wiski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkadaşlar, ismi Buz olan beyaz alman kurdu cinsindeki dişi köpeğimize çiftleşmesi için erkek alman kurdu arıyoruz. Beyaz alman kurdu türü, ünlü alman kurdu yetiştiricisi Can Paksoy tarafından ülkemize getirilmiş ve Buz bu getirilen köpeklerden biri. Yavruların karışık renkte olması için erkek köpeğin beyaz değilde orjinal renklerinde olması tercihimizdir. İlgilenler var ise lütfen mesaj atsınlar. Buz şu anda İstanbulda yaşamaktadır. Aşağıya koyacağım resimler geçtiğimiz yazda Tekirdağ'da çekilmiş resimleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha çok tatlı(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 oha süper bişe bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hayirli bir kismet cikar insallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bu kopegin pedigreesi varmi elinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 rotfaytır baba istersen hemen kerttirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Zegna said: bu kopegin pedigreesi varmi elinizde? Evet, amcam olduğunu söylüyor >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Süper tatlı bir köpek bu.Beyaz alman kurdu çok rastladığımız köpeklerden değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ilk kez beyaz alman köpeği gördum ama müthiş hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Merhaba, Bizimde 2 yaşında seceresi belli bir erkek beyaz alman kurdumuz var ve eş arıyoruz. Bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Selamlar, Zafer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kanada kurdu değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 wiski said: Zegna said: bu kopegin pedigreesi varmi elinizde? Evet, amcam olduğunu söylüyor >.< şuna çok güldüm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 zaf said: Merhaba, Bizimde 2 yaşında seceresi belli bir erkek beyaz alman kurdumuz var ve eş arıyoruz. Bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Selamlar, Zafer wiski said: Yavruların karışık renkte olması için erkek köpeğin beyaz değilde orjinal renklerinde olması tercihimizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 önce bi kaç beyaz yapın da sora kararsınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 3.5 yaşında secereli orjinal renklerde erkek alman kurdum var. Bende kendisini çifleştirmek istemekteyim , istanbul sarıyer'de evimizde şuan köpeğim.. resim geçen seneye aittir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Ben çok ciddiydim yahu... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dişi köpekler regl geçirdikten sonra çiftleşme dönemine giriyorlar ya hani, 1 yıl içinde kaç kere oluyor bilmiyorum. Diğer dönemi geldiği zaman anca ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Tamam bekliyoruz.. Benim köpeğe gösterdim çok beğendi abi bana bu kızı al gözünü seviyim filan dedi... yakın zamanda görüşmek üzere diyelim , müsait olduğunuzda size oturmaya gelicez hayırlı bir iş için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashacik Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Merhabalar, Sitede Buz'un resimlerini gördük ve duyurunuzu okuduk. Bizimde 2,5 yaşında safkan bir alman kurdumuz var, ismi Paşa.Bizde kurdumuzu çiftleştirmek istiyoruz. İstanbul bahçeşehirdeyiz. mail adresim [email protected] ilgiliyseniz mailinizi bekliyorum, teşekkür ederim. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ooo. köpek için sıraya girdiler. paticikte dişi isen böyle bu arkadaş. bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 insan kabul ediyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 O köpek alaska kurdu.alman kurdu felan degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selenar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 merhaba, biliyorum tarih biraz geç ama ilgileniyosanız çok güzel bi erkek alman kurdum var buz için eş olabilir diye düşündü[email protected] dan irtibata geçerseniz başka resimlerini de yollayabilirim. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 beyaz alman kurdu yavrunuz varsa alabilriim ben de=) ciddiyim gayet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar