Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Galatasaray 06.02.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

takımın durumu içler acısı

bir tek neil ve biraz da keita birşeyler yapmak için uğraştı

elano kafasında Galatasarayı bitirmiş, leo francoda aynı durumda

keita ve caner son demlerini yaşıyor

covanni hiçbirşeyin farkında değil, sadece çekirge gibi zıplayıp duruyor

uğur, topal, barış ve sarp bir an önce futbolu bırakıp ekran karşısına geçmeli

arda kendini kral yapmış, takımda kim top alsa önce ardayı arıyor, yakınında ise kesin ona topu atıyor, eğer değilse kendi kafasına göre takılıyor

takımda ;
sistem YOK
savunma anlayışı YOK
rakibe basma SIFIR
pres SIFIR
oyun kurma SIFIR
moral SIFIR
istek ve arzu SIFIR
teknik adam ve klube VASIFSIZ

sezon sonu çok köklü değişiklikler görebiliriz...
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam takım iyi değil suan ama şartlar ortada.kısmetsizlik var bu hafta rahatlarız bence.antalyayı elersek bide ankarasporu es geçicez zaten.beşiktaş maçına kadar biraz toparlanırız herhalde.

fener kazanırsa 3 puan fark.öyle aglıyacak bi durumda yok.ki normal şartlarda aslında kayseri deplasmanı beraberlik iyidir.ama takımdan beklenti çok oldugundan hemen yıkıldık ahah

ama antalya bizi elerse atletico da yerleştirirse sora beşiktaşta tokatlarsa durumumuz kötü olabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

maçın sonunda elanonun pasında emre çolak golü atsa elanoyu kim eleştiricekti burada merak ediyorum.her maç bunun gibi 2-3 gayet etkili paslar atıyor elano. özellikle bu maçtan önce, daha geride pas dağıtımı yaptığında takımın en iyilerindendi.

maçın ilk yarıdaki en büyük problem ileride top tutamamaktı.arda bunu yapmaya çalıştı ama her topu aldığında 2 kişi basınca yetersiz kaldı.sezon başı baroş reis bunun hasını yapıyordu, nonda iyi dönemlerinde de bunu iyi beceriyordu. Jo yu izleme fırsatı bulamadık yeterince. son 30 dk, özellikle kayseri 10 kişi kalınca geri çekildiklerinden , topu kayseri yarı sahasına yıktığımızda net pozisyonlar bulduk.

bu probleme çözüm bulunması gibi bir umudumda pek yok açıkçası.o mevkide oynayabilecek 4 futbolcumuz vardı üçü sakat, birini yolladık. geçen senede sakatlıklar yüzünden lige erken havlu atmıştık, bu senede o potansiyel var. Atl. Madrid maçına da pek umudum yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Elanonun kalitesini ve kapasitesini tartışmıyoruz tabiki, reykard efendinin kendisi üzerindeki küçük oyunlarını ve adamı ne hale getirdiğini gözlemliyoruz hep beraber

adam ürkek artık sahada, her oyuncu değişikliğinde kenara dönüyor yine ben mi çıkıyor diye

her top aldığında ardayı arıyor, ben buna top atmazsam haftaya ilk 11 çıkamam diye

çalım atıp top kaptırmak istemiyor, takımda bir sistem olmadığı için geriyi hazırlıksız yakalatmaktan korkuyor

ilk 11 de çıksa, klübede de otursa, gol da olsa, gol de atsa , yüzü gülmüyor artık, bir an önce dünya kupasında boy gösterip buralardan kurtulmak istiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...