıysa ama geciyo o agrı. yine katırdar ama agrımaz eger yine ilk defaki gibi sesli olursa yine 3-5 gun agrır. tavsiyem hic zorlama cok fena birsey.. Büyük ihtimal benim de seninki gibi oldu, gerçi bugün hiç esnemedim ya da hayvanlar gibi yemek de yemedim ama nasıl olduysa olmuş işte. Sürekli ağzımı açıp kapıyorum o sesi duymak için, her halde bilinç altımda ses duymazsan düzelmiştir gibi bir düşünce var, off çok iğrenç bir şey bu yahu. :hmm: Bu arada soldaki smileydeki haraketi yapınca da çıkıyor o ses :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 geçmiş olsun :([signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Sağolun. Geçecek inşallah tez zamana.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 24 Temmuz 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: SilphatosIce_, 24 Temmuz 2004 18:43 tarihinde demiş ki: ....Bu durumu yaşayan ya da yaşamış olan biri var mı? hayır yok bi sen yaşıyosun, kesin çıkmıştır o çene biliyom ben :))[signature][hline]Booo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 geçmiş olsun, sanki bir defasında çok kısa süreli bana da olmuştu bunun gibi birşey.. baktın ki geçmiyor horas ya da zed'i çağıralım sana shoryuken çeksinler.. :horace: fazla gülme ;)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Kalhiae, 24 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Bana da olmuştu zamanında.. Sıvı şeyler ye. ilginç tabi sıvı şetyer içilir genelde :-P çıkmaz öyle kolay kolay çene..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beefsteak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gecmis olsun cene cikar sonucta bir eklemdir..zordur ama yalamada olabilir..yani bi suru durup dururken esnerken filan cenesi cikan insan gordum.. sayki sevki ve esnerken dikkatli olun..cok komik oluyor cene cikmasi..ve can acitiyor bazilarininki ..yada canlari tatli bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 çıkma değil de, eklem bölgelerindeki disklerde bir kayma olabilir. bir röntgenini filan çektiriver, önemli bir şeyler çıkabilir belki. ama çok da endişelenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 valla bana da olmuştu ilk sefer surata sağlam yumtuk yediğimde , sonra kıllandim bi daha karşimdakine ilk hamle şansini vermedim :) bide o akşam abdala malüm olur cinsinden annem 1 kilo çekirdeksiz üzümü tektek saplarindan ayiklayip bana getirdi ve karşima oturdu başladi muhabbet etmeye ... biyandan da "oğlum üzüm nası , beğendinmi seviğinden " demekte idi .. bi daha üzüm de yemedim o geceden itibaren :) neyse asıl konu , arada bir tıktıktık eder ilerde sorun olma benim 6*7 sene geçti,,, benim gibi çenesi düşük adaminki hala yerinde duruosa , seninkine de bişi olmaz die varsaymaktayim[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 cenen ciksa bunlari buraya yazacak durumun olmazdi zira cikik bir cene cok can yakar agzini da hareket ettiremezsin . belki cene kaslarini cok zorlamissindir ondan olmustur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 huuun sen düşün evdekilere olayi çaktirmamak için çektiim acıyı dile kolay koca bir meyve tabağı dolusu tane tane minnacik çekirdeksiz üzüm ( bu arada benimkisi gerçekten ççıkmıştı )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 belki de çene kemiğin büyüyodur. ergenlik dönemini bitirdin mi?[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yaşım 18 ama çenem büyümez her halde artık, zaten tek tarafta var sorun- acı falan da yok sadece çata çuta var. Neyse bakalım bir iki gün geçmezse gidecem hastaneye.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olamaz herhalde ama, belki de kireçlenme, veya şu futbolcuların eklem yerlerindeki sıvının bittiği hastalık. hem ben 17 yim ve hala bazı kemiklerim büyüyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: hired_gun, 24 Temmuz 2004 22:13 tarihinde demiş ki: huuun sen düşün evdekilere olayi çaktirmamak için çektiim acıyı dile kolay koca bir meyve tabağı dolusu tane tane minnacik çekirdeksiz üzüm ( bu arada benimkisi gerçekten ççıkmıştı ) :D valla benim basima gelmedi ama bir arkadasimin gozlerinden usul usul suzulen yaslari gordum ve sonra konusmayi basardiginda anlattiklarindan durumun vahametini anliyorum da sen niye evdekilere caktirmamaya calisiyorsun onu anlamadim :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yaw ben küçükken çenemi çatırdattığımı hatırlıyorum,şuan nekadar uğraşsamda beceremiyorum :) Banda oldu galiba farkında olmadan[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Çenem çıktı sanırım. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Kalhiae, 24 Temmuz 2004 18:47 tarihinde demiş ki: Bana da olmuştu zamanında.. Sıvı şeyler ye. ilginç tabi sıvı şetyer içilir genelde :-P çıkmaz öyle kolay kolay çene..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beefsteak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 gecmis olsun cene cikar sonucta bir eklemdir..zordur ama yalamada olabilir..yani bi suru durup dururken esnerken filan cenesi cikan insan gordum.. sayki sevki ve esnerken dikkatli olun..cok komik oluyor cene cikmasi..ve can acitiyor bazilarininki ..yada canlari tatli bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 çıkma değil de, eklem bölgelerindeki disklerde bir kayma olabilir. bir röntgenini filan çektiriver, önemli bir şeyler çıkabilir belki. ama çok da endişelenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 valla bana da olmuştu ilk sefer surata sağlam yumtuk yediğimde , sonra kıllandim bi daha karşimdakine ilk hamle şansini vermedim :) bide o akşam abdala malüm olur cinsinden annem 1 kilo çekirdeksiz üzümü tektek saplarindan ayiklayip bana getirdi ve karşima oturdu başladi muhabbet etmeye ... biyandan da "oğlum üzüm nası , beğendinmi seviğinden " demekte idi .. bi daha üzüm de yemedim o geceden itibaren :) neyse asıl konu , arada bir tıktıktık eder ilerde sorun olma benim 6*7 sene geçti,,, benim gibi çenesi düşük adaminki hala yerinde duruosa , seninkine de bişi olmaz die varsaymaktayim[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 cenen ciksa bunlari buraya yazacak durumun olmazdi zira cikik bir cene cok can yakar agzini da hareket ettiremezsin . belki cene kaslarini cok zorlamissindir ondan olmustur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 huuun sen düşün evdekilere olayi çaktirmamak için çektiim acıyı dile kolay koca bir meyve tabağı dolusu tane tane minnacik çekirdeksiz üzüm ( bu arada benimkisi gerçekten ççıkmıştı )[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 belki de çene kemiğin büyüyodur. ergenlik dönemini bitirdin mi?[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yaşım 18 ama çenem büyümez her halde artık, zaten tek tarafta var sorun- acı falan da yok sadece çata çuta var. Neyse bakalım bir iki gün geçmezse gidecem hastaneye.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 olamaz herhalde ama, belki de kireçlenme, veya şu futbolcuların eklem yerlerindeki sıvının bittiği hastalık. hem ben 17 yim ve hala bazı kemiklerim büyüyor.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: hired_gun, 24 Temmuz 2004 22:13 tarihinde demiş ki: huuun sen düşün evdekilere olayi çaktirmamak için çektiim acıyı dile kolay koca bir meyve tabağı dolusu tane tane minnacik çekirdeksiz üzüm ( bu arada benimkisi gerçekten ççıkmıştı ) :D valla benim basima gelmedi ama bir arkadasimin gozlerinden usul usul suzulen yaslari gordum ve sonra konusmayi basardiginda anlattiklarindan durumun vahametini anliyorum da sen niye evdekilere caktirmamaya calisiyorsun onu anlamadim :D .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Yaw ben küçükken çenemi çatırdattığımı hatırlıyorum,şuan nekadar uğraşsamda beceremiyorum :) Banda oldu galiba farkında olmadan[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar