escape Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 1. si daha hoş duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bence 2. si, kesin al 2.yi cok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 black matte guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 düzenli olarak jack imi içerim purom ise hayatımdır diyosan jack zippoları olabilir.puro extra içmesende olur da ama bi markaya ilgi duymadıktan sora onla ilgili şeyler almak saçma gelir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kermit said: her sene ortalama 15 tane hangisini alayım diye zippo topici açıldığını biliyomusunuz. yeni topic açmak yerine kendiniz seçseniz yılda tamı tamına 15 katrilyar biti, 9000litre petrolü ve 500 ağacı kurtarabileceginizi biliyormusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 2 ya da 3.yü al illa alıcam diyorsan. Ama bana sorarsan jack daniels alma =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Öle demeyin abi benim kolumda bile No7 dövmesi var zevk meselesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 zippo yu seçmek için topicmi açılır hacı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 bundan var çok severim kendisini ama sürekli bişey ihtiyacı oluo yok fitil yok gaz valla sıkıldım kibrit kullanıyorum bu aralar. http://images.hepsiburada.com/assets/Saat/200/21067-000039-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar