Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dEaThMooN said: aga o pasların hepsini kendi sahanızda yaptınız ya .. bütün maçı seyrettim .. yarısı geri pas onların belki daha fazlası .. ileri sürüp geri pas atıyodunuz çünkü .. madem bütün maçı izledin, nerenle izlemişsin birde onu anlasak. geri paslarla 470 pas yaptıysa 0 pozisyon biterdi maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 dur geniş özeti tekrar izlicem acaba 10 kişi kalmadan önce kaç tane pozisyona girmişiniz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 arda ve neill ile 2 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Khelben said: dEaThMooN said: aga o pasların hepsini kendi sahanızda yaptınız ya .. bütün maçı seyrettim .. yarısı geri pas onların belki daha fazlası .. ileri sürüp geri pas atıyodunuz çünkü .. madem bütün maçı izledin, nerenle izlemişsin birde onu anlasak. geri paslarla 470 pas yaptıysa 0 pozisyon biterdi maç özetini izledim tekrardan .. 2 tane pozisyonunuz var kırmızı kart öncesi .. bi tanesi korner'den neil'in volesi.. diğeri de keita'nın uzun topu'nu sarp'ın indirip arda'nın kaçırdığı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Santos nasıl oynadı yaw izlemedim ben maçı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 santos hiç ekstra bişey yapmadı valla.. ayrıca bizim lig italya ligine benziyor biraz sert fizik gücüne dayalı fln .. çok ezildi ikili mücadelelerde.. bence sene sonu gider o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 santos kötü oynadı ama gs kötüydü tolga özkalfa ne kadar kötü bir hakem olduğunu yine kanıtladı,2 tarafın,ama doğal olarak daha çok kayserinin hakkını yiyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 şu kadar pas yaptık vs. denmiş de Fenerbahçeliler'in tetikte beklediği bir forumda, Fenerbahçe'nin alenen ustası, allahı oldu bir branşta böyle bir şeyi göz önüne koymak yanlış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 fener herşeyin ustası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 "jack of all trades master of none" demek istedim nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 maci izlemedim aslinda da, sandoz napti. gecen macta elanoya penalti yapmisti ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 http://spor.mynet.com/haber/jo-ve-santos-rezalet/20842 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 rıdvan dilmen bu sene iyi saçmalıyor. geçen hesap yapıyordu galatasaray kiralık oyuncularını almaya çalışsa 50 milyon eder diyordu. 8 lira santos, 7 lira caner, 10 lira jo. maaşlarıyla eder 50 diyodu. hatta caneri sana moskova 6-7 milyondan aşağı vermez diyordu, 3.5 milyonluk bonservisden (opsiyon) bir haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 iyi tahmin etmiş yahu adam işte 10 aşağı 10 yukarı ne farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 caner 3.5 santos 7 jo 10 desen toplam 20 ediyor. ne 10 aşşa 10 yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 tabata bile 8 rofl :D ne degersz adamms santos :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Khelben said: caner 3.5 santos 7 jo 10 desen toplam 20 ediyor. ne 10 aşşa 10 yukarı şuan verdiği kiralama + yıllık ücret eğer alırsa vericeği toplam bonservis ve yıllık ücret gayet yaklaşıyo bence =) tabi adam rıdvan kmblr ne düşündü söylerken muhalefet olsun diye söylemiyorum yani ama yaklaşır gibi geliyo bana toplam maliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ben bonservislerini topladım. tahmini olarak 3 ünü de alırsak. ki bence jo ve santosun 2 sini birden almayız. rıdvan erman gittiğinden beri biraz onun rolüne soyunmaya çalışıyor ama pek yapamıyor. bunu gs li olarak değil genel söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Nonda yı gonderip yerine jo yu almak muthis sayılmasada iyi bir hamle olabilirdi.. Ama jo nun ilk macında 5 hafta sakatlanması çok tatsız oldu ve bir bjk li olarak güzel futbol izleyeceğimi düşünen beni üzdü açıkcası.. 1-0 klubune hosgeldiniz :D artık sizde bizim gibi ya 0-0 ya 1-0 kazanırsınız :) haa gerçi sizin defans blogu biraz problemli oldugu için sizin kaybetme sansınızda var :) yemin ediyorum futboldan soğudum adam maç izlerken uyuyakalırmı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 valla ne yalan söleyim ben de uzuldum jo nun sakatligina hakan sukur den sonraki hava topu sikintisina bir care olabilir gibi gelmisti ama kisfmet 2 ay sonra fln izlicez heralde en yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 hakan sukur ve jo karşılaştırmak . :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 jo ile santosu su anda bu kadar elestirmek hatali bence, birkac ay sonra iyi oynamaya baslarlar. takima geldikleri gibi iyi oynamalarini beklemek biraz fazla. ama santosu sevmedim, adam elanonun rahat rahat gol atabilecegi pozisyonda elanoya faul yapti, sonra sictigini gorunce kendini yere atti bir de hakemi kandirmaktan sari kart yedi. bide ufacik herif, adama bastiklari anda birakiyor kendini. ingilterede nasil oynamis anlamadim, yerler onu orda. elano da bitse de gitsek gibi takiliyo bildigin maclarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 ingilterede oynayamadı ki türkiyeye geldi... Alex parmada 5 maç oynayıp türkiyeye geldi diyoruz da adam o 5 maçta 2 gol 7 asist mi ne yapmış. Hakan Bilal Kutlualp diyorum, şirk koşmayın diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 bnce elano iyi adam ya. ama gelmek istemiyodu zorla geldi ve oynamak istemiyo olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar