moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mükemmel eklenti. Pc labs saolsun. said: Personas, Firefox için bir skin (görünüş özelleştirme) eklentisi. Daha önce sadece bir eklenti olmasına rağmen Firefox'un 3.6 sürümünden itibaren birlikte gelmeye başladı. Eklentiler menüsünden ulaşabileceğiniz menüsünden çabucak Firefox'unuzu seçtiğiniz kaplamayı (skin) 'giydirebiliyor'. Kategorize edilmiş menüden üzerine geldiğinizde önizleme yapılan kaplamayı tıklayarak seçebiliyorsunuz. Çeşitli kategoriler altındaki en popüler personalara eklentiler menüsü ya da sol alt köşeye yerleşen logodan ulaşabildiğiniz gibi 30 bini aşkın tüm kaplamalara buradan ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ff 3.6 bunu kendi içinde zaten eklentisiz desteklemiyor mu? eklentisi ne iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Tema olarak yapılabiliyordu bunlar hatırladığım kadarıyla. Bir kaç kere denemiştim, hoş görünse de rahatsız ediyordu kullanırken. Alışınca geçer belki ama artık ff kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aklıma cm 99-00de yandaki bara koyduğumuz resimler falan geldi bunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 eski bu baya. geçen sene falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. baya güzel şeyler var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ben çok beğendiğim bir tanesini yapmıştım, ama gözü rahatsız ediyor genelde bunlar ondan bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 chrome'a eklentiler gelmiş, hala firefox kullanan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar