Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sailormoon

xueshen

Öne çıkan mesajlar

Hatta o zamanlar Sailormoon'dan sonra Dragonball olurdu atv'de, ben de onu beklerken izlerdim arada :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 21 Temmuz 2004 08:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben trt'de gördüm ilk ve biraz önyargıyla yaklaştım (muhtemelen anime nedir tam bilincinde olmadığımdan, küçüklükten beri seyrederiz ama entel dantel havalarında değil) ama sonradan çok hoşuma gitti, ilerleyen sezonlarda hayranlık derecesine ulaştı hatta. karakterleri güzel geliştirilen, keyifli bir anime. ayrıca 200. bölüme halen hastayımdır, süper bir finaldi. angel, buffy gibi doğaüstülüğü konu alan gerçek dizileri sulu götürüp susuz getirir ayrıca..

halen ami'nin hayranıyım.. :utaniem:

ekleme: ayrıca aratırsan halen yayındayken açılmış olan birkaç başlık bulabilirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.

[Bu mesaj Sam tarafından 21 Temmuz 2004 08:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle ki mesela dördüncü sezonun baş kötüsünün nereden geldiğini tam anlayamaz, merak içinde kalırsın içten içe. sonra tam unutmuşken onu, beşinci sezonun baş kötüsü aslında onu kendisinin manipule ettiğini söyler. öyle angel'a son dakikada editlenmiş madalyon verip öbür dizinin kahramanına yetiştirmesi gibi olmaz iş. dünyadaki bütün kızlara slşayer gücü veren edit büyüler de yoktur öyle, usagi'nin bütün yoldaşları savaşta öldürülür. chaos galaxia ona "diğerlerinin hepsi öldü, tek sen kaldın. pes et ve bu iş bitsin" deyince "arkadaşlarımın öldüğüne inanmıyorum, inansaydım çoktan pes ederdim. ama onları ve seni geri getirebileceğime inanıyorum. inancımı kaybetmedim" diyerek bütün kendisi ve diğer bütün karakterlerin o ana kadar sahip oldukları bütün ve en kuvvetli sihirli güçleri dahi (o ana kadar bu güçler karanlıklar tanrısından kara delik efendisine, ayın karanlık yüzünün kraliçesinden evrensel kaosun güçlerine kadar her çeşit gücü bastırabilmiştir) anlamsız bırakacak bir güce sahip olduğunu ve bunu asaydı, madalyondu, yüzüktü bilmemneydiye değil, sadece kendi içindeki sevginin ve umudun gücüne borçlu olduğunu gösterir, galaxia'yı ele geçirmiş kaosun gücünü silip atar. galaxia ona "iyi ama kaos nereye gitti?" diye sorunca "o artık bütün insanların kalbinde" der. galaxia endişlenmiştir ki cevabı yapıştırır, "ama artık her insanın yüreğinde umut ışığı da olacak". galaksinin en güçlü savaşçısı galaxia da "ne kadar güçlüsün, sana imreniyorum" diyerek gülümser..

bafi, encıl ilkokul müsameresi gibi kalır bunun yanında..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

fushigi na kiseki KUROSU shite
nandomo meguriau
seiza no matataki kazoe
uranau koi no yukue
onaji kuni ni umareta no
MIRAKURU ROMANSU
shinjite-iru no
MIRAKURU ROMANSU

Yaklaşıyor büyük bir mucize.
Her zaman biraraya geleceğiz kaderle
Takımyıldızlarının parıltılarını sayarak
Haber veririm aşk nerede
Aynı dünyada doğmak
Mucize aşk
İnanıyorum buna
Mucize aşk[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

sam o bölümü izledim sanki
şu 200. bölümü yani
hatta bu işte o kötülüğü yendikten sonra diğerleri hayata dönüyodu
hafızaları siliniyodu hepsinin
çok iyi arkadaş olan bu kızlar birbirlerinin yanından geçip gidiyolardı,ve hiç bir şey hatırlamıyolardı eski günlerine ait
yoksa yanlış mı hatırlıyorum
sadece o siyah ve beyaz kedi hatırlıyodu
ben de çok severdim de sailormoon'u:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

angelus senin dediğin ilk sezonun sonu, sanıyorum ki 46. bölüm filan. benim söylediğim tam olarak final bölümü, sailor star sezonunun ve sailor moon'un sonu olan 200. bölüm. olur da tv verirse gene sana mesaj atarım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

Sosyal ağlarda paylaş

at tabii kaçırmam da
benim izlediğim bölüme kadar 46'dan fazla bölüm geçmiştir:)
hem de baya bi geçmiştir:)
ehu o bölümü tam hatırlarsam gene yazarım:)[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

Off saılormoon efsanedır bende en cok Mina yı severım saılor venus u yanı hatta yazdıgım romanalrda dayanamayıp bır sekılde cross over yapmıs onunla romandakı karakterımın arasını yapmıs sonrada oldurup karakterımı melankolıye sokmuşumdur :P mina cok tatlı hatundu olmesi bile huzunlu bir sahneydi yani[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...