Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şöyle pro kedicilerden bir kaç tavsiye istiyorum. taranması iyimidir? nasıl taranmalıdır? yıkanmalı mı? (1 yaşında 1 kere yıkadım sadece o da tam bir üçüncü dünya savaşı ayarındaydı) birde şu tırnaklarını takıp gerindikleri şeye ihtiyaç duymadım hiç genelde koltuğa falan yapıyor 1-2 saniye sürüyor ama sabaha karşı hayvan delleniyor oradan oraya zıplıyor enerji patlaması yaşıyor. normalde dışarı bırakıyorum ama hava soğukken de içim el vermiyor acaba öyle bir şey enerjisini atmasına yardımcı olur mu? yemek içinde bir şeyler sorardım ama öyle uyuz bir kedim var ki gerçekten inanılmaz seçici adamın mama dışında tek yediği şey yoğurt, dondurma ve mercimek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ince ve kısa tüylü bir fırçayla falan tarayabilirsin, hoşlarına bile gider taraman hatta. en azından bizim iran çok seviyodu :) ama dikkat et, memişlerine falan sürtme fırçayı, biraz hassas oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kedi üstüne başına bişey devirmedikçe yıkama zaten, dışarı çıkartıyosan gelince patilerini falan sil, tüyleri falan uzunsa bi de popo taraflarında pislik kalabiliyor, onları ıslak bezle falan silsen yeter. ıslak mendilin vs. kokusuna uyuz olabilirler haberin ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sık yıkamayın.hele hele kış günü.yılda 2 kere yıkasan bile yeter.tüyleri için iyi mama alıcaksın derdin güzel olmasıysa.dökülmesine karşı tarakla yüzde 20 falan etki edersin.tek çözüm mama.hoş veterinerin dediği bu.mama satma niyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Farinal said: dondurma tatlı/şekerli şeyler kedi/köpek için zararlıdır, karaciğerini yokedebilirsin hayvanın. gözleri içinde kötüdür. illa yicekse çok çok az yemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 illa yicekse ne abi, cani dondurma mi cekicek hayvanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sen yerken gelip tepene çıkabiliyor yada tabağa girebiliyor bazen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bas tekmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yok ya zaten ona göre ben hazırlıyorum şekersiz falan 40 yılda bir. sadece soğuk olmasını seviyor soğuk şeylere bayılıyor hayvan :D tarama için memiş sorun olmaz erkek zaten (erkek adamın erkek kedisi) ama bu ara çok dökülüyor sanki tüyleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 tüylerinin çok dökülmesinin nedeni mamadan dolayıda olabilir. veya kısırlaştırmadıysan azgınlık dönemine giriyodur, bundan dolayıda tuylerini dökuyo olabilir. hergün 10-15dk tarasan kedini, çok hoşuna gider kedinin ve tüylerinin dökülmeside görülür bi şekilde azalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Farinal said: yok ya zaten ona göre ben hazırlıyorum şekersiz falan 40 yılda bir. sadece soğuk olmasını seviyor soğuk şeylere bayılıyor hayvan :D tarama için memiş sorun olmaz erkek zaten (erkek adamın erkek kedisi) ama bu ara çok dökülüyor sanki tüyleri ya senin memen yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 meme ucu vardır olsa olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar