Radiance Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: ingilterede oynayamadı ki türkiyeye geldi... Alex parmada 5 maç oynayıp türkiyeye geldi diyoruz da adam o 5 maçta 2 gol 7 asist mi ne yapmış. Hakan Bilal Kutlualp diyorum, şirk koşmayın diyorum... tamam alex ilah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Arkasokak said: ingilterede oynayamadı ki türkiyeye geldi... Alex parmada 5 maç oynayıp türkiyeye geldi diyoruz da adam o 5 maçta 2 gol 7 asist mi ne yapmış. Hakan Bilal Kutlualp diyorum, şirk koşmayın diyorum... gün gelicek, mantıklı mesajlarda görücez. inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ZAAAAAAAAAAAAA geçmiş olsun ezeli rakibimize. nice beraberlik ve mağlubiyetlere inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ezeli rakipten kastım kayseri bu arada üstünüze alınmayın gs'li arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 kendi kendini sabote ediyor bu da. evet bizim klasmanımız dünya çapında, sizinki kayseri falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet siz avrupa takımısınız çünkü türkiye liginde fazlasınız siz çok çok büyük takımsınız erişemiyoruz size falan falan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 aman diyar tokatlamasın :) bari önce yeneydiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 diyarbakırspor evinde yaptığı çirkefliklerin, tirbün terörünün hesabını vericek. unutmadık ilk yarıyı merak etmeyin. ayrıca motive olundu maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 takımın durumu içler acısı bir tek neil ve biraz da keita birşeyler yapmak için uğraştı elano kafasında Galatasarayı bitirmiş, leo francoda aynı durumda keita ve caner son demlerini yaşıyor covanni hiçbirşeyin farkında değil, sadece çekirge gibi zıplayıp duruyor uğur, topal, barış ve sarp bir an önce futbolu bırakıp ekran karşısına geçmeli arda kendini kral yapmış, takımda kim top alsa önce ardayı arıyor, yakınında ise kesin ona topu atıyor, eğer değilse kendi kafasına göre takılıyor takımda ; sistem YOK savunma anlayışı YOK rakibe basma SIFIR pres SIFIR oyun kurma SIFIR moral SIFIR istek ve arzu SIFIR teknik adam ve klube VASIFSIZ sezon sonu çok köklü değişiklikler görebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şu son mesajdan galatasarayın bu hafta küme düşmeyi garantilediği sonucunu çıkardım doğru mudur takip etmiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ya tamam takım iyi değil suan ama şartlar ortada.kısmetsizlik var bu hafta rahatlarız bence.antalyayı elersek bide ankarasporu es geçicez zaten.beşiktaş maçına kadar biraz toparlanırız herhalde. fener kazanırsa 3 puan fark.öyle aglıyacak bi durumda yok.ki normal şartlarda aslında kayseri deplasmanı beraberlik iyidir.ama takımdan beklenti çok oldugundan hemen yıkıldık ahah ama antalya bizi elerse atletico da yerleştirirse sora beşiktaşta tokatlarsa durumumuz kötü olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 maçın sonunda elanonun pasında emre çolak golü atsa elanoyu kim eleştiricekti burada merak ediyorum.her maç bunun gibi 2-3 gayet etkili paslar atıyor elano. özellikle bu maçtan önce, daha geride pas dağıtımı yaptığında takımın en iyilerindendi. maçın ilk yarıdaki en büyük problem ileride top tutamamaktı.arda bunu yapmaya çalıştı ama her topu aldığında 2 kişi basınca yetersiz kaldı.sezon başı baroş reis bunun hasını yapıyordu, nonda iyi dönemlerinde de bunu iyi beceriyordu. Jo yu izleme fırsatı bulamadık yeterince. son 30 dk, özellikle kayseri 10 kişi kalınca geri çekildiklerinden , topu kayseri yarı sahasına yıktığımızda net pozisyonlar bulduk. bu probleme çözüm bulunması gibi bir umudumda pek yok açıkçası.o mevkide oynayabilecek 4 futbolcumuz vardı üçü sakat, birini yolladık. geçen senede sakatlıklar yüzünden lige erken havlu atmıştık, bu senede o potansiyel var. Atl. Madrid maçına da pek umudum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 elano bence gayet iyi ama 4-3-3 taktiğine göre değil.hagi yada gerets zamanında alınmış olsaydı kral olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Elanonun kalitesini ve kapasitesini tartışmıyoruz tabiki, reykard efendinin kendisi üzerindeki küçük oyunlarını ve adamı ne hale getirdiğini gözlemliyoruz hep beraber adam ürkek artık sahada, her oyuncu değişikliğinde kenara dönüyor yine ben mi çıkıyor diye her top aldığında ardayı arıyor, ben buna top atmazsam haftaya ilk 11 çıkamam diye çalım atıp top kaptırmak istemiyor, takımda bir sistem olmadığı için geriyi hazırlıksız yakalatmaktan korkuyor ilk 11 de çıksa, klübede de otursa, gol da olsa, gol de atsa , yüzü gülmüyor artık, bir an önce dünya kupasında boy gösterip buralardan kurtulmak istiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 cool.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar