Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kayserispor - Galatasaray 06.02.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

dEaThMooN said:

aga o pasların hepsini kendi sahanızda yaptınız ya .. bütün maçı seyrettim .. yarısı geri pas onların belki daha fazlası .. ileri sürüp geri pas atıyodunuz çünkü ..

madem bütün maçı izledin, nerenle izlemişsin birde onu anlasak. geri paslarla 470 pas yaptıysa 0 pozisyon biterdi maç
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

dEaThMooN said:

aga o pasların hepsini kendi sahanızda yaptınız ya .. bütün maçı seyrettim .. yarısı geri pas onların belki daha fazlası .. ileri sürüp geri pas atıyodunuz çünkü ..

madem bütün maçı izledin, nerenle izlemişsin birde onu anlasak. geri paslarla 470 pas yaptıysa 0 pozisyon biterdi maç

özetini izledim tekrardan .. 2 tane pozisyonunuz var kırmızı kart öncesi .. bi tanesi korner'den neil'in volesi.. diğeri de keita'nın uzun topu'nu sarp'ın indirip arda'nın kaçırdığı..
Sosyal ağlarda paylaş

rıdvan dilmen bu sene iyi saçmalıyor.

geçen hesap yapıyordu galatasaray kiralık oyuncularını almaya çalışsa 50 milyon eder diyordu. 8 lira santos, 7 lira caner, 10 lira jo. maaşlarıyla eder 50 diyodu.

hatta caneri sana moskova 6-7 milyondan aşağı vermez diyordu, 3.5 milyonluk bonservisden (opsiyon) bir haber..
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

caner 3.5 santos 7 jo 10 desen toplam 20 ediyor. ne 10 aşşa 10 yukarı

şuan verdiği kiralama + yıllık ücret
eğer alırsa vericeği toplam bonservis ve yıllık ücret gayet yaklaşıyo bence =)

tabi adam rıdvan kmblr ne düşündü söylerken muhalefet olsun diye söylemiyorum yani ama yaklaşır gibi geliyo bana toplam maliyet
Sosyal ağlarda paylaş

Nonda yı gonderip yerine jo yu almak muthis sayılmasada iyi bir hamle olabilirdi..

Ama jo nun ilk macında 5 hafta sakatlanması çok tatsız oldu ve bir bjk li olarak güzel futbol izleyeceğimi düşünen beni üzdü açıkcası..

1-0 klubune hosgeldiniz :D artık sizde bizim gibi ya 0-0 ya
1-0 kazanırsınız :) haa gerçi sizin defans blogu biraz problemli oldugu için sizin kaybetme sansınızda var :)

yemin ediyorum futboldan soğudum adam maç izlerken uyuyakalırmı ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

jo ile santosu su anda bu kadar elestirmek hatali bence, birkac ay sonra iyi oynamaya baslarlar. takima geldikleri gibi iyi oynamalarini beklemek biraz fazla.

ama santosu sevmedim, adam elanonun rahat rahat gol atabilecegi pozisyonda elanoya faul yapti, sonra sictigini gorunce kendini yere atti bir de hakemi kandirmaktan sari kart yedi. bide ufacik herif, adama bastiklari anda birakiyor kendini. ingilterede nasil oynamis anlamadim, yerler onu orda.

elano da bitse de gitsek gibi takiliyo bildigin maclarda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...