mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Oyunda çok eskiyemedim ve çok gemi deneyemedim. Ama şuna dikkat ettim ki, ne freelancer, nede privateer 2 de ki gibi manevra yapamıyorum. Hızı köklemekte işe yaramıyor. Daire çizemiyorum, gemiyi sadece sol farenin çift tıklaması ile yönlendirebiliyorum. İyi bir kapışma için sanırım farklı hareket opsiyonları olması gerekiyor. Ben bilmiyorum diye düşünerekten gerekli tuş ve tuş kordinasyonlarını rica ediyorum. Özellikle battleship kaptanı olma yolunda ki azmodai den.[signature][hline]sonunda yeniledim.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 bende bi türlü beceredim manevra falan yapmayı,sonra mmorpg oluşuna verdim.varmı acep öyle bişey?
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 manevra yoksa yazık olur koca oyuna , çöptür o zaman bu güzellik yani. Adam arkana geliyor sen dönene kadar pehhh[signature][hline]sonunda yeniledim.
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ne yazıkkı EVE el hızı ve manevra kabiliyetine dayalı bir oyun değil. Her ne kadar "manevra" yapmanın etkisi olsa da freelancer gibi tamamen "ciuv civu bom" tarzında bir savaş sistemine sahip değil. Bu durumda koca oyuna yazık olmuş oluyor, bitti oyun, oynamayalım artık :)[signature][hline]
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Evet arkadaslar yanlis beklentilerle girmeyin oyuna , simulasyon tarzi , joystikle oynanan bir oyun degil bu[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ............[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 :-):-):-):-):-)[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Evet.. belki gelecekte getirilebilir ama malesef şuanda yok. Olmasa bile savaşlarda muazzam zevk alınıyor. PS: DÖÖÖÖRRRRTT OLDUUUUUUUUUUU! Bİ AY YOKUM.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power..
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hmm.. Valla şu var, şimdi oyunu oynarken şunuda ister insan, ufak gemi ile at füzeleri kaç filan. Burdaki tek kaçış atlama ile olabiliyor, atlama olana kadar da zırhın dayanırsa şanslısın. Sonuçta xwing fighter gibi düşünün imicus ları. Zırhları destroyer yada daha güçlü savaşgemilerinin ateşini kaldırmaz, 1,2 atışta havaya uçarlar. Oysa biraz manevra olsa hem şansınız olur kaçmak için hemde karşı tarafı zarara uğratmak için. Eve den önce denediğim DARKSPACE isimli bir çok oyunculu çevrimiçi uzay fantazi oyunu vardı. Onda gezegenleri elde tutup kolonileştirmeye uğraş veriyorduk. Yetenek vs den çok gezegen durumları, o gezegenle uğraşan işçilik yapan insanlarla (gemileri ile malzeme taşınması inşaa emirleri vs verenlerle) savaşçılık yapan insanlar bölge bölge ilerleyip kendilerini ve sistemlerini korumaya uğraşıyordu. Eve kadar gelişmiş arabirimler olmasada manevra olayı vardı. 5 kişi bir grup olarak bir astreoid veya gezegenciğe bina dikerken (ki gezegene savunma yapabiliyordunuz.) baskına uğrarsanız 5 'e 5 acayip it dalaşı oluyordu :) Neyse stres atıp kafamı rahatlattığı sürece eve'e devam. İt dalaşı tadını almak için güçleneyim hele bakalım dediğiniz gibi olacak mı? Bu arada haftalık federasyon haberlerini gene eve'in sitesinden mi okuyoruz.[signature][hline]sonunda yeniledim.
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 eve paticik sitesi için izlenimlerimi yazabilirim sanırım...[signature][hline]sonunda yeniledim.
WhiteDagger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Oyle demeyin ya.. Eve deki it dalsları ıananın cok zevklı bence.Oyunda o kadar cok detay verki ( bu iyi yonde bence ) bunun ıcne bırde bırebır yonlendırme gırseydı basedılemezdı.Oyunda skıller onemlı it dalası ıcın ama suda varkı her skılle daha dogrusu donanımla hersavası kazanmanız soz konusu degil.Her zaman birisi cıkacaktı karsınıza ıostersenız 100 melyon skıll poınt olsun. Bana hıc bır oyun dronelerın verdıgı tadı vermemıstım. Bır sure sonra skılelerde ıyıce oturdunda tresmen tek kısılık fılo oluyorsunuz.Bence bıraz dolasın.Gezin gorun ama oyle geldım baktım gıdıyorum degıl.Herjump yaptıgınız sıstemde bıle neler neler olmakta.[signature][hline]Adminler N"eden web sitelerini update yapmiyoruz?" sorusuna = "Paticikteki WEB sitelerinin yasar hala gelmesi icin motivasyon , yonlendırme ve dahada onemlisi insanlarin ilgisi gerekmektedir." cevabini vermişler.
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 dün 1,5 saat dolaştım sanırım, bolca çaatışmaya girdik. Blood bilmemneleri indirdi(k). Yanınızda bir megatron bir raven den oluşan kanat arkadaşı olunca ister istemez civillian beamle bile çatır çatır savaşıyorsunuz. Engineer skill kitabı aldım, meğer kitabı ayrı açacakmışım onu bir sistemde unuttum gidip alacağım. O olmadan hiçbir modülü koyamıyorum adam gibi sinir oldum. Lakin manevra yapmaya başladım hafifte olsa, yapılabiliyor ince bir ayar doğrultusunda.[signature][hline]sonunda yeniledim.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 manevra yapıyosun da manevraya gerek yok ki? yani arkandaki gemiye de ateş edebiliyosun, gerçi bilmiyorum isabet oranını etkiliyo mu ama tahmin etmiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 valla oyunun başında imicus veya velator ile geziyorsan, kaçman gerek :) dandik korsanlar bile uçurabiliyor çünkü seni. Ama oyunun havası güzel bir nevi Privateer 2 tadı var aslında ama görevleri çok daha çeşitli ve sınırsız bir yerden sonra. O oyunuda bir bitiremedim baştan başlayacağım herhalde. Benim anlamadığım, bizim grupta amaralılar da var gallentede. Federasyon olayını fazla iplediklerini sanmıyorum şu an. Tek amaçları var, it dalaşı heheh.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Soulless Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Zaten oykusel olarakta imparatorluklar birbiriyle savasta degil suanda , pilotlarda istediklerini yapmakta ozgur.Cikarlari ordaysa diger irklardan pilotlarlada takilabilirler ;)[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 soulles saçlarımız aynı karakter olarak . Bu arada bende engineering yeteneği yoktu, kitabını aldım filanda çok sinir bozucu oldu. Bu arada dün omamda biryere atladık yıldız kapısı ile neresi bilmiyorum ama kendimi insan vücudunda hissettim ağaç köküne benzeyen garip bir kaya vardı, içinden dgeçtim etrafını dolaştım bayağı ilginçti... Arada resim çektim mi hatırlamıyorum[signature][hline]sonunda yeniledim.
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 İt dalaşını orbit ve keep at distance ile yapıyorsun.Ve çok etkisi var.Mesela uzun mesafeli topları olan bir battleship var,eğer ona orbit at 200m derseniz o mesafeden sizi vuramayacağından patlayan o olur :).Yani silahların rangelerinin çok önemi var.Zaten savaşmadan önce silahların rangelerine dikkat etmeniz gerekiyor.Mesela ben, 2 uzak mesafeli 2 yakın mesafeli silah 2 de roket kullanıyorum(2 multifrequency takilmis lazer,1 radio lazer,1 650mm artillery,2 tane de launcher).Yakına da gelse uzak da dursa farketmiyor o zaman :).Daha pvp yapmadım ama çok fazla da farkedeceğini sanmam taktiklerin.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE| [Bu mesaj codmaster tarafından 21 Temmuz 2004 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 said: codmaster, 21 Temmuz 2004 16:21 tarihinde demiş ki: İt dalaşını orbit ve keep at distance ile yapıyorsun.Ve çok etkisi var.Mesela uzun mesafeli topları olan bir battleship var,eğer ona orbit at 200m derseniz o mesafeden sizi vuramayacağından patlayan o olur :).Yani silahların rangelerinin çok önemi var.Zaten savaşmadan önce silahların rangelerine dikkat etmeniz gerekiyor.Mesela ben, 2 uzak mesafeli 2 yakın mesafeli silah 2 de roket kullanıyorum(2 multifrequency takilmis lazer,1 radio lazer,1 650mm artillery,2 tane de launcher).Yakına da gelse uzak da dursa farketmiyor o zaman :).Daha pvp yapmadım ama çok fazla da farkedeceğini sanmam taktiklerin. Olayı biraz olsun kapmışsın. Yanlız böyle hepsinden taktım varsın gelsin stratejisi hiçibi zaman çalışmaz sölim. 2 silah adamın kalkanlarını bile indirmeye yetmez.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power..
Creel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 aynı seyleri oyuna basladigimda söledigimde viceroy arkadasimiz sey demisti : "fleet battler 50-100km'de gecer o mesafede manevra yapmak pek lazimda olmuo hani" :) ha gate ambushlarinda full gaza (gaz : afterbuner) basip gate e yaklasma manevrasi yapabiliosun gerci cou zaman ambush yapan(lar) bitirio isi ama :)
Öne çıkan mesajlar