Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 üşüyoruz reis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 forvetsiz olmuyor arkadaş.arda iyi hoş ama işte baros jo bunlar golcu adamlar.onlardan bi farkı olsun yani.herkesi forvet oynatamayız ha emre çolak şova girmeyip adam gibi topa vurup atsa golu bunları konusmicaktık ama hakkaten iyi hoş ama bol bol gol atan takım kanser ediyor barostan beri. neyse fenerle puan farkı açılmadan sakatlar iyileşsin neyseki antalya maçı var.sora ankaraspor pas geçiyoruz.o hafta kendimize gelebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 O haftadan sonrası sakat, Beşiktaş form tutmaya başlarsa yenemeyebiliriz, bugün takım daha istekliydi 500'e yakın isabetli pas yapmış falan, fakat cımbızla ayıklıyoruz pozisyonları adam gibi ilk pozisyonumuz Emre Çolak'ın kaçırdığı gol o da maçın sonları. Ayrıca Atletico deplasmanı da var öncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 cangelenin düşürüldüğü pozisyon penaltı. maçı izleyemedim ama bir tek özetlerde bu görüntüye denk geldim. penaltı verilmediğine göre kayserinin en azından bir pozisyonda hakkının yendiğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Arada bir pozisyon, verse verirdi.İnsiyatif kullandı vermedi, eksik olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu nası bi transfer politikası ki baros u bekliyosunuz 4 gözle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 alışmadık takımda futbolcu durmaması hali. sonradan görmeyle olmuyor bu işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sexdrugsrocknroll said: bu nası bi transfer politikası ki baros u bekliyosunuz 4 gözle Mübalağa yapıyoruz çiçeğim.Baros dönse de off-season tarzı bir zamanda dönecek.Takımın abartıldığı kadar sorunu yok, bu dinamiklerde oynamasına ihtiyacı var birkaç maç sadece, ama fikstürün bu aralığa denk gelmesi kötü oldu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fenerin şampiyonluk yolunda yaptığı en başarılı hamle barosu sakatlamak oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 baros artiz gibi yere düşeyimde kart gorsunler diye kendini atarken sakatlandığı için np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 haldun abimiz gitti transferler yaptı ,hepiniz "oooooo süper,şampiyonuz" dediniz. biz dedik "bunların uyum süreci var forvetiniz yok" siz "kıskanıyorsunuz, transfer yapamadınız"dediniz nonda gitsin diyenler yavaştan onu özler oldu. yavaştan bye bye şampiyonluk diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Kayseri çok güzel top oynadı maçı hak ettiler ama atamadılar bir türlü. Gerçi penaltıları verilmedi yazık oldu. Gs böyle giderse zor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 özeti izledim de gs bildiğin pozisyona girmiş bi ton. abartmayın çok kötü filan diye. önceki maç harbi kötüydü mesela. balta&sabri gelse yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bye bye championluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şampiyonluk hiç belli olmaz fenerbahçeliler bu sezon çok rahat kupada beşiktaş elendi gs yenildi seneler sonra alıcaz havaları. Üstüne üstlük şampiyon kesin biz olucaz falan. Öyle bir geçer zamanki şarkısını yolluyorum kendilerine . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 slickers said: haldun abimiz gitti transferler yaptı ,hepiniz "oooooo süper,şampiyonuz" dediniz. biz dedik "bunların uyum süreci var forvetiniz yok" siz "kıskanıyorsunuz, transfer yapamadınız"dediniz nonda gitsin diyenler yavaştan onu özler oldu. yavaştan bye bye şampiyonluk diyin.lol nonda ne yapacaktı bu akşam? geçen maçta ne yapacaktı? nonayı özleyen yoktur fenerliler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 neden fenrerliler ya da beşiktaşlılar nondayı daha çok seviyor önesiyor.. çok seviyorduysalar aldırsaydılar adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 sampiyonluk belli olmaz tabii de. bence nondanin gonderilmesi hata, forvet sikintisi varken barosun sakatligi varken, jo nun yedeginin gonderilmesi cok akil kari degil. risk alinip tribune oynandi, tutmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 gonderilmese yeniler gelemicekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 çok da kötü oynamadı gs. bilmiyorum neden abartılıyor burda. kayserinin gol pozisyonu yok aklıma gelen net. galatasaray'da ilk yarı sonunda arda lucas neil'in şutu elanonun şutu emre çolak'ın 89. dakikadaki karşı karşıya pozisyonu keita'nın altı pas içindeki kafa vuruşu vs. ilk yarım saat berbat oynadık ama sonra gayet toparladı takım. nasıl bir kafayla berbat oynadı, kayseri ezmiş falan diyorsunuz garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 yenildiniz ya, otomatik ezildiniz. izlemedim bu arada, golleri bile gormedim skora gore yorum yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 sacma salak hatalar yapmamasi lazim ama artik bu adamlarin, allah verdi diye topa vurup kime giderse paslar, pas tutamayanlar, ayagindan topu acip kaptiranlar, antreman mi yapmiyolar nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Azmodai said: yenildiniz ya, otomatik ezildiniz. izlemedim bu arada, golleri bile gormedim skora gore yorum yapiyorum. skoru da gormemissin galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Azmodai said: yenildiniz ya, otomatik ezildiniz. izlemedim bu arada, golleri bile gormedim skora gore yorum yapiyorum.FSDGGHFDOPJ LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kazandiniz mi lan? PEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar