Akean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 napsin, rtl 3 mu izlicek, alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 olm bu adam salak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 internet mahir değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fede sandım lan bi an adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 internet tahir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 internet fahir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Gençler sevin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gerizakalyızbiz said: 2005 senesinde ismi lazım değil bir dj arkadaşın evine gittim. malum sevişicez birazdan. nasıl açıldığını hatırlamıyorum ama kendimizi bir anda galatasaray - fenerbahçe tartışmasının içinde bulduk. ben galatasaray'lı olarak öyle koyduk böyle çaktık derken o da bilgisayarından playlistini ayarlıyordu. her neyse konu kapandı ve sevişmeye başladık. müzikler gayet hoş. ama tam içime girdiğinde çalan marş! aman tanrım! evet fenerbahçe marşı! tartışırken ön sevişmeyi hesap edip playliste fenerbahçe marşını eklemiş arkadaş. bana; "işte biz galatasaraylıları böyle marşımızda..." dedi ve gerçekten kendimi çok gerizekalı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 said: malum sevişicez birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Birbirinize delikanlı gibi ana avrat kaymak yerine kız çocuğu gibi aptal salak falan dediğinizden sadece silmekle yetiniyorum mesajları. Bazı bilgisayarlarda ip ban var Adeks'te, ondan şeyedemedik. Ben şeyedemedim yani hehe. Kurala aykırı mesajları silme, check Yaptırım yerine uyarı, check Her yöne gider yapıp aggroyu alma, check. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Griswold said: Birbirinize delikanlı gibi ana avrat kaymak yerine kız çocuğu gibi aptal salak falan dediğinizden sadece silmekle yetiniyorum mesajları. Bazı bilgisayarlarda ip ban var Adeks'te, ondan şeyedemedik. Ben şeyedemedim yani hehe. Kurala aykırı mesajları silme, check Yaptırım yerine uyarı, check Her yöne gider yapıp aggroyu alma, check. sus şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar