Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Galatasaray 06.02.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

bu kadar şişirilen transferlerden sora alınamayan 3 puanın acısıdır bence o.

yıllar boyunca transferleriniz geldikleri maçta 3-4 gol attı dimi? 2 hafta daha iyileşmesse bende fos derim de adama bismillah fos diyosunuz ilk maçtan. hayır amacınız sırf gıcık etmek, ama kendinizi o kadar futbol cahili gösteriyorsunuz ki hayranım. bu lafım mokoko ya değildir bu arada geneldir.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

yaw gio yu gec abi, elanodan konusalım o zaman :)

hani brezilya milli takımında alexin yerine oynuyo diye yere goge sıgdıramadıgınız elano hehe

e iyi oynuyor demiyorum ki :) düşün şu haliyle bi kaç pas verince iyi oynadı diyoruz. mesela bugün emreye verdiği pası beğendim ama o kadar. skoru değiştirebilecek şeyleri var ama çok yapamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya hayır nasıl bir ruh haliyle yazıyorsunuz dönüp bir okuyun.

transfer fiyaskosu rörörö diyorsunuz lucas neill bugun harika top oynadı. gio vasat idi evet. her aldığımız oyuncu ilk dakikada harikalar yaratacak galiba. öyle bir endişe ve tırsma duygusu ile beklemişsiniz adam vasatı geçemeyince çocuk gibi seviniyorsunuz.

keza diğer transfer jo çok iyi başlamıştı. tsl kasapları sağolsun 1 ay yok.

aldığımız 3 oyuncudan 2'si gayet hızlı başladı 1'i vasat ve bu fiyasko ise cidden diyecek birşey yok burda. ha gerçi bunları yazanlar kendi takımlarının kaybettiği maçlardan sonra forumda olmuyor o da ayrı bir mevzu.

cidden futbol cahili gibi gösteriyorsunuz kendinizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

ya hayır nasıl bir ruh haliyle yazıyorsunuz dönüp bir okuyun.

transfer fiyaskosu rörörö diyorsunuz lucas neill bugun harika top oynadı. gio vasat idi evet. her aldığımız oyuncu ilk dakikada harikalar yaratacak galiba. öyle bir endişe ve tırsma duygusu ile beklemişsiniz adam vasatı geçemeyince çocuk gibi seviniyorsunuz.

keza diğer transfer jo çok iyi başlamıştı. tsl kasapları sağolsun 1 ay yok.

aldığımız 3 oyuncudan 2'si gayet hızlı başladı 1'i vasat ve bu fiyasko ise cidden diyecek birşey yok burda. ha gerçi bunları yazanlar kendi takımlarının kaybettiği maçlardan sonra forumda olmuyor o da ayrı bir mevzu.

cidden futbol cahili gibi gösteriyorsunuz kendinizi.

abi adam bütün maç oynamadı 1 gol attı jo'dan bahsediyosan. nonda allah o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

ya saçma sapan takımlara puan kaybetmediğimiz sürece buradan beraberlik almak büyük kayıp değil. şu an daha baya deneme-yanılmayla maç kazanmaya çalışıyoruz, atletico madrid maçına kadar o konuda biraz mesafe alırsak sakatlar da iyileşmeye başladıkça ligde rahat maç kazanmaya başlarız.
maçla ilgili tek iyi yan, beklerin ve servetin olmadığı maçta gol yemedik. bunu pek beklemiyordum mesela. hücumda da biraz üretkenlik kazanmamız lazım, santrfor olmadan nasıl olacak ben de merak ediyorum açıkçası o kısmı. zamanla görecez onu biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumları okumadım ama hücum anlamında yaratıcı oyuncuların hepsinin rolü oynadı maç içinde, Arda en uçta kaldı, Elano 10 numara gibi oynamak zorunda kaldı(ki görevi değil anlayamayanlar var hala), Keita sola geçti falan.Bu yüzden çok eleştirmeyi doğru bulmuyorum, yine de maç biterken skor 2-0 olabilirdi.

Mehmet Topal bugün çoook hata yaptı, ama çok da top kaptı, garanticilik yapmayıp pasları ileri kullanmaya çalıştığı için çok hatalı gözüktü fakat adam yeni döndü, düzelecektir.

Bir büyük takımın Anadolu takımlarıyla yaptıkları maçtan sonra en öne çıkan oyuncu stoper olursa ben şahsen bu olayı dramatik bulurum ama.Neill gerçekten süper toparladı, tek başına boğuştu Cangele ve Ariza'yla.Pasları ve ileri çıkışları da çok olumluydu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dunno gibi yazıcam.

1-Avrupa'da oynadığın top gibi Türkiye'de top oynayamazsın üzgünüm.
O yüzden buna alışıcaklar bi. Pasları , düşünceleri gio'nun muhteşemdi geçen antalya maçında ama böyle oynayamazsın. daha hani durağan oynayacaksın, bu görünüyor. gördüğün gibi adapte olmaya kasmıyorlarsa gio'ya , gio adapte olmaya kasıcak haliyle.

2-Buna ek olarak Lucas neil asla Türk futboluna adapte olmasın.Hep böyle kalsın.

3-Jo yerine bir transfer daha yapılması gerekiyor.Atletico maçında yoksa adamı hoplatırlar.
Galatasaray vizyonsuz bir kulup değildir.Sıkıntı olcaksaydı gio yerine başka forvet beğenecektin, ya da jo yerine başka bir adam alıcaktın.

4-Elano için bir şeyler yapılıp bu adam kazanılmalı,gaz mı verilir serbest mi oynatılır bilmiyorum ama 2.lincoln vakası olsa ona da razıyım, adam gibi katkısını takım hissedemiyor.

Bu ne lan adam ol Brezilya milli takımı oyuncususun anasını satim.

5-Üşüyoruz baros reis.

6-Galatasaray pas yapmayı öğrenirse, bir forvet daha alırsa bildiğin premier lig ekibi olur. Sakatların iyileşmesi halinde bu takım otursa ve 3-6-1 oynayabilse estirir valla.

edit: 7- sabri neil ve balta 3'lüsünden gayet defans olur. tek fiziğin iyi olduğun için iyi defans olmuyorsun.
savunmadaki en büyük zaafımız bizim top çıkaramamak, adam tutamamak değil , bunu algılamayan iyi anlasın.
servet bey tamam yetenekli çocuk , fizik var ama sen topu ayağında çevirirsen , liberolarımız da kazma gibi top almaya kaçmazlarsa 2-3 preste panik atak yaşarsın , patlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs ucuz kurtuldu,kırmızı olmasa son zamanlarda bişiler olurdu.Gs de forvette ardayı oynatan reykard saolsun,gs nın gol atamayacagına nerdeyse emındık 90 a kadar.90 daki kaostan belkı gol atabılırlerdi.
Emre güngör varken ve servetle oynayabılecekken bence neıll gereksiz,santos niye alınmış anlayamadım hala,caner bu adamdan çok daha ıyı.
Sosyal ağlarda paylaş

neil premier lig havasında kalsın, belki bizim defanslar bir şeyler öğrenir demek istedim.

abi avrupa maçına çıkıcağız forvet yok, jo'yu kiralarken adama sorarlar yani sadece lig maçını mı düşünerek bunu alıyorsun diye?
eğer sadece bunu düşünerek adamı alıyorsa yöneticiler, vizyonsuz insanlardır . ha adam bulamadılar , bunu kaçırmak istemedilerse ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

gio konusunda bir şey daha sölicem.

kanat oyuncularının performansı arkalarındaki oyuncu ile çok bağlantılı. caner ve uğur arkalarında inanılmaz boşluklar bırakıyorlar ve onları bir şekilde doldurmak için çok ileri çıkamadı ilk başlarda gio. defansta çok oynamasını buna bağlıyorum biraz. tabi ilerki maçlar daha sağlıklı bir görüntü göstericek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence şu sıralar havaya girmektense,lig sonuna doğru yükselmek çok daha iyi,yeni transferler geli 3-4 gol atsa bile uzun vadede hep öyle gitmeyeceği için pek olumlu olmuyor,yavaş yavaş açılmaları temennimdir..
Daha avrupa maçları kupa vs girecek işin içine çok şey değişir,arkadan gelmek iyi şu sıralar,ha ama takımın da tabii iyi sinyaller vermesi gerek artık,toparlanırız yakında diye düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...