nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1 dunno 2 sen cok kıllanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kıl mı oldun bana =) hayırlısı olsun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 forumda yamyam var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: kıl mı oldun bana =) hayır bak nerden anladın lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 insan insanı yer mi? bence sırf bu terbiyesizlikten yamyam dedstekçilerini dışlayalım üstelik antalyalı olup zenci saatçi bilen çok arkadaşımız var kumite bir karar versin bu gidişe bir dur desin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Babacummostors sen hala orda mısın biz feyk muhabbetine gectik! ya zengin nutella =) anladım ben seni merak etme ama feyk değilim yahu allah allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 baska manken arkadasın varsa dusunebilirim sdlaşgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 -alatariel- said: bu reklamı çok seviyorum ^.^ evet, ben de çok seviyorum. ben de bi gün günlüğe koycam dayanamayıp sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 biride BMW reklamı koysun!kütüphanede gecsin ama reklam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sen sürekli bagırarak mı konuşuyorsun böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: biride BMW reklamı koysun!kütüphanede gecsin ama reklam! AHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 burda çok garip bi kıskançlık dönüyo ama çözücem elbet siz devam edin gençler geliyorum ben birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bella'ya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 -alatariel- said: sen sürekli bagırarak mı konuşuyorsun böyle? kulaklarım ağır işitiyorda !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sesli güldüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: -alatariel- said: sen sürekli bagırarak mı konuşuyorsun böyle? kulaklarım ağır işitiyorda !!!!!! artık nokta kullanmaya başlamalısın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 vazgeç ünlemden,geri çekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 lol kulakların agır işitiyor diye bagırıyorsun,amirite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tabiki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 saçmalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bagırmak ? yazmak ? bunu soyleyen insanlar yazarken konusuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 daylan said: -alatariel- said: sen sürekli bagırarak mı konuşuyorsun böyle? kulaklarım ağır işitiyorda !!!!!! öyle soruya böyle cevap . üzgünüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Hiç huyum değildir insanlara dalaşmak ama, daylan sen çok antipatiksin gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ahahah AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA ünlem kullandıgın cümlelerde sesin yükselir konuşurken. bagırırsın bir nevi. sen burda her cümlenin sonuna ünlem koyunca sorma geregi hissettim. gayet yerinde bir soru. kulakların agır işitiyor diye bagırman saçmalık olurdu ama,cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 BEYLER CATFIGHT VAR KOŞUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar