eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 forumdaki kızlara sesleniyorum! ss or didnt happend... pati erkeklerine de bir çift lafım var: güzel ss koyun la!
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vaniLLe said: barbu said: jahrein i hiç sevmememe rağmen vanille bazen cidden cok korkunc oluyor. her ne kadar meric olsa da burda bir erkek olarak jahreini korumam gerektini hissettim. :D ne gibi ? ya bilmem. sana bulasılmaz sadece onu biliyorum. kızlık laf yememe bariyeri altından saydırıyosun lafları sdfs.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Olivies said: patiden bi kiz balici dikkat edin ahahah
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bali mi kaldi abi. 10 sene once bile sogutucular modaydı
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 nile kötü bişiler dedi ve o gülüyor kıyamet fln filan
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya bak nil i de kaçırdınız. öf ben de gidiyorum. pisler.
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 barbu said: vaniLLe said: barbu said: jahrein i hiç sevmememe rağmen vanille bazen cidden cok korkunc oluyor. her ne kadar meric olsa da burda bir erkek olarak jahreini korumam gerektini hissettim. :D ne gibi ? ya bilmem. sana bulasılmaz sadece onu biliyorum. kızlık laf yememe bariyeri altından saydırıyosun lafları sdfs. kizlik laf yememe bariyeri altindan saydirmiyorum laflari, delikanliyim amele sümügü gibi suratina yapistiriyorum. ajsdfu. söylicek lafin varsa cinsiyet ayrimi yapmadan verirsin cevabini zaten. lafi yiyince böyle kaliplarin arkasina siginmayin gencler. lütfen.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vaniLLe said: yavsak alamanci. tam titlelık
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 lan party değildi ki o, cover'dı sadece. sevişiyorlardır şimdi, kremalar buzlar falan..
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 escape said: lan party ne oldu olm öldüler galiba? ip ban
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: msn loglarımız var nil yapma din kardeşiyiz. kızlık bariyeri yokmuş bik bik bik ya git sogan falan dogra.
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Üff sevmedim muhabbeti ama yapcakta bişey yok inmedi hala film kaldım böyle.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abvblizzard said: crenia sen ne salak adamsın ya. ya ekmek. senin nedir benle alıp veremedigin ya. git bi abi basımdan. mal gerzek salak
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 vaniLLe said: kari gibi laf sokuyosun olmeyo. burdan soyliyeceklerim bu kadar. bi de kızmadım hiç ondan. gene de msnden bisiler dedim ama.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jahrein varya resmen guncelden kız nicki bakip. altına anlamlı ya da anlamsız mesaj atiyosun. abi cidden kotu ya. hani gercekten kotu :(
slickers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 jahrein o işi en son yapacak insan lütfen
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 merıc sıfatına erince acılan bir opsiyon guncel
Bella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Flassh said: vaniLLe said: yavsak alamanci. tam titlelık bence de ,title bu olsun.
Öne çıkan mesajlar