Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyaz alman kurdu dişi köpeğimize eş arıyoruz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Arkadaşlar, ismi Buz olan beyaz alman kurdu cinsindeki dişi köpeğimize çiftleşmesi için erkek alman kurdu arıyoruz. Beyaz alman kurdu türü, ünlü alman kurdu yetiştiricisi Can Paksoy tarafından ülkemize getirilmiş ve Buz bu getirilen köpeklerden biri.

Yavruların karışık renkte olması için erkek köpeğin beyaz değilde orjinal renklerinde olması tercihimizdir. İlgilenler var ise lütfen mesaj atsınlar.

Buz şu anda İstanbulda yaşamaktadır. Aşağıya koyacağım resimler geçtiğimiz yazda Tekirdağ'da çekilmiş resimleridir.

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
zaf said:

Merhaba,
Bizimde 2 yaşında seceresi belli bir erkek beyaz alman kurdumuz var ve eş arıyoruz. Bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Selamlar, Zafer

wiski said:

Yavruların karışık renkte olması için erkek köpeğin beyaz değilde orjinal renklerinde olması tercihimizdir.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

3.5 yaşında secereli orjinal renklerde erkek alman kurdum var. Bende kendisini çifleştirmek istemekteyim , istanbul sarıyer'de evimizde şuan köpeğim..

resim geçen seneye aittir..

Mesaj tarihi:
dişi köpekler regl geçirdikten sonra çiftleşme dönemine giriyorlar ya hani, 1 yıl içinde kaç kere oluyor bilmiyorum. Diğer dönemi geldiği zaman anca ^^
Mesaj tarihi:
Tamam bekliyoruz.. Benim köpeğe gösterdim çok beğendi abi bana bu kızı al gözünü seviyim filan dedi... yakın zamanda görüşmek üzere diyelim , müsait olduğunuzda size oturmaya gelicez hayırlı bir iş için...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

Merhabalar,
Sitede Buz'un resimlerini gördük ve duyurunuzu okuduk. Bizimde 2,5 yaşında safkan bir alman kurdumuz var, ismi Paşa.Bizde kurdumuzu çiftleştirmek istiyoruz. İstanbul bahçeşehirdeyiz. mail adresim [email protected] ilgiliyseniz mailinizi bekliyorum, teşekkür ederim.

Attached files
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...